מעשים שקרו (נעשו...../images/Emo123.gif) בכותל...
בגלל שאני נמצא בבית ספר דתי, יצאנו ביום רביעי בלילה (בערך מ-6 בערב עד 4 בבוקר) לכותל (ובכלל לירושלים...). אירגון אחד, ששמו "מבראשית" או משהו כזה, אירגן את כל עם ישראל-ואחותו, שיגיע לכותל. אחרי אמירת סליחות ברחבת הגברים (סליחות בשינה! כולם חרפו...), יצאנו לרחבה איפה שהדגלים, והנה התחילו מעשי הקונדס
... מעשה ראשון: הצקות למנהלת. ======================== באנו מאחורי המנהלת שישבה וקראה תהילים (אם הייתה לכם מנהלת כזו, הייתם ממזמן תלויים על חבל גבוה גבוה!!!), והרמנו לה את התיק... זרקנו אותו מטר ממנה, אבל תבינו, היה מפוצץ!!!. היא חיפשה את התיק, באה להרים אותו ואיזה תלמיד ח' דרך לה על האצבעות כאילו הוא בתפילת עמידה. מעשה ראשון: חיבוקים מזוייפים. ============================= חבר שלי אלדד (שם בדוי), ילד שקוראים לו אלון (שם בדוי), ילד שקוראים לו דביר (שם בדוי) ואני (שם בדוי חחח...) באנו לילד שקוראים לו גיל (שם בדוי) ודחפנו אותו על ילדה שקוראים לה הודיה (שם בדוי). בדיוק שהם "נמרחו" וזה נראה ממש כמו חרמנות לשמה של הודייה, בא דביר וצילם אותם עם הפלאפון שלו. שלחנו את זה לכל השכבה!!! יש לכם גם משהו? שלחו! ============ מנהלים יקרים. הודעה זו באה להיות אשכול ירידות ודאחקות על החיים האומללים שלנו. פשוט תזרמו!
בגלל שאני נמצא בבית ספר דתי, יצאנו ביום רביעי בלילה (בערך מ-6 בערב עד 4 בבוקר) לכותל (ובכלל לירושלים...). אירגון אחד, ששמו "מבראשית" או משהו כזה, אירגן את כל עם ישראל-ואחותו, שיגיע לכותל. אחרי אמירת סליחות ברחבת הגברים (סליחות בשינה! כולם חרפו...), יצאנו לרחבה איפה שהדגלים, והנה התחילו מעשי הקונדס