מעשים שקרו (נעשו...
) בכותל...

lovemedo

New member
מעשים שקרו (נעשו...../images/Emo123.gif) בכותל...

בגלל שאני נמצא בבית ספר דתי, יצאנו ביום רביעי בלילה (בערך מ-6 בערב עד 4 בבוקר) לכותל (ובכלל לירושלים...). אירגון אחד, ששמו "מבראשית" או משהו כזה, אירגן את כל עם ישראל-ואחותו, שיגיע לכותל. אחרי אמירת סליחות ברחבת הגברים (סליחות בשינה! כולם חרפו...), יצאנו לרחבה איפה שהדגלים, והנה התחילו מעשי הקונדס
... מעשה ראשון: הצקות למנהלת. ======================== באנו מאחורי המנהלת שישבה וקראה תהילים (אם הייתה לכם מנהלת כזו, הייתם ממזמן תלויים על חבל גבוה גבוה!!!), והרמנו לה את התיק... זרקנו אותו מטר ממנה, אבל תבינו, היה מפוצץ!!!. היא חיפשה את התיק, באה להרים אותו ואיזה תלמיד ח' דרך לה על האצבעות כאילו הוא בתפילת עמידה. מעשה ראשון: חיבוקים מזוייפים. ============================= חבר שלי אלדד (שם בדוי), ילד שקוראים לו אלון (שם בדוי), ילד שקוראים לו דביר (שם בדוי) ואני (שם בדוי חחח...) באנו לילד שקוראים לו גיל (שם בדוי) ודחפנו אותו על ילדה שקוראים לה הודיה (שם בדוי). בדיוק שהם "נמרחו" וזה נראה ממש כמו חרמנות לשמה של הודייה, בא דביר וצילם אותם עם הפלאפון שלו. שלחנו את זה לכל השכבה!!! יש לכם גם משהו? שלחו! ============ מנהלים יקרים. הודעה זו באה להיות אשכול ירידות ודאחקות על החיים האומללים שלנו. פשוט תזרמו!

»liat«

New member
חחחחח אהבתי בימיוחד עם הפאלפון!!!!

חחחחחחחחח יפה יפה אני לומדת ברוגוזין שזה לא דתי שמה יש מלא יצורים כאלה מצחיקים שעושים מעשים כאלה כל יום בשיעור יש לנו משהו אחר מצחיק .... אז המעשים שלמעלה לא ממש מרשימים אותי לפחות אבל יש שמה כמה קטעים טובים המשיכו כך יום נעים/לילה טוב ליאת

מתפללת....

מכל ה-
שתחו אין סוף התעללויות מצד "חבריך" לכיתה! ממש מגיע לאנשים כמוך! אין לך שום כבוד לזולת, מה כל כך היה טראומתי בשבילך שגרם לך שנוא את המין האנשי??!

lovemedo

New member
הדמעה היבשה, כנסי רגע...

אם היית לומדת עם המנהלת שלי, היית עושה לה את זה ועוד... אני לא עברתי שום טראומה, אבל פשוט בא לי להתפרק קצת. אז מה יש? את ילדה יבשה, ואין לך חוש הומור! אני בטוח שגם את עושה דברים כאלו...

יבשה?

לי אתה קורא יבשה? אני חושבת שאתה יבש- יבש מרגשות... בסופו של דבר את הדין שלך אתה תצטרך לעשות, ובמקום להשקיע אנרגיות על מעשים חיובים לאנשים שזקוקים לזה, אתה מבזז אותם על אנשים שבסופו של דבר יקבלו את המגיע להם ע"י הקראמה שהעולם בנוי עליה. אנשים כמוך, צעודדים התעללויות באחרים, ואנשים כמוך אני מועיקה! אבל מה לעשות, שאני היא קומץ מאנשים שכן יודעים לקום ולומר- לא רק שאני לא אהיה חלק בעוול הזה אני גם אפסיק אותו.

אדויסמן

New member
תאמין לי אני לגמרי בעד

להציק למנהלת (לי אישית יש מנהל אבל זה לא קשור) אבל לדחוף שני אנשים אחד על השני, לצלם את זה, ולשלוח לכל הכיתה? זה כבר ממש מגעיל! אתה רוצה להפריע למישהו יש לך את המנהלת שלך למה להציק לילדים אחרים בשכבה?

למעלה