מערכת תגובות

מערכת תגובות

בלי שום קשר לעובדה שיש בעיה בנט קומנטס, (בעיה זמנית אני מקווה וניתן להם זמן לפתור אותה... לא יפה לקטר עליהם כי בד"כ הם ממש בסדר..) אני רק רוצה לספר לכם שבמשך היום אציג כאן מערכת תגובות נוספת. יש עוד טיפ טיפת עבודה ושיפצור של הממשק העברי שלה, אבל אני מניחה שכבר החל מהיום אחה"צ אפשר יהיה להשתמש בה. אז בעיקר לך, לוריין, שלא יכולתי להגיב למה שכתבת על זה אצלך - יש אלטרנטיבה.. מדובר במערכת תגובות של YAACS שמופעלת על ידי בחור חביב בשם חוסיין שריפי. הוא פנה אלי בבקשה לעזור לו עם התאמת המערכת לעברית, והתנדבתי בשמחה. זה כבר 95% עובד, נותר רק פיניש. מקווה להביא לכאן עוד מעט את הלינק. בוקר טוב לכולם.

איה@

New member
ויש גם את המערכת של שי משקוז

שי אני צריכה קצת יותר הסבר על המערכת. היא עצמאית? כלומר זה סקריפט שאני שותלת באתר שלי וזהו? או שאני תלויה בשרת כל שהוא? מתחיל להפחיד אותי כל התלות הזו בשרתים - אני מחפשת מערכת עצמאית. תודה.
איה.

גם אני, אחותי... גם אני../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני כאן... סליחה אם לא רואים אותי... החלטתי להפטר מהמטרד הזה שנקרא איי סי קיו.
לא מעלה אותו בכלל, אלא רק אם יהיה לי צורך לקבל/לשלוח משהו.. מקווה לא לאבד ככה את כל החברים שלי.

המערכת היא בשרת שלי..

איך שתכננתי אותה היא מותאמת למשתמשים רבים ולתגובות רבות. אבל יש אפשרות שאני אשים אותה בשקוז כדי שאנשים יוכלו להוריד אותה.. אבל באמת עדיף להם לא להסתבך עם זה עם אין להם ידע קודם ב-ASP והתקנת דברים בשרת.. עוד מעט המערכת החדשה והידידותית תצא לדרך, ואני כמובן אעביר אותה לשרת החדש.. שאני דיי בטוח שהוא דיי טוב, ואני כבר קיבלתי מכתב לפני ארבעה-חמישה ימים... המערכת היא לא סקריפט, היא בעצת קישור, היא לא מראה את מספר התגובות, כי את זה, עדיין לא יישמתי, ולא נראה לי שיש אפשרות בכך בדפי HTML רגילים.. בסה"כ משנים את הקישור מדי פעם לפעם במספר בלבד. מערכת התגובות "הישנה"

מערכת תגובות

אז כמו שהבטחתי, הנה הלינק למי שרוצה להכניס לבלוג שלו מערכת תגובות בעברית. http://rateyourmusic.com/yaccs/hemda_8329/ עשיתי עליה נסיונות בבלוג זמני שפתחתי, וזה נראה נחמד. הלוואי שהו סמיילים.... :)) אם אתם הולכים לדף הבית שלו ומגלים שכתוב שם שהוא לא מקבל מנויים חדשים, לא להתרגש. זה לא נוגע לישראלים ולתגובות בעברית. אני לא מומחית גדולה, אבל אם יש איזו בעיה בהתקנה - אני אשמח לנסות לעזור. בהצלחה....
חמדה

ohad m

New member
ממש אחרית הימים ../images/Emo13.gif

חמדה פוצחת בתמיכה טכנית... מה הלאה ? שלום עם סוריה ?

akravit

New member
לאוהד...

אתה פשוט לא עוקב... כי אני דווקא זוכרת היטב את התארגנות המשותפת של חמדה עם הבחור מ-yaccs לבניית מערכת תגובות בעברית עוד מההתחלה של שעת סיפור....

תודה

תודה אילנה שמישהו מציל את כבודי.... שבועות אני עובדת עם הבחור הזה על התרגום עד שזה הסתדר, כי הוא הרי לא מבין מילה עברית... והייתם צריכים לראות כמה מהדברים המצחיקים שיצאו שם עד שהגירסה הזאת התייצבה.. חלקי בעניין - רק העזרה בתרגום ובהעמדה של הטקסטים בעברית.. קטונתי מלהבין את כל השאר, איך זה עובד וכ"ו.. כך שהתמיהה של אוהד די במקום, הוא יודע שאני לא מבינה בעניינים הטכנים דבר וחצי דבר... מה לעשות, אי אפשר שכולם יהיו טובים בהכל..
זה רק הנשיכות שלו, של אוהד, שלפעמים מביאות לי את החלסטרה ועושות לי חשק לחנוק אותו... מאהבה...
תודה, אחותי, ובוקר טוב... חמדה

אני מבינה שזה לא מתאים לי...

משתי סיבות: 1) האתר שלי לא כתוב בעיברית 2) אפשר להגיב רק בעיברית, אז אלה שלא כותבים עיברית לא יוכלו להשתמש.

נכון, לוריין, SORRRRRY

כשכתבתי לך את זה - לא ידעתי שהוא חוסם את השירות לכותבי אנגלית...
אבל, תודה לאלוהי האינטרנט, נטקומנטס חזרו ו - we are back in business.. ואוהד, חכה שתבקש ממני בפעם הבאה לסדר לך את ספר האורחים...
אני לא אעזור לך רק בגלל ההערה הצינית שלך למעלה..!!
חמדה

ohad m

New member
אני מצטער!!

אני מניח שעכשיו גם לא תעזרי לי לתקן את כתובת האימייל השגוייה שנמצאת אצלי באתר...

אני עובד על המערכת תגובות שלי !

זה ייקח קצת זמן, אבל היא תצא לדרך מתישהו, עם המון שיפורים והמון המון אפשרויות.. שי !

שי, אני מחזקת את ידיך

ממה שראיתי כבר, אני בטוחה שתהיה לך מערכת אחלה. ובכל מקרה, תמיד עדיף תוצרת כחול לבן!!! חמדה

למעלה