מעשה טחינה...
בביקור האחרון אצל ג'וליה מ"אל ארז" היא ציינה בפני שיש מי שעושה
טחינה לא מסחרית באחד הכפרים בגליל, "זה לא לפרסם אבל אם אתה
רוצה לטעום מה זאת הטחינה הטובה ביותר אסדר לך להפגש איתו..."
"מה ההבדל בין הטחינה שלך לשלו ?" שאלתי, "אה, זה היד והאבן (ריחיים)
אבן קטנה והוא טוחן לאט לא לחמם את הטחינה..." אמרה.
וכך היה, אתמול צילצל האיש (72) ואמר שמחר (היום) הוא מכין טחינה והזמין
אותי לבוא.
אז הייתי אצלו וראיתי איך הוא מכין את השומשום והטחינה שלב אחר שלב
"זה רק למשפחה" הוא אמר, מה אומר לכם, טעם גן עדן, וכפריק של טחינה בכל
וואריציה זה היה עונג צרוף. ללא כימיקלים להסרת הקליפה, ללא שמנים מוספים,
ללא צבע מאכל לבן...טחינה משומשום מובחר וקלייה וטחינה מוקפדים.
נפרדנו לא לפני שנתן לי 4 קג' טחינה אלוהית בהירה והבטיח שכשיכין
בפעם הבאה יזמין אותי שוב.
לא אלאה אתכם במנות האירוח הנפלאות שהכינו שגם מהן למדתי
לא מעט
אז זאת היתה בשבילי נגיעה בגן עדן.
שבת שלום.
בביקור האחרון אצל ג'וליה מ"אל ארז" היא ציינה בפני שיש מי שעושה
טחינה לא מסחרית באחד הכפרים בגליל, "זה לא לפרסם אבל אם אתה
רוצה לטעום מה זאת הטחינה הטובה ביותר אסדר לך להפגש איתו..."
"מה ההבדל בין הטחינה שלך לשלו ?" שאלתי, "אה, זה היד והאבן (ריחיים)
אבן קטנה והוא טוחן לאט לא לחמם את הטחינה..." אמרה.
וכך היה, אתמול צילצל האיש (72) ואמר שמחר (היום) הוא מכין טחינה והזמין
אותי לבוא.
אז הייתי אצלו וראיתי איך הוא מכין את השומשום והטחינה שלב אחר שלב
"זה רק למשפחה" הוא אמר, מה אומר לכם, טעם גן עדן, וכפריק של טחינה בכל
וואריציה זה היה עונג צרוף. ללא כימיקלים להסרת הקליפה, ללא שמנים מוספים,
ללא צבע מאכל לבן...טחינה משומשום מובחר וקלייה וטחינה מוקפדים.
נפרדנו לא לפני שנתן לי 4 קג' טחינה אלוהית בהירה והבטיח שכשיכין
בפעם הבאה יזמין אותי שוב.
לא אלאה אתכם במנות האירוח הנפלאות שהכינו שגם מהן למדתי
לא מעט

אז זאת היתה בשבילי נגיעה בגן עדן.
שבת שלום.