מעתיקה את תשובתי בהמשך להתכתבותנו מתאריך 6/6

bilbi32

New member
מעתיקה את תשובתי בהמשך להתכתבותנו מתאריך 6/6

כותרת: "בעיות השכבה- דילגת עליי לפני כשבועיים" בוקר טוב עינת והרבה תודה, כאשר היא קמה היא באה אלי או לבעלי (יותר נוטה לכיווני), אנחנו מרימים אותה או מוליכים אותה למיטה, ואומרים לה משפט כגון "עכשיו את ישנה, כשישנים לא קמים מהמיטה", "את עייפה, מחר לא יהיה לך כוח לשחק/להשתולל בגן", נוסחים שונים אבל אותו עיקרון. בפעם-פעמיים-שלוש הראשונות התחושה היא של: בטח עכשיו היא לא תקום יותר, אבל בפעמים הבאות ההרגשה שלנו נוטה יותר לייאוש של "תישני כבר"- על אף שאנחנו לא אומרים לה זאת. אני בחודש השביעי וקשה לי להחזיר אותה כל פעם למיטה, בערבים שאני ממש לא מסוגלת אני יושבת על הספה בסלון ובעלי הוא שמשכיב אותה כל פעם מחדש. זה מאוד מתיש ומבזבז לנו שעה כל יום בהרדמות, מה גם שיש ערבים שאנחנו מכבים את האור בסלון או בפירוש מפחדים לעשות דברים בבית כדי שהיא לא תראה או תשמע (למרות שדלת החדר שלה סגורה למחצה).. נשמע טיפשי מה גם שזה במילא לא עוזר... בגדול- היו פעמים ספורות של עצבים מצידי או מצד בעלי (זה קרה אולי 5 פעמים בחצי שנה הזו) שדי, כבר לא יכולנו, 20 פעם את קמה, בשביל מה, ואף אמרתי לה "את סתם קמה, בסוף את חוזרת למיטה". מקווה שהפרטים מוסיפים להבנה...

למעלה