מעשה בוירוס

nightroll

New member
מעשה בוירוס

פיטפטתי עם חבר ברשת, באישון לילה, כשכפיר התעורר לאכול, והבן שלו קדח מחום. הוא סיפר לי בדרך אגב שהילד שלו חולה בדלקת גרון ויראלית. לא עברו 4 שעות - וגם כפיר בער מחום, והרופאה קבעה היום - דלקת גרון ויראלית. תגידו, גם וירוס כזה יכול לעבור דרך המחשב????
(האמת שנזכרתי אח"כ בילד מהגן של כפיר שהיה חולה בזה לפני שבוע. כשכפיר יבריא אני אלך לחנוק את האמא שלו שהביאה את הילד חולה למטפלת).

../images/Emo104.gif תרגישו טוב../images/Emo140.gif../images/Emo101.gif

ולמה המטפלת קיבלה ילד חולה לגן? יותר חשוב שכפיר קודם יבריא ויאמר לילד האחר "נו-נו-נו"
. סיגל של שגיא

jole

New member
אין הגבלה של המטפלת ?../images/Emo104.gif

לגבי הבאה של ילדים חולים??? אצלינו אפילו בצהרון שלי היה בו ניתנה לאימהות הוראה חד משמעית לגבי ילדים חולים ולגן אנחנו צריכות להביא אישור רופא לאחר מחלה. שווה לדבר עם המטפלת על זה.

טליה36

New member
מחלה בשרשרת../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

גם אצלנו חולים,כרגע רק 3 ילדים אבל אין לי ספק שבמהלך השבוע הקרוב יצטרפו לחגיגה עוד ילדים.ככה זה כשיש 14!!הפחד הכי גדול שלי זה להידבק .וכמובן שהכל קורה כשגד בצו 8.החלק הקשה זה הריצות בלילה.(מזל שאני כמו השפן של דורסלאחרת הייתי מתמוטטת מזמן).ברגע זה אני שמחה שיש לי אתכן אמהות יקרות לשיחות וינטלציה וקיטוריזציה.

anat30g

New member
מעשה בוירוס כפול 2

גם אצלינו הוירוס חוגג - הרופא בדק ופסק דלקת גרון ויראלית. בהתחלה דודו קדח - אחריו אחיו התאום נתנאל התחיל לקדוח - ועכשיו שניהם בבית - מיום חמישי וזה לא מראה סימנים שזה עובר.

למעלה