אז בין שלל התלונות, יש גם אנשים נפלאים.
לא מכירה אף אחת מהדמויות, קפץ לי בפייסבוק ולא יכולתי להתעלם. חושבת שמתאים לפרסום גם כאן.
העתקתי את הכל כפי שפורסם, ואם יש בעיה עם פרסום השמות, אמחק, למרות שאם מפורסם בפייס, כנראה אין להם בעיה עם הפרסום. גם עם התמונה.
אנשי החדשות הטובות! ·
רעות בנימין · 23 בדצמבר ב-23:04 ·
אנשי החדשות הטובות! | Gilad Moshe
אתמול בבוקר (22/12) ירדתי לאוטו וגיליתי שהרכב נפרץ וכל הציוד שהשארתי ברכב כי ירד גשם והתעצלתי להעלות הבייתה, נגנב!
עכשיו רק לסדר את המחשבות, אני בעל מקצוע קטן וכל כלי שקניתי חשבתי לא מעט האם אני באמת צריך אותו לפני שקניתי. כל הציוד שלי, הידני, הדבקים, ארגזי כלים מלאים בציוד שאספתי לאט לאט הכל נגנב.
אני משער שלא קשה לדמיין את ההלם והזעזוע שחוויתי כשראיתי את זה.
בערך שעה אחרי, העלתי פוסט בקבוצת הפייסבוק כלי עבודה יד ראשונה - iBuyIL , סיפרתי לחברים בה על המקרה וביקשתי עזרה. כל עזרה.
אנשים נהדרים עם לב ענק מכל הארץ פנו אלי והציעו כלים להשאלה עד שאני יעמוד על הרגליים, חלקם אפילו היו מוכנים לתת לי כלים במתנה...
כמובן שהודתי לכולם באופן אישי והוספתי שאני מעדיף קודם כל לסדר את החלון השבור ורק לאחר מכן אגיע.
לקראת השעה 23:00, קבלתי הודעה פרטית מאלי מ אלוף הכלים
אלי אמר לי שהוא קרא את הפוסט שלי וביקש ממני להגיע אליו לחנות ושהכל יהיה בסדר...
אני כמובן, לא ממש הבנתי למה הוא מתכוון והקשתי עליו בשאלות עד שהוא כתב לי שהוא עבר לי על הפרופיל בפייסבוק ושמבחינתו אני מלח הארץ.
בכנות, הייתי בהלם.
לא ממש הבנתי למה הוא מתכוון והוא שוב הדגיש ''תעשה מקום באוטו לפני שאתה בא''.
עניתי בחצי גיחוך שמקום באוטו זה לא בעיה כרגע.
הבוקר, בשעה 8:30 כמו שקבענו, הגעתי לחנות אלוף הכלים בשד' ההסתדרות 200 בחיפה.
מיד איך שנכנסתי ראיתי אדם עם חיוך כל כך חם ומחבק, מיד לאחר מכן הגיע לחיצת יד חמה שהפכה לחיבוק דב.
אלי הגיש לי עגלת סופר ואמר לי ''תתחיל להעמיס''.
שאלתי בתמימות מה? כמה? והוא ענה לי ''הכל, כל מה שאתה צריך תקבל''.
אני לא יכול לתאר את כמות הפעמים שאמרתי את המילה ואוו ותודה או ''אני לא יודע מה לומר''.
אחרי שסיימתי לקחת כמה כלים ידניים הוא הביט בי במין מבט מופתע ושאל ''זהו?''
עניתי שכן ושאני לא אקח מה שאני לא צריך. לא עברה דקה ופתאום אני רואה שאלי מעמיס מלאאאא כלים ידניים וציוד מכל הבא ליד וכשחשבתי שכבר סיים, הוא שאל ''מה עם כלים חשמליים?''
בלי שהבנתי מה קורה אני רואה אותו מעמיס ומעמיס ומעמיס הכל כלים מטורפים מהסדרה הכי חדשה של makita ואם זה לא מספיק, הוא שאל ''עם מה אתה מתכוון לחתוך את העץ שאתה בונה איתו?''
גימגמתי משהו כמו אני אסתדר.
אלי חייך אלי עם החייך הרחב הזה שלו ואמר ''חכה רגע''.
כמה שניות אחרי אני רואה אותו חוזר אליי עם מסור גרונג משולב שולחני מטורף של femi ואמר לי ''קח, לך תתפרנס. ובבקשה ממך, תעשה טוב - תיהיה טוב לאנשים.''
אז אלי יקר, המון המון המון תודה!!!
אני מבטיח להשתמש בכל מה שקיבלתי ממך כדי להרבות אור ולעשות טוב.
שבת שלום.
לא מכירה אף אחת מהדמויות, קפץ לי בפייסבוק ולא יכולתי להתעלם. חושבת שמתאים לפרסום גם כאן.
העתקתי את הכל כפי שפורסם, ואם יש בעיה עם פרסום השמות, אמחק, למרות שאם מפורסם בפייס, כנראה אין להם בעיה עם הפרסום. גם עם התמונה.
אנשי החדשות הטובות! ·
רעות בנימין · 23 בדצמבר ב-23:04 ·
אנשי החדשות הטובות! | Gilad Moshe
אתמול בבוקר (22/12) ירדתי לאוטו וגיליתי שהרכב נפרץ וכל הציוד שהשארתי ברכב כי ירד גשם והתעצלתי להעלות הבייתה, נגנב!
עכשיו רק לסדר את המחשבות, אני בעל מקצוע קטן וכל כלי שקניתי חשבתי לא מעט האם אני באמת צריך אותו לפני שקניתי. כל הציוד שלי, הידני, הדבקים, ארגזי כלים מלאים בציוד שאספתי לאט לאט הכל נגנב.
אני משער שלא קשה לדמיין את ההלם והזעזוע שחוויתי כשראיתי את זה.
בערך שעה אחרי, העלתי פוסט בקבוצת הפייסבוק כלי עבודה יד ראשונה - iBuyIL , סיפרתי לחברים בה על המקרה וביקשתי עזרה. כל עזרה.
אנשים נהדרים עם לב ענק מכל הארץ פנו אלי והציעו כלים להשאלה עד שאני יעמוד על הרגליים, חלקם אפילו היו מוכנים לתת לי כלים במתנה...
כמובן שהודתי לכולם באופן אישי והוספתי שאני מעדיף קודם כל לסדר את החלון השבור ורק לאחר מכן אגיע.
לקראת השעה 23:00, קבלתי הודעה פרטית מאלי מ אלוף הכלים
אלי אמר לי שהוא קרא את הפוסט שלי וביקש ממני להגיע אליו לחנות ושהכל יהיה בסדר...
אני כמובן, לא ממש הבנתי למה הוא מתכוון והקשתי עליו בשאלות עד שהוא כתב לי שהוא עבר לי על הפרופיל בפייסבוק ושמבחינתו אני מלח הארץ.
בכנות, הייתי בהלם.
לא ממש הבנתי למה הוא מתכוון והוא שוב הדגיש ''תעשה מקום באוטו לפני שאתה בא''.
עניתי בחצי גיחוך שמקום באוטו זה לא בעיה כרגע.
הבוקר, בשעה 8:30 כמו שקבענו, הגעתי לחנות אלוף הכלים בשד' ההסתדרות 200 בחיפה.
מיד איך שנכנסתי ראיתי אדם עם חיוך כל כך חם ומחבק, מיד לאחר מכן הגיע לחיצת יד חמה שהפכה לחיבוק דב.
אלי הגיש לי עגלת סופר ואמר לי ''תתחיל להעמיס''.
שאלתי בתמימות מה? כמה? והוא ענה לי ''הכל, כל מה שאתה צריך תקבל''.
אני לא יכול לתאר את כמות הפעמים שאמרתי את המילה ואוו ותודה או ''אני לא יודע מה לומר''.
אחרי שסיימתי לקחת כמה כלים ידניים הוא הביט בי במין מבט מופתע ושאל ''זהו?''
עניתי שכן ושאני לא אקח מה שאני לא צריך. לא עברה דקה ופתאום אני רואה שאלי מעמיס מלאאאא כלים ידניים וציוד מכל הבא ליד וכשחשבתי שכבר סיים, הוא שאל ''מה עם כלים חשמליים?''
בלי שהבנתי מה קורה אני רואה אותו מעמיס ומעמיס ומעמיס הכל כלים מטורפים מהסדרה הכי חדשה של makita ואם זה לא מספיק, הוא שאל ''עם מה אתה מתכוון לחתוך את העץ שאתה בונה איתו?''
גימגמתי משהו כמו אני אסתדר.
אלי חייך אלי עם החייך הרחב הזה שלו ואמר ''חכה רגע''.
כמה שניות אחרי אני רואה אותו חוזר אליי עם מסור גרונג משולב שולחני מטורף של femi ואמר לי ''קח, לך תתפרנס. ובבקשה ממך, תעשה טוב - תיהיה טוב לאנשים.''
אז אלי יקר, המון המון המון תודה!!!
אני מבטיח להשתמש בכל מה שקיבלתי ממך כדי להרבות אור ולעשות טוב.
שבת שלום.