מעשה שהיה כך היה .....

gao xing

New member
מעשה שהיה כך היה .....

המשפחה סוף סוף הגיעה לביקור בביתי ויחד איתם הרבה לילות נטולי שינה (כן- אני עייפה!) אתמול בערב בישלתי ארוחת ערב לכולם (היה מעולה אגב
) שתינו יין,בירות, ישבנו, דיברנו, צחקנו..... פתאום הדודה מדנמרק החמיצה פנים ואמרה שהיא פורשת לשירותים ואף ביקשה ממני בסוד להשתמש בשירותים של חדר השינה שלי כי לא היה לה נעים שכל אורחי הבית ישמעו מעלליה
בעודנו ישובים על השולחן שמענו פתאום רעשים מוזרים מהאמבטיה.... כאילו היא נלחמת שם עם הוילון, שוברת את הקרמיקה ומחליקה על הסבון. אחרי כמה דק' נשמעה צעקה בבקשה להגיע לחדר. אמא שלי נכנסה לחדר ושמעתי את צחוקה מתגלגל כשיצאה משהירותים שאלתי מיד "מה נשבר?" היא אמרה שום דבר לא נשבר אך קרה מקרה גרוע אף יותר.......
אני שכחתי להודיע לדודה כי פה בסין מומלץ לא לזרוק נייר טאולט לשירותים וכי עדיף לזרוק את כל הפסולת לפח . הדודה שאוהבת מגע של משי בין ישבניה גלגלה כחצי גליל נייר טאולט בידיה (דודה- מה עם כל העצים שאת מכחידה???) , ניגבה בהנאה ולאחר השימוש זרקה לשירותים. אוי יו יו אוי אוי ברגע שלחצה על מיכל המים לשטיפת האסלה המים עלו על גדותיהם, היא נכנסה לפניקה, קראה לאמא שלי. אמא באה צחקה, יצאה שוב וחזרה עם פומפה..... הדודה עמדה בצד בחוסר אונים ואף סיפרה כי מהלחץ היו לך מחשבות יצירתיות וגועליות איך להעלים את התקרית.. מסכנה, הצחקוקים האין סופיים שלנו מהסלון לא הועילו למבוכתה.
אני חושבת שאני צריכה לחלק עלון הדרכה לכל מבקר שיגיע לסין ובו חוקי "עשה ואל תעשה" בסין אז איזה "אזהרות" אתם יכולים לתרום לכאלו שעדיין לא היו פה ולא מכירים את סין וכל סודותייה???

Omiz

New member
../images/Emo2.gif

דנמרק+נתניה+סין= קטסטרופה ברמת האוגדה ! לשרותים שלום?

אכן כן...

במקור אני מנתניה, אך נטשנו את העיר לתובת אחד מהישובים בשרון כר לפני 5 שנים, כבר שנתיים בסין. ואת?? ולמה? למה? אי אפשר להעלות תמונות גדולות מ250KB רציתי לשתף בתמונות של הקןמפאונד המוצף שלנו

gao xing

New member
אני.......

אני פרשתי לטובת סין לפני כשנה...... מה את עושה בסין אם מותר לשאול? ולמה? למה את לא מקטינה קצת את התמונה???

ואני....

בעלי כאן מנכל חברה, באנו לכאן עם שני ילדים בני נוער שלומדים בבית ספר בינלאומי. אני בעיקר מעבירה את זמני בנעימים אחרי שנים רבות של עבודה, החלטתי להנות ממה שיש לשנגחאי להציע. חשבתי (ועדיין אני חושבת) לעבוד כאן, רק מה, תמיד מעדיפים את הסיניות שמשכורתן נמוכה בהרבה, ויש להן את שפת המקום באופן מפתיע.... חחח...

gao xing

New member
ביום שבאמת תרצי לעבוד.....

תנסי לפנות לחברות ישראליות. תמיד יעדיפו ישראלית ע"פ סינית.
ואיך הילדים מסתדרים בסין? אוהבים / שונאים/ מתגעגעים לארץ או שבכלל לא?

הגעתי ליום....

וכבר פניתי, לקונסוליה, לחברות ישראליות, ואין להם מה להציע - הסיניות יותר זולות - וזו עובדה !!

gao xing

New member
הסיניות יותר זולות.....

למי שישמע את ההודעה בלי ההקשר של השרשור זה ישמע לא טוב. שלחי לי מסר אישי מה בדיוק התחום שבו את מחפשת עבודה ואני אנסה לעזור.....

Omiz

New member
natanya...

is a very bad place Jerry... Sorry, im writing this messages after a few beers in Beijing so i don't really know what im writing... Anyway, i was just kidding cause I am also Netanyati, and Gaoxing is also one ! So don't take it "to the heart" ... (-: hahahahahah

כן....

השרותים כאן.... לא משהו.... איזה פאדיחות זה כשהמים לא יורדים והכל צף לו.... ואז באים הסינים מהאחזקה עם הפומפה.... וכשהם יוצאים המבטים שלהם עליך.... פאדיחות............

gao xing

New member
בדיוק!!

ועם הסקרנות שלהם עלינו.....אני לא אתפלא אם הם בוחנים את הממצאים לעומק

למעלה