מעשה קסמים או תרגיל למחשבה

מעשה קסמים או תרגיל למחשבה ../images/Emo28.gif

הי, תרגיל למחשבה: תנסו, ותגידו אם הצלחתם למצוא את הטריק: http://herzog.eteacher.co.il/main.htm ((טאי: זה היה קובץ pps אז אי אפשר לצרף אותו אבל כשיהיה לי זמן אדפיס לך אותו לכאן))

sunset*

New member
אממ

הגעתי לאתר הבית של תיכון "הרצוג"... הייתי אמורה להתייחס למשהו שם? כי לא כ"כ הבנתי למה התכוונת.

קורא המחשבות ../images/Emo28.gif

אמורים להכנס ל"מגמות לימוד" לבחור "פיזיקה", לבחור את "צביה קנמוני", ובתוך האפשרויות של צביה קנמוני ללחוץ על "קורא המחשבות". אי אפשר לעשות לינק כי זה קובץ html אבל שווה לנסות כי זה מפוצץ מוחות
אני לא הצלחתי לגלות את הטריק !! (ואני חשבתי שהייתי חכמה

הייתי שם...

נחמד וגם לא הבנתי את הטריק. רק את לא יכולה להעתיק לפה את זה... יש קודים למשחק הזה וזה לא מספיק להעתיק את הדף כתמונה.

Crossface

New member
טריק מאוד פשוט

יש מספרים קבועים שאמורים לצאת לך שימי לב שהסמלים משתנים כל פעם אם תקחי רק מס 1 כל פעם, תסתכלי על הסמל שלו, תראי שהוא משתנה ואם תקחי את כל המספרים שיצאו לך תראי שכל המס´ יש להם אותו סמל בכל זמן נתון

וההסבר מגיע

נכון שאמרתי שלא הצלחתי לפתור? אבל שמתי לב שיש אלכסון אחד שבאופן קבוע למספרים שבו יש סימן זהה. ואז קיבלנו את הפתרון מילד אחד בן 16 (אוך, איזה עלבון, שאני אצטרך פתרון מבן 16,
ואחרי שגיהצנו מחדש את הבטחון העצמי, הנה הפתרון: כשמחברים את הספרות של מספר דו ספרתי, תמיד מקבלים 9 1 + 8 2 + 7 3 + 6 4 + 5 לכן, האלכסון הוא של המספרים שנמצאים במרווח של 9 זה מזה, ואלו התוצאות היחידות שיכולות להתקבל, בכל תרגיל, ולכן הוא מצליח "לקרוא מחשבות" גדול או לא?!

ענק חבלז

האמת? אני ומספרים זה כמו מים ואש סה לא הולכת יחד!!
ככה שגם אם תסבירו לי אני לא אבין...

למעלה