מעשה שהיה כך היה

bokonon

New member
מעשה שהיה כך היה

ישבתי לתומי בביתי ופתרתי תשחץ. פתאום נתקלתי בהגדרה "סופר בריטי" ומספר האותיות היה 5,3 . האות השניה היתה ר ואז אמרתי לעצמי שזה בטח לא יכול להיות שמדברים עליו אבל החלטתי לרשום בכל זאת. אז רשמתי וכמובן שזה לא התאים, ניסיתי בכל כוחי שזה יתאים על ידי המצאת מילים חדשות או תשובות מטומטמות במיוחד וגם זה לא הלך. בסוף השארתי את זה ככה בתקווה שמישהו אחר מבני משפחתי יצליח לעשות עם זה משהו למרות שהדבר הראשון שהוא בטח יעשה זה למחוק את טרי פראצ'ט ואז יהיה חבל. ועכשיו אני תוהה לעצמי מתי יגיע היום שטרי פראצ'ט תהיה הגדרה מקובלת בתשחץ?

bokonon

New member
נכון זה עצוב?

The Mad Hatter

New member
האאא!! מחו דמעותיכם!

אני! מילאתי פעם תשחץ שאחת מההגדרות בו היתה טרי פראצ'ט! באמת!!! וזה היה ב"מעריב לנוער" (בתקופה בה ממש קראתי את מערי לנוער
)! וזה באמת!! אני לא הוזה! אני מבטיחה לכם שהוא היה בתשחץ ואחר-כך אפילו השווצתי לאח שלי שטרי פראצ'ט נמצא בתשחץ הזה! ושזה אומר שהוא סופר מוכר!! אז זהו זה. *^_^*

אולי זה רק אני

אבל בדרך כלל מאוד נחמד לי להעריץ מישהו לא כל כך מוכר. תחשבו על זה - זה נותן לכם הזדמנות לספר עליו מחדש לכל מכר שלכם שתופס אתכם עם "אחיות הגורל" ביד ושואל מה זה. חוץ מזה, הייתם רוצים שיצירתו המופלאה תמוסחר כמו הארי פוטר או שרה טבעות? אני מרגיש טוב להגיד שאני מכיר את טרי, שהוא סופר טוב יותר ואדם דגול יותר מג'יי קיי רולינג. כאשר מישהו שאתה מכיר אומר - כן, אני יודע מי זה פראצ'ט, אתה נמלא עונג עילאי. תארו לעצמכם מעריץ טולקין טיפוסי - אה, כן, גם אני מעריץ נאמון של טולקין. אפילו ראיתי את הגרסה המצוירת של ההוביט... נו באמת. איכשהו, כאשר מישהו זר אומר לך שהוא מכיר את טרי (ממש כמו את ניל או את דאגלס), זה מקנה לו הרבה יותר נקודות זכות, מאשר אם יגיד שקרא את כל ספריית שרה טבעות והספרים הנלווים.

מ א ג ר ט

New member
נכון נכון

ולכן אני לפעמים מצטערת שנתתי לחברות שלי לקרוא את מכשפות בחו"ל, כי הן מסוג האנשים שלא מספיק להם לדבר על ריבות תפוזים, אלא הן צריכות להבין את הספר, וגם הן מנחשות איך זה היה באנגלית וכל מיני דברים אחרים, שזה עולה לי על העצבים... ואז הן גם שואלות אותי כל מיני דברים וזה גורם לי לחשוב שחבל שבכלל נתתי להם לקרוא את זה...

כן נכון

אבל זה יותר מידי נדיר! אני מכירה רק שני אנשים (חוץ ממני) שמכירים את טרי! ואולי עוד אחד שמכיר את אדאמס! זה מדכא! *אילה מתחילה לתהות האם היא מסתובבת עם האנשים הנכונים*

מ א ג ר ט

New member
את תמיד מסתובבת עם האנשים הנכונים

העובדה שאת מסתובבת איתם הופכת אותם לנכונים. ובפעם הבאה שתשתמשו בזה תכתבו את צזה בציטטות, ותכתבו בסוגרים (מאגרט). כן, ככה.

ויימס

New member
מזכיר לי מקרה שקרה לי...

פתרתי עם המשפחה שלי תשבץ שלם, וכל המילים התאימו חוץ ממילה אחת. "חסרד". אני טענתי בהחלטיות שיש כזאת מילה, אנחנו פשוט לא מכירים אותה, אחרת איך אתם מסבירים את זה שכל שאר ההגדרות יצאו נכון??? ואז השתתקתי עם מבט זגוגי בעיניים, החלפתי 'ספר' ב'אפי', 'חסרד' הפך ל'חסיד' ומאז כל פעם שאני יורדת על מישהו מהמשפחה שלי הם מזכירים את זה.

למעלה