מעשה שהיה...........

מעשה שהיה............./images/Emo6.gif

בשבוע שעבר רכשתי מוצר מסויים לבייבי.....(שיוווווו
וזה לא נגמררררר תמיד חסר עוד משו ועוד משו כפרות עליו בונבוני)
. אז היה לי זיכוי.. הוספתי כסף ושבתי לביתי עם המוצר מחוייכת ומרוצה. מיד פתחנו הקרטון ויאללה להרכיב... בעלולי לא הפסיק לקטר (יש לו ידיים שמאליות
) וכבר התחרטתי כי לא ביקשתי מבעל החנות להרכיב שם
מהון להון ולאחר שהושטתי את ידי לעזרה בסיום המטלה הקשההההההה
העסק היה מונח שם זוהר ומנגן.... למחרת... ניגשתי לשילב לבדוק מה קורה עם החדר שהזמנו לפספוסון ומה עיני רואות?? את אותו מוצר של חב' ידועה במחיר שרחוק מהמחיר שאני שילמתי בחנות שכונתית והפער מתקרב ל- 100 ש"ח. ומכריי יודעים שאני לא פרייארית ... מיד הרמתי טלפון לחנות וסיפרתי ת'מעשייה והתלוננתי בפני מנהל החנות על המחיר שהפקיע .....
הוא לא טען כלום, נשמע מופתע מאודד הייתי אומרת והודיע שזה לא ייתכן כזה פער.... וכמובן שהוא מברר מול הסוכן שמייבא ת'מוצרים לחנויות , כעבר מס' דקות הטלפון מצלצל לי: "גב', אני בדקתי מול הסוכן של המוצרים, את בהחלט צודקת... תודה שהארת את עיננו , זאת בהחלט טעות בתמחור המוצר טעות שנתקן בזכותך......... ותודההה לך... " יופי ועכשיו לפיצוי: " יש לך זיכוי בחנות ע"ס ההפרש ששילמת בשל טעותנו". וכך הסתיימה לה פרשיית המוצר עד לפעם הבאה..........
אני מרוצה.........

giulietta

New member
יפה מאד../images/Emo106.gif

[אני סתם הייתי מתעצבנת. כל הכבוד].

התעצבנתי שלא תביני לא נכון

אין לך מושג כמה
אבל... הייתי אסרטיבית
ועובדה זה משתלם

קרוסלע

New member
יופי מדוזית

ועכשיו לא רק שהגזימו במחיר ואת שילמת, אלא את גם תחזרי כי יש לך שם זיכוי ותקני עוד משו במחיר מופקע
זכותך לקבל את הכסף בחזרה..סתם שתדעי ואם בא לך להתעקש .

אוקיי מתאים לך לחשוב כך אבל שימי לב

אני לא פרייארית את זה כולם יודעים ואני חושבת שהבהרתי לבעל החנות .
נכון אני רשאית לקבל ת'כסף בחזרהההה ואם אתעקש הוא יכול להיתקע עם המוצר בחנות.
כבר שמתי עין שם על איזו שמיכה.... שעולה יותר בכל מקום אחר
מה שבטוח זה שלקוחות אחרות לא תהיינה מרומות ואת זה השגתי
קאפיש??? סמכי עליי בובה

קרוסלע

New member
בובה אחותך

למה "מתאים לך לחשוב ככה"? הם יצאו ממך בדרך הכי זולה ולמרות הטעות שלהם את נתת להם 100 שח יותר לבזוקות חחחח וגם תיקני אצלם עוד.. אם מישהו יבוא אליך ויבקש 100 שח הלוואה גם תיתני לו בכזאת קלות?

גם אחותי בובה

זה לא העניין אינך מבינה? זאת באמת היתה טעות אנוש!!! הם טעו בדגם ובמחיר זה קורה לכל בן אנוש יא' לא אנושית אחת!!! אני לא נותנת מה שלא רוצה לתת !!! אני יכולה עכשיו לצלצל ולדרוש את כספי בחזרה בלי להתאמץ אפילו!

קרוסלע

New member
ברור..

לא אמרתי שהם לא טעו אוףףף רק אומרת שבמקום שתקבלי פיצוי אמיתי על טעות אנוש קיבלת זיכוי... יאללה פסדר..כולה מאה שקל מה את עושה עניין? חחחחחחחחחח סתם סתםםםםםם סתאםםםםםםםם

טוב עזבי לא נתווכח על זה

כי אני יודעת כמה שהם בסדר איתי וקיבלתי את כספי בחזרה לא משנה באיזו צורה. ורק שתדעי לך שתמיד לפני שקונים מוצר בעל שם כדאי וצריך לבדוק במס' מקומות ולהשוות מחיר אילו לא התעצלתי כל זה לא היה קורה מלכתחילה. והם את זכו בחזרה באמינותם שנבחנה וקיבלה ציון עובר אצלי . יאללה סגרי סיפור וזה לא 100 שקל זה 80 עכשיו סתמיייייייייי!!!

ק o ם

New member
כל הכבוד מדוזה...

הזכרת לי את האורגן שקניתי לקטנה לפני כשנתיים במחיר מופקע של 300 ש"ח... אחרי שבועיים אותה חנות עשו מבצע ואותו אורגן נמכר ב- 150 ש"ח

אוייש זה הכי מעצבןןןןןןןןן ../images/Emo46.gif

אפרופו מבצעים... תמיד כדאי לשים לב לפרסומים.... ב-5-6-7/1 יש סטוק דיי ברוב הקניונים בארץ.... שווה לחכות אם את מתכוונת לקנות מאחת הרשתות ....

m i c h a l i

New member
יפה מדוזית ../images/Emo13.gif

ואצלי כבר שבועיים שהמייבש לא עובד. והטרטרת לא נגמרת אבל אני לא מתייאשת בסופו של הסיפור אדאג לפרסם מה לא לקנות ואיך שירות הלקוחות שם מזבז את הזמן ( 3 ימי עבודה שלי בוזבזו על טכנאים שלא מבינים כלום) והכביסה שנערמת כי אין לי חבל כביסה (אילתרתי משהו בינתיים) עוד לא נגמר הסיפור...

...Blue

New member
יפה מאוד מדוזית..../images/Emo45.gif

עירנות לא מזיקה לאף אחד.. אני חושב שאת יכולה וזכאית לקבל החזר של כל הכסף במלואו..

נ י ש

New member
וואלה..

אני הייתי מקללת את האמאמאמא של החנות, מתאבלת על ה-100 ש"ח ועל חוסר מזלי לחצי יום וממשיכה בעיסוקיי חחח כל הכבוד מדוזית.

למעלה