מעשה שהיה כך היה...

ת מ י מ ה

New member
מעשה שהיה כך היה...

קצת רקע במקום שאני נמצאת בצבא (מייצג חיילות) יש לי "חברה טובה" ואני עכשיו בפרוייקט מסויים..(שדרך אגב הציעו לה להיות בדבר הזה והיא סירבה כי היא רצתה לחזור לבסיס שלה..) עוד קצת רקע.. אני כנראה אשתחרר בקרוב(בעיות ברכיים, פז"ם של שנתיים וחודשיים(חתומה לש3..) "חברה" שלי צריכה לחזור עוד שבועיים לבסיס כי המייצג נגמר.. אז ככה שבוע לא דיברנו (ואנחנו "חברות טובות") היום היא מתקשרת שואלת (בצביעות) מה קורה.. מה המצב.. מתי את משתחררת? לא יודעת....למה? כי אני רוצה ללכת לפרוייקט שאת בו במקומך.. בעיה 1: לא דיברת איתי על זה.. בעיה 2: אני עדיין לא משתחררת ? למה את קוברת אותי כל כך מוקדם.. בעיה 3: שהתגלתה לי רק אחרי שדיברתי איתה שהיא כבר קבעה פגישה עם הקצינה על הדבר הזה אני מטומטמת או שהמקרה הזה פשוט הכי סטירה ללחי שאפשר לקבל הבחורה הזאת ואני "חברות" כבר 5 חודשים ובאמת בסבבה ... אני כל כך רותחת עליה זה טיפשי או שאני לא כזאת מפגרת ובאמת זה לא יפה מה שהיא עשתה... מצטערת שזה לא קשור אבל אני כל כךפגועה.... וזה נראה לי המקום הכי סבבה לפרוק את הכעס ...

בנות זה עם מגעיל

אתן אוכלות אחת את השנייה על מה על תפקיד בצבא היא פשוט מגעילה ואל תתייחסי אלייה

RVD18

New member
די עם ההכללות

כל הבנות ככה? חסרים גברים כאלה? לא צריך להכליל.

יו די די דייייייייייי

מיטל מצטער אבל אני חייב: תגיד לי אתה דפוק? בנות זה עם חרא????? אתה מדבר ככה, מכליל ככה, אז כל הגברים דפוקים?

RVD18

New member
אולי תנסי לדבר איתה?

להגיד לה שהיא פגעה בך. אולי תפתרו את זה, או שהיא באמת לא חברה...יש אנשים שחושבים רק על עצמם, אולי היא כזאת..

ת מ י מ ה

New member
ד"א זה מה שמצחיק בכל הקטע

שוב בכלי הכללות אבל לאורך כל היום היה איתי ידיד שלי והוא בקטע של סבבה כל הזמן אמר לי אל תתרגשי ולקח את הקטע הזה בסבבה מה גורם לזה שאצל בנות זה לא יכול להיות ככה?... למה אי אפשר לפתור את זה בסבבה ובלי סרטים מיוחדים.. ניסיתי לדבר איתה באמת התקשרתי אליה איזה 20 פעם (בלי צחוק.) והיא פשוט לא ענתה לי!!!!!!!!!! אז שלחתי לה הודעה שהיא חוצפנית וזה ממש לא מעשה חברי ואני לא אתן לה שיעיפו אותי מזה...

ידוע שאתן עושות סרט מכל דבר קטן../images/Emo8.gif

סתם, האמת שחבל שאת משקיעה בנסיון לדבר איתה. ככה לא מתנהגת חברה, פשוט מאוד.

living victory

New member
יש גם כאלו...

סליחה על הביטוי (=חנון חחחחח) אבל שימי עליה זין. היא לא שווה אותך או את היחס שלך. באמת חבל שאת נפגעת ממנה.

Zoharrr

New member
אוקיי

היא עשתה מעשה מגעיל ואני הייתי בועטת אותה לאלף עזאזל... לגבייי הוויכוח שבנות הן חרא או לא, אני חוויתי על לחיי המון סטירות לחי מבנות אז יש לי חברה אחת. ומיליון ידידים. וטוב לי, אבל גם בדידים יש סיכון, לא שתיפגעי ככה,שהם יתאהבו או שאת תתאהבי ותאבדו אחד את השניה... תמיד יש סיכונים כשמתעסקים עם בני אדם... ככה זה.

למעלה