מעשה בליצן

מעשה בליצן../images/Emo151.gif

הכל החל במסיבת יום ההולדת של טל דובניקוב לפני כ-6 שנים!!! כמו כל ילד תמים באנו למסיב להוטים וחדורי מוטיבציה והפתעה מה יצפה לנו במסיבה..... המסיבה החלה בסביבות השעה 8:00 כולם רקדו מקרנה שתו אכלו היו בראש טוב כמו שאומרים..... ואז זה קרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפתע מסך עשן ענק וסמיך מילא את הטווח של המסיבה.....קולות בעתה ויללות מחרידות נשמעו מבין השיחים.... חתולים עלו על העצים אמאות חיפשו אחר בניהם.... לפתע קול צחוק מרושע נשמע!!! אט אט הצלחנו לזהות דמות או צללית בלתי מזוהה לנגד עיננו הפעורות.... חזותה של השמות החלה להתברר יותר ויותר...לא רצינו לחשוב ולדעת מהו הדבר האיום הזה שאנו עומדים להווכח בקיומו. לאחר דקה או שתיםם יכולנו לראות כמעט אם לא בוודאות מוחלטת כי העצם שעמ כל הזמן מולנו היה בעצם.......................ליצן??!?!??! זה היה ליצן?!?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני וחרברי פשוט נפלנו על הרצפה מרוב הצחוק המעורב עם הפחד הבלבול ואימה שאחזו בנו קודם לכן!! לאחר שנרגענו הליצן הציג את עצמו בפנינו...הוא אמר: "קוראים לי ימה..איציק ימה" אני ליצן!!! כל אחד בתורו ניגש אל הליצן המוזר הזה (לא כל יום אתה רואה ליצן עם תולבשת ספורט מקפיץ לך כדורי רגל ואומר לך "חביבי") והציג את עצמו... כאשר ניגשתי אליו לחץ הליצן את ידי ואמר לי "אתה לא תשכח אותי".. לפתע עברה בי צמרמורת קלה.... למה עצם הוא התכוון???????? סוף חלק א!! לאחר 4 שנים: תחילת שנת הלימודים התשס"א....אתם יודעים צחוקים עיניינים בחורות חדשות בבית הספר מערכת חדשה מורים חדשים!!! את רב מורי הכרתי משנים קודמות אך ידעתי שמשהו חסר...יוסי המורה לספורט נעלם באופן מוזר ומפתיע ביותר.... הועלו שמועות כי חטפו אותו אנשי גרילה בורמזים....אך אני לא האמנתי לשטויות האלה....!! יצאתי לחקור את העניין לבדי... שיעור ספורט כולם מבולבלים אף אחד אינו יודע איכן הוא למה הוא וכיצד הוא!!! דבר שמאפיין מאוד את בית הספר הזה!!!! אני כמו כל הילדים הטובים פשוט ישבתי וחיכיתי שמישהו ימצא איזו קומבינה ויסדר משהו. בעודי מחכה ומחכה בשמש הרותחת והיוקדת על פניי הלבנבנות אני שומע את צירוף המילים הבא: " אהההה חביבי תארגן לי את כולם באולם ספורט ובלי מעשיי ליצנות"!!! אתם יודעים מה????? פשוט לא האמנתי!!! זה היה! זה היה......איציק ימה הליצן!!"!!! נכון!!! אותו ליצן ממסיבת יום ההולדת לפני 4 שנים!!!!!!! כנראה שנבואת הליצן התקיימה....... במשך הזמן הזה הוא ממשיך ורודף אותי...לכל מקום שאני הולך אני רואה אותו אני פשוט לא יודע מה לעשות!!! אנא(יילקין)עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

חחחחחחח

עומר... אתה יכול להביא לו בהפוך על הפוך. הרי ביתו לומדת בבית הספר הנחמד שלנו.. למה שלא תשתמש בזה כקצה חוט לפתרון, אני לא מציע משהו רק זורק רעיונות

מצטער על הדיסלקציה שאחזה

בי לאורך כתיבת הקטע!! פשוט עכשיו אין לי כוח לתקן... אנא הפעילו את דימיונכם ונסו להציב ת´מילים או האותיות הנכונות!!!

למעלה