מעשים טובים

מעשים טובים ../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif

איזה מעשה טוב עשיתם לאחרונה עבור האח/ות שלכם
איך הם הגיבו

sweet148

New member
לא עשיתי ../images/Emo6.gif

חחח אני בקושי מדברת איתו,הוא כל היום בחדר,אמ אבל נדמה לי שהוא ביקש להביא לו משהו והבאתי חחח

אתמול..חחח

הייתי אצל אחי הגדול והוא מת מכאבי גב,(כנראה משהו רציני כי זה כמה ימים וממש היה קשה לו לזוז) ולמרות הניתוקים בינינו בזמן האחרון והקריזות שלי,כ"כ ריחמתי עליו, שכמעט בכיתי מלראות אותו ככה מת מכאבים(ואח שלי לא בכיין,אז אם הוא אומר כל 5 דקות "כואב לי" ועושה פרצוף שבאמת כואב לו...)אז עשיתי לו מסאז' עם שמן עיסוי רפואי שקניתי לו,ולי נורא כאבו הידיים והרגשתי שאני מתפרקת מכאבים,ואח שלי שמע שכל רגע יוצאים לי "קליקים" כאלה מהידיים והרגיש שאני מתאמצת,אז כשהוא אמר לי לנוח אמרתי לו שאני לא אנוח עד שהוא ירגיש יותר טוב,אז הוא מיד הסתובב ואמר:"איזה נשמה את" וחיבק אותי חזק חזק,(כ"כ שמחתי שאחרי כ"כ הרבה זמן שאני ואחי בקושי מדברים סוף סוף התקרבנו מחדש באותם רגעים)ועשה לי גם מסאז' קצת כדי לשחרר את מה שנתפס לי בגללו,ואחר כך כל הלילה כמעט כשהלכתי לישון הוא שכב לידי וליטף אותי כששמתי עליו את הראש,כ"כ כיף להתפנק עליו ככה,זה פשוט היה שווה את זה! וגםה וא הרגיש יותר טוב אחרי המסאז' הזה...

שאלה ברצינות-

לא מוזר לך לעשות מסג' לאח שלך או שהוא יעשה לך? לי זה נשמע משהו שממש לא אוכל לעשות לאח שלי או שהוא יעשה לי, אולי עם אחותי כן אבל לא איתו. חוצמזה, בקטע של מסג'ים, רק בן זוגי עושה לי מסג'ים, אפילו לא אוהבת ספאים וכאלה...

גם אני לא אוהבת ספא וכאלה

ואני ממש לא עושה מסאז'ים לכל אחד,זה לא מוזר לי לעשות לאח הספציפי הזה מסאז',כי תמיד היתה לי קרבה פיזית אליו אז מסאז' זה לא מוזר לי לעשות לו,לאחים האחרים שלי אני לא אעשה,כי אני לא מסוגלת,אבל אליו אני כבר רגילה.... באמת אם כבר מסאז'ים ומעשים טובים,הבאתי לאחי הגדול 2 כרטיסים לספא(רציתי להפתיע אותו) והוא רוצה ללכת איתי(כי אשתו לא רוצה ספא) עכשיו אני די לחוצה מזה שאולי לא ניהיה באותו חדר ואני לא אוהבת שעושים לי מסאז'ים..בקושי לאחי אני מסוגלת לתת,מה שהוא עשה לי יום שישי זה לא כזה רציני,זה על הבגדים וזה היה כזה של כמה שניות,רק כדי לשחרר את מה שכאב לי מהמסאז' שעשיתי לו...תכלס אני לא אהיה מסוגלת לשכב להוריד חולצה ושהוא יעשה לי מסאז' ממש..זה רק אני מסוגלת לעשות לו אבל לא להיפך. הרבה מתפלאים איך אנחנו כ"כ קרובים אבל אנחנו לא מדברים הרבה בכלל,וכמה שזה ישמע מוזר,אני לא יודעת עליו הרבה ומה שאני יודעת זה מה שאמא שלי או אשתו סיפרו לי(יש בינינו הפרש של 15 וחצי שנים)אנחנו הרבה יחד,אבל הקשר בינינו מתבטא פיזית יותר מאשר מילולית...אח שלי בן אדם סגור ולא אוהב לדבר והכל,אז הוא מבטא את האהבה בעיקר פיזית, אם לא היינו כ"כ קרובים לא הייתי עושה לו מסאז'.

brum

New member
אני עוזרת לאחי למצוא דירה

זו פעם ראשונה שהוא מחפש דירה אז כתבתי לו 3 דפים מלאים מה הוא צריך ולא צריך לעשות וגם בהמשך אני ייעץ לו לגבי חוזה הדירה מנסיוני העשיר עם בעלי דירות וגם אני נותנת לו כמה דברים לדירה כשהוא יתמקם.

eris1515

New member
השאלתי לאחותי גרביים-זה נקרא?../images/Emo12.gif

חח סתם... קניתי לאחותי חולצה מהממת
שחורה כזאת צמודה=]=]-העיקר שהיא אהבה

למעלה