גם אני לא אוהבת ספא וכאלה
ואני ממש לא עושה מסאז'ים לכל אחד,זה לא מוזר לי לעשות לאח הספציפי הזה מסאז',כי תמיד היתה לי קרבה פיזית אליו אז מסאז' זה לא מוזר לי לעשות לו,לאחים האחרים שלי אני לא אעשה,כי אני לא מסוגלת,אבל אליו אני כבר רגילה.... באמת אם כבר מסאז'ים ומעשים טובים,הבאתי לאחי הגדול 2 כרטיסים לספא(רציתי להפתיע אותו) והוא רוצה ללכת איתי(כי אשתו לא רוצה ספא) עכשיו אני די לחוצה מזה שאולי לא ניהיה באותו חדר ואני לא אוהבת שעושים לי מסאז'ים..בקושי לאחי אני מסוגלת לתת,מה שהוא עשה לי יום שישי זה לא כזה רציני,זה על הבגדים וזה היה כזה של כמה שניות,רק כדי לשחרר את מה שכאב לי מהמסאז' שעשיתי לו...תכלס אני לא אהיה מסוגלת לשכב להוריד חולצה ושהוא יעשה לי מסאז' ממש..זה רק אני מסוגלת לעשות לו אבל לא להיפך. הרבה מתפלאים איך אנחנו כ"כ קרובים אבל אנחנו לא מדברים הרבה בכלל,וכמה שזה ישמע מוזר,אני לא יודעת עליו הרבה ומה שאני יודעת זה מה שאמא שלי או אשתו סיפרו לי(יש בינינו הפרש של 15 וחצי שנים)אנחנו הרבה יחד,אבל הקשר בינינו מתבטא פיזית יותר מאשר מילולית...אח שלי בן אדם סגור ולא אוהב לדבר והכל,אז הוא מבטא את האהבה בעיקר פיזית, אם לא היינו כ"כ קרובים לא הייתי עושה לו מסאז'.