מעשה שהיה כך היה .....
המשפחה סוף סוף הגיעה לביקור בביתי ויחד איתם הרבה לילות נטולי שינה (כן- אני עייפה!) אתמול בערב בישלתי ארוחת ערב לכולם (היה מעולה אגב
) שתינו יין,בירות, ישבנו, דיברנו, צחקנו..... פתאום הדודה מדנמרק החמיצה פנים ואמרה שהיא פורשת לשירותים ואף ביקשה ממני בסוד להשתמש בשירותים של חדר השינה שלי כי לא היה לה נעים שכל אורחי הבית ישמעו מעלליה
בעודנו ישובים על השולחן שמענו פתאום רעשים מוזרים מהאמבטיה.... כאילו היא נלחמת שם עם הוילון, שוברת את הקרמיקה ומחליקה על הסבון. אחרי כמה דק' נשמעה צעקה בבקשה להגיע לחדר. אמא שלי נכנסה לחדר ושמעתי את צחוקה מתגלגל כשיצאה משהירותים שאלתי מיד "מה נשבר?" היא אמרה שום דבר לא נשבר אך קרה מקרה גרוע אף יותר.......
אני שכחתי להודיע לדודה כי פה בסין מומלץ לא לזרוק נייר טאולט לשירותים וכי עדיף לזרוק את כל הפסולת לפח . הדודה שאוהבת מגע של משי בין ישבניה גלגלה כחצי גליל נייר טאולט בידיה (דודה- מה עם כל העצים שאת מכחידה???) , ניגבה בהנאה ולאחר השימוש זרקה לשירותים. אוי יו יו אוי אוי ברגע שלחצה על מיכל המים לשטיפת האסלה המים עלו על גדותיהם, היא נכנסה לפניקה, קראה לאמא שלי. אמא באה צחקה, יצאה שוב וחזרה עם פומפה..... הדודה עמדה בצד בחוסר אונים ואף סיפרה כי מהלחץ היו לך מחשבות יצירתיות וגועליות איך להעלים את התקרית.. מסכנה, הצחקוקים האין סופיים שלנו מהסלון לא הועילו למבוכתה.
אני חושבת שאני צריכה לחלק עלון הדרכה לכל מבקר שיגיע לסין ובו חוקי "עשה ואל תעשה" בסין אז איזה "אזהרות" אתם יכולים לתרום לכאלו שעדיין לא היו פה ולא מכירים את סין וכל סודותייה???
המשפחה סוף סוף הגיעה לביקור בביתי ויחד איתם הרבה לילות נטולי שינה (כן- אני עייפה!) אתמול בערב בישלתי ארוחת ערב לכולם (היה מעולה אגב