מעשה שהיה

• פותח הנושא 1gw
  • פורסם בתאריך

1gw

New member
מעשה שהיה

אז רקע כללי אני בן 57 בזוגיות מסוימת ... המעשה שהיה קרה לפני שנתיים ולא עוזב אותי ...
לתומי גלשתי באחד מאתרי ההכריות ברשת (אתר לבוגדים או יותר נכון נמצאים בזוגיות ורוצים עוד ) ...
באחד הימים קבלתי פתאום הודעה .... "אנחנו זוג נחמדמשמח לארח אותך "
הסקרנו גברה על הבישנות והיזרתי הודעה החלפנו טלפונים והיגעה השיחה .. דבר איתי הגבר בערך בגילי ספר שהם זוג נחמד בזוגיות ארוכת שנים וישמחו לגוון את חיי המיטה . קבענו ערב היגיעתי לפגישה עיוורת לביתם בצפון תא את הדלת פתח לי גבר נאה לא גבוה לא נמוך נחמד מאוד הזמין אותי פנימה ... בחנו האחד את השני ( לא ראיתי את האישה ופחד התגנב ללבי אותי זו מלכודת ) . התישבנו בסלון היין שהבתי נמזג ואתחלנו לנהל שיחה על החיים .... לשאלתי איכן האישה ענה לי כי בחדר ואם נראה כי טוב תצטרף ... לאחר כ10 דקות של הכרות ושבירת הקרח ... אמר לי המארח כי אשתו ממתינה במיטה שהכנס לחדר ונזרום ... נכנסתי לחדר השינה אור חלש ורומנטי .. על המיטה שכבה אישה ערומה אם גבה אלי אמרה ללי ברוך ממתינה לך .... פשטתי את בהבגדים משכבתי תאחוריה נצמד לגופה מרגיש את עורה הרך והנעים ... ידי התחילו לשוטט חפנו את שדייה הקוטנים היא הסתובבה אלי בחיבוק ונשיקות בשלב מסוים הצטרף גם הבעל .... בילנו שעה ארוקה של עונג משגעה ....

למעלה