מעשה בסיפור אישי.........

מעשה בסיפור אישי.........../images/Emo124.gif

קודם כל חייבת לציין שהפורום הזה ממש אחלה וזו פעם ראשונה שאני כותבת בו......... רציתי לחלוק אתכם את סיפורי האישי ואולי גם לעודד בדרך אנשים שמחפשים את דרכם בעבודה או בחיפוש אחר עבודה. מי שמכיר את הניק שלי, גם יודע במה אני עוסקת, אבל זה לא המקום לפרט. פתחתי עסק לפני מס' חודשים ואין כמוני מאושרת. נכון, ההתחלה קשה אפילו קשה מאוד, במיוחד עם הורים שיושבים לך על הוריד ומנג'סים "למה את מבזבזת את הכסף שלך" ועם מנהל בנק שלא ממש מאיר פנים, עם אמצעי שיווק מוגבלים ועם לקוחות שצריך להתייחס אליהם בפינצטה ובכפפות של משי...אבל זה שווה, שווה הכל. במשך שנים עבדתי תחת בוסים - לפעמים 2 לפעמים 3 - בתפקיד שכיסוי התחת שלו היה "מזכירה בכירה" ולא לילד הזה פיללתי, בוודאי שלא אחרי 3 שנות לימוד באוניברסיטה. נכון, התפקיד היה יחסית מגוון, מעניין ושילב אינטרקציה עם הרבה אנשים, אבל לא לילד הזה התפללתי. ממש לא. במשך שנים ראיתי מידי יום יום כיצד מתקבלות החלטות ע"י אנשים לא מיומנים, לא מקצועיים ולא אנושיים. אנשים - במקרה זה גברים - המונעים ע"י פלג הגוף התחתון שלהם ולא העליון........... ראיתי את חיי עוברים לידי כמו בסרט (תורכי). השתגעתי מחוסר הצדק. אני יושבת כאן, הם - שם. לכאורה, רק קיר הפריד בינינו ובעצם - עולם ומלואו. לא הבנתי איך ולמה מתקבלות החלטות טיפשיות שכאלו שמשפיעות על העובדים והמשרד, איך הם מסוגלים להתנהג בצורה גועלית לאנשים שעובדים איתם 24/7, איך זה שהם לא רואים את מה שאני רואה...?! ולא, לא הייתי מהטיפוסים שיושבים בצד, כנועים ושלווים, ממלאים פיהם מים ושותקים. הגבתי, עניתי, פעלתי (בנחרצות?!) ועדיין הייתי "המזכירה" שאין לה כוח ואין לה השפעה. ואז החלטתי, ביום בהיר אחד, ולאחר לבטים לא קטנים ובדיקה מעמיקה של השוק, לפתוח עסק. נכון, היום העסק הוא אני וחוזר חלילה, אין עובדים נוספים ואני מנסה לצוף מעל המים........אבל ההרגשה החופשית הזאת, החירות המוחלטת להיות הבוס של עצמך, לקבל החלטות לטוב ולרע, לשמוע "תודה" מלקוח מרוצה - מה אני אומר לכם, ידידיי, שווה עולם ומלואו. היום אני אדם מוטרד הרבה יותר, אבל אני מקבלת טרדות אלו באהבה גדולה. אחרי שנים של פאסיביות, של תהיות למה "הם" ולא אני, מצאתי תחום עיסוק שאני אוהבת אותו ויכולה למצות את המירב שבי. וגם אם אכשל (חו"ח), לפחות אדע שעשיתי הכל ע"מ להצליח. זה אפשרי, זה בטווח ידכם...פשוט תאמינו בעצמכם, תגלו את אותו תחום שאתם אוהבים וטובים בו, תבחנו אותו לעומק, בקשו חו"ד מגורמים מקצועיים ומחברים, חפשו שותף מתאים במקרה הצורך, וצאו לדרך.... בהצלחה לכולם, גל

מון שרי......./images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo122.gif

עזוב, מספיק הסתבכתי, אני "הקטנה", עם אבא תפוז (סיפור ארוך...) גל

לחיי העצמאות ../images/Emo48.gif

שלום - wellcome ! התייחסות ראשונה - לחשש מכישלון, יותר נכון להתייחסות שלך לאפשרות שכזו. אחד ממושגי היסוד של הליכה בדרך של מימוש אישי אומר שטעויות הן שם כדי ללמד את ההולך. את המבקשת צמיחה אישית, כאשר תגלי שפעלת באופן לא מתאים, יוצרת לעצמך את האפשרות לתקן זאת. לפעמים אנו מביאים על עצמנו, שלא במודע, מצבים שיעזרו לנו לעבד מחדש דפוסים לא אפקטיבים של דרכי התמודדות כדי שנלמד. ועל כן הרבה לפני הכישלון - יבואו שפע של הזדמנויות לתיקון. ואת, כמו שאמרת אוהבת את הטרדות, את אותם מצבים הדורשים התגייסות, מכריחים אותך לפעול גם אם זה לא בדיוק הכי כיף. על כן ככל שתוכלי ללמוד את עצמך דרך כל מצב כך תראי איך את רק מתפתחת ומשפרת את מכלול הדרך של עצמך. אני מניח מתוך הדברים שלך ש "לצוף מעל המים" זה למכור מספיק כדי לשלם את ההוצאות ולהישאר עם פרנסה. הרשי לי לזרוק כיוון חשיבה קצת אחר. אבל לפני זה אנא אשרי את תחושתי. המשך פריחה אמיר דרור

buzy3

New member
מהו כיוון המחשבה האחר עליו אתה

ממליץ? ואיך מתחילים להזיז את העסק לאחר שגיבשת לך כבר רעיון לעסוק בו? האם יש לך עצה? החלק השיווקי מאוד קשה, הלקוח הראשון .. שאחריו יבואו עוד.

פתחת שיחה חדשה

מתוך הדברים שהביאה המשתתפת היה לי קצה מחשבה מסוים, אבל אני משתדל לא להכליל ולתת התייחסויות גורפות. בוא פתח שרשור חדש, ספר היכן אתה ומהי ההתמודדות השיווקית שלך. מבטיח להשתדל להיות איתך. אני כאן, אמיר דרור

siv30

New member
אני כל כך שמחה לקרוא ../images/Emo24.gif

ההודעה שלך מצביעה שאת באמת אדם מאושר ושלם עם הבחירה שלו. בהצלחה ואל תשברי מהקשיים והמכשולים, עסק זה לא דבר קל, אבל הסיפוק- אין כמו הסיפוק שנובע ממנו. תודה.

תודה! מחמאה ראשונה על הניק שלי ../images/Emo9.gif

אגב, אני מנהלת גם פורום בשם הזה. את מוזמנת לבקר
אהבתי את היוזמה שלך, ואת האומץ לשינוי. המלצתי גם על הודעתך בפורום עצמו

למעלה