מעשה שקרה כך היה:

DiZZyMe

New member
מעשה שקרה כך היה:

ברחוב שלי יש בית נטוש. לפני משהו כמו עשר שנים גרו שם כמה שתיינים… יום אחד פרצה שם שריפה, כל הבית נשרף, אחד מהם נהרג שם, השני נעלם… והשלישי נשאר לגור שם, בבית השרוף, הבית לא שופץ. האיש גר עוד משהו כמו שנה- שנתיים אחרי השריפה בבית. על החלון הקדמי (די גדול) ועל הדלת הוא שם כל מיני גרוטאות וחלקי ריהוט שנשארו מהשריפה, כמו למשל בסיס מתכת של מיטה כדי שהבית לא יהיה ממש פרוץ לרווחה. כשהוא חי שם אף אחד לא התקרב אל הבית, הוא לא הפסיק לשתות. יום אחד, אחרי שכמה ימים הוא לא יצא מהבית, אחד השכנים העז להיכנס. הוא מצא את הגופה של האיש שכנראה כבר לא החזיק מעמד עם כמות האלכוהול שצרך. במשך השנים מאז היו כמה שהתעניינו ברכישה של הבית, סה"כ הסביבה טובה. אבל אחרי שהם עורכים סיור בבית, עוברים את מיטת המתכת שמוצבת בכניסה כדלת, ונכנסים לבית השרוף, הם חוזרים בעצמם. לפי הסיפורים באיזור שבו נמצאים הבקבוקים שנשארו תמיד קר… אפילו בשיא הקיץ… אם תנסו לגעת באחד הבקבוקים תרגישו משב מקפיא שיגרום לכם להתכווץ, ולחזור בעצמכם… יום אחד ניסינו להביא בקבוק אחד החוצה, לבדוק בעצמנו אם מה שאומרים על המקום נכון, אף אחד לא ידע בדיוק איפה הבקבוקים נמצאים, אבל החלטנו להיכנס על כל מקרה. נפגשנו באחת עשרה וחצי בלילה ליד הבית, לא רצינו שידעו שהלכנו לשם. אחרי שנכנסנו בין כל הגרוטאות לבפנים, התחלנו לחפש…באמת היה קר…וזה היה אמצע אוגוסט. עמרי מצא את הבקבוקים אחרי משהו כמו עשר דקות, הם היו מאחורי דלת של ארון שנשענה על קיר. עמרי לא רצה לגעת בבקבוקים,הוא התקפל. יובל התנדב, אנחנו התרחקנו קצת. ברגע שיובל שלח את היד כדי להרים בקבוק, הרגשנו רוח קרירה יותר ממקודם…ממש קרה, יובל פתאום קפץ אחורה, ונפל על ערימת גרוטאות, ברחנו החוצה. יובל החזיק בקבוק וודקה ריק, עמדנו במרחק של משהו כמו עשרים מטרים מהבית כששוב פעם הרגשנו את הרוח הקרה… יובל נפל והבקבוק עף לו מהיד . ברחנו אל הבית של טליה ונעלנו את הדלת מאחורינו. יובל נשבע שמישהו או משהו דחף אותו, בבית השרוף הוא הרגיש כאילו יד קפואה ניסתה להרחיק ממנו את הבקבוק. ומחוץ לבית היא דחפה אותו וגרמה לו להפיל את הבקבוק. לא התקשינו להאמין ליובל, אולי כי הקור הקפיא גם אותנו. למחרת…בצהריים כשהלכנו ברחוב הסתכלנו לאיפה שיובל העיף את הבקבוק… הבקבוק כבר לא היה שם… הסתכלנו מסביב ולא היה לו זכר… מאז לא התקרבנו אל המקום, אף אחד מאיתנו. אם קשה לכם להאמין בואו לרחוב שלי, הבית עד היום לא שופץ, אם תעברו ברחוב תראו אותו שרוף כמו שהוא היה אז…כמו שהוא היום. DiZZyMe

scooby4

New member
יו! ממש מפחיד!!! ../images/Emo121.gif

גם לי יש בשכונה מן בניין, אתם יודעים מה, אני יספר את הסיפור עכשיו: כיום אני כבר בחטיבה, אבל מלפני שנה, ביסודי, היה ממש ממול, פעם הוא היה ביתן קולנוע, עדיין יש שם כמה מזכרות, כל מיני חדרים. אז בקיצר יש סיפור שבשבת ב - 24:00 באים לשם אנשים נרקומנים, חרמנים, מזריקנים... אז בקיצר אני והחברים שלי בנו לבדוק, גם כן לא רצינו שמישהו ידע שהיינו שם אז הלכנו ביום שישי בסביבות 11 גם, נכנסו לבניין, בהתחלה יש את הזה של הכרטיסים, והכניסה, וחדר המנהל, ניסנסו וראינו ממש בריכה של קונדומים משומשים!!! בקובי בירה זרוקים שבורים בכל מקום! ולא תאימינו אבל גם מזרקים!!! אני כבר הייתי במצב של קריפי, ואני פחדן אמרתי, בוא נצא מכאן! הם לא רצו, ואני לא רציתי להיות בחוץ לבד, ב11 בלילה. אז נשארתי איתם... לבניין היה קומה שנייה, עלינו במדרגות, ומדרגה אחת נשברה מתי ש - מישהו... (אנונימי) דרך עליה! הוא הוציא את הרגל, כולנו ירדנו במדרגות ומי שרץ הכי הכי מלפנים איכשהו נפל מן נפילה מוזרה ימינה!!! גם, כאילו מישהו דחף אותו! כולנו ברחנו הרחק משם!!! ושחכתי לספר שזה היה בתקופה שרצו להרוס את הבית ולהפוך אותו לבניין מגורים...אבל היו הפגנות, לא בגלל הרוחות (אנשים לא ידעו...)בגלל שהבניין צמוד לחניית בית הספר ויהיה צפוף...אתם עדיין יכולים לעבור בקריית אונו, ליד בית ספר "ניר", ממש מול השער הראשי...

Die † dIE

New member
הסיפור קריפי ביותר..

ואתה סקובי.... לקולנוע הזה אני נכנסתי! כן כן זה מצמרר.....מתי היית בו בפעם האחרונה? בכל מקרה..... הקולנוע הזה...אתם רואים את המבנה שלו אתם מתים להיכנס אליו! זה דורש! וזה מה שעשינו גם. נכנסו דרך פרצה קטנה (כל המקום סגור מחשש לקריסה). הקיצר עברנו את זה ואז נכנסנו לתוכו. היה קור אימים....הכל מלא עשבים כי בכל זאת עברו מספר שנים טובות. ההורים שלנו אפילו נהגו ללכת לקולנוע הזה. נשארו הברזלים של הכסאות זה מה שנשאר. ומדרגות. מסביב המון בקבוקי בירה וודקה ועוד. ויש שם מן אווירה כזאת. מחוץ למבנה יהיה רעש שחבל על הזמן בתוך המבנה יהיה שקט שקט שקט. וגם נורא קר. ואין שם בריכות של קונדומים....כן יש ויש מזרקים ובאנגים אבל יותר מזה לא... ואני גםפ בטוחה שזה כבר לא הזולה של אותם האנשים האלה.

scooby4

New member
אולי אין שם בריכות של קונדומים...

אבל כתבתי את זה בגלל שבבית ספר היו הרבה מקרים של מישהי שצועק בשיעור ספורט: "איכס!, קונדום!", אתה מבין? חוצמזה, אני הייתי בו בכתה ו´. גם ההורים שלי נהגו ללכת לשם...אמרו לי, שלמרות ההפגנה, יבנו במקום בניין עוד שנה שנתיים. בטח היו שם התאבדיות, רציחות, תאונות, ומקרים "לא ידועים"...

Die † dIE

New member
דבר ראשון....

דבר ראשון אני בת. ודבר שני שיעורי הספורט לא מנוהלים בתוך בית הקולנוע. המבנה סגור...וקונדומים תמיד יש בכל מקום. זה בכלל לא קשור לזולה שנפתחה בבית הקולנוע........

scooby4

New member
אני יודע שאין שם שיעורי ספורט!

ואם את אומרת הקונדומים לא משמה אז בסדר...!

HoNeY14

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif

שני הסיפורים ממש קריפיים...

Nagini Potter

New member
זה מבוסס על סיפור אמיתי....../images/Emo172.gif

או שזה לגמרי פרי דמיונך? ואני גם חייבת לציין שזה מאוד חכם ללכת לשם בלילה....... אם יש בית שמספרים עליו דברים מפחידים, אתה לא מכיר אותו, ויש סיכוי שהוא יתפרק לך מתחת לרגליים, מאוד מחוכם ללכת לשם כשכולם ישנים, אתה לא יכול לראות כלום, והכל שקט חוץ מיללות של כל מיני דברים מוזרים. לאנשים בסיפורים יש חוכמה מוזרה מאוד לפעמים. Nagini Potter

DiZZyMe

New member
זה סיפור אמיתי../images/Emo70.gif

דבר ראשון, זה בית קרקע
והוא גם לא בית קומות(שיכול להתפרק, אההה הוא גם לא עשוי מעץ כמו בסרטים אלא בלוקים ובטון). שתיים, ברחוב שלי אין יללות של כל מיני דברים מוזרים...אלא אם כן חתולים וכלבים הם מוזרים לדעתך. מבחינת השעה...על כל מקרה לא היה לנו ממש מותר ללכת לשם, וגם החלטנו שאם אנחנו בודקים את מה ששמענו עדיף שנעשה את זה בשעה הזאת שיהיה יותר מעניין, האמת גם ש...לא ממש האמנו לסיפורים... בגלל זה לא פחדנו ללכת בשעה שהלכנו. אההה, ויש פנסים ברחוב ככה שהוא לא כזה חשוך. על כל מקרה, הבית עדיין באותו מצב... אם תבואי לרחוב תראי אותו, אפור(כי עוד בהתחלה לא הספיקו לצבוע אותו), שחור(מהשריפה) יש לו חלון גדול בחזית וכניסה מהקיר הימני כשעומדים מולו...ועדיין יש בחצר שלו צמוד לבית גרוטאות וסמרטוטים.

Nagini Potter

New member
אני לא מאמינה בדברים כאלה../images/Emo172.gif

או לפחות משתדלת לא להאמין בדברים כאלה....... כי נורא קל להפחיד אותי..... אבל כשאומרים על מקום שקורה בו משהו מפחיד, הוא תמיד נראה יותר מפחיד ממה שהוא באמת, במיוחד אם אתה מאמין בסיפורים, אבל גם אם לא. זה עניין פסיכולוגי, זה לא קשור אם אתה מפחד/לא מפחד בחושך, מאמין/לא מאמין ברוחות וכן הלאה. וקולות לא צריכים להיות מוזרים כדי להיות מפחידים...... יללה או נשיפה של חתול יכולה מאוד להקפיץ כשאתה מתוח, וגם נביחות של כלבים..... וחוץ מזה, כלבים גם מיללים ורבים, וחתולים עושים כאלה קולות מפחידים כשהם רבים.... אתה בטח מכיר - שזה נמשך הרבה זמן, וברגעים מסוימים אתה לא יודע אם זה חתול או אדם..... ספוקי...... Nagini Potter

Idan91

New member
כןןן...

אפשר לחשוב שזה איזו תינוק מבועת... החתולים האלה...

למעלה