מעתיקה מפורום מתנות וימי הולדת...

מעתיקה מפורום מתנות וימי הולדת...

לבחור שלי מזה שנתיים יש יום הולדת ביום חמישי הקרוב. הוא חייל, חוזר בפעם בשבועיים הביתה, אוהב להתעסק עם המחשב המון, אוהב מוסיקה טובה, מת על אוכל ובירה. התקציב-300 שקלים. הבעיה-התקציב . לא סתם, הבעיה היא שיש לו כבר הכל. הוא אמר לי במילים האלו "תקני מעטפה יפה, שימי לי שם כסף, ברכה, ואני אהיה הכי מרוצה בעולם" אז לא, אני לא דודה שלו ואני לא אתן לו כסף ליומולדת אז השאלה היא מה. כל דבר לא שימושי יהיה מבחינתו בזבוז כסף שגם ככה אין לנו... אין עבודה, אין שפה, קשה קשה. אני אשמח לכל רעיון שיעלה על דעתכם. נ.ב-עברתי על המאמרים אלפי פעמים, ערכות למיניהן לא באות בחשבון. [מבחינתו, מבחינתי זה דווקא חמוד] - אז אני ממש צריכה את עזרתכן בנות. אני שוברת פה את הראש כבר כמה ימים והיומולדת בחמישי. יש שני ספרים שהוא מאוד רוצה, אבל חלק אומרים לי שזה מעפן וזאת לא מתנה מחברה...אז אנלא יודעת מה כן ><

secret smile0

New member
מה? איזה שטויות

אם יש שני ספרים שהוא רוצה ברור שתקני לו... מזה מתנה מחברה? אין נוסחה בשביל זה... ועוד הוא רוצה, זה שימושי, גם לצבא.. זה מעולה! שני ספרים עם משהו מתוק בצד, וברכה יפה. פשוט ויפה לדעתי. אני אישית גם לא אוהבת את הערכות דרך אגב..

לא יודעת...נורא ביאסו אותי...

שכאילו זה משהו שקונים סתם ולא ליומולדת...אבל אין לי מה לקנות לו. באמת שלא :O ואנלא יודעת אם כתבתי אבל אני גם לוקחת אותו לסרט ביס פלאנט VIP שזה למי שלא יודע אולם אישי כזה [טוב לא אישי, אבל כל מי שהלך שאני מכירה יצא לו להיות לבד באולם] עם כורסאות ובופה עם סושי ופסטות ובירות ומלא אוכל כמה שרוצים.

מנהלות אתן יכולות למחוק? פתאום קלטתי שהוא

יודע שאני כותבת פה ולא בא לי שיגלה על הVIP כי זו הפתעה :-O

בעצם אין מה למחוק...הוא יהיה רק באפטר

קצרצר עד היומולדת עצמו אז זה לא משנה :D

toxic babe

New member
מזכיר לי את חבר שלי

אבל הוא כבר לא בצבא והרבה יותר זמין. בשנה שעברה וארגנתי לו מסיבת הפתעה עם כל החברים (כל אחד נתן סכום מסוים וארגנו לנו אוכל שתייה והכל), עשינו על האש ונתתי לו במתנה בושם. זה יצא לי בדיוק בסכום שיש לך. השנה החלטתי שנחגוג ביחד, בתור זוג, ואני אקח אותו לספא למסאז' זוגי של 45 דקות ומתקני ספא, חוץ מזה יש שם בריכה, החלקה על הקרח ובאולינג. בקיצור בילוי לכל היום ורק אנחנו לבד. התקציב עולה על התקציב שלך, זה יוצא 500 שקל. אני חושבת שיותר חשוב ממתנה זה איך להעביר את יום ההולדת כדי לשמח אותו ולתת לו להרגיש הכי מיוחד.

תיכננתי לנו כבר את כל היום,

בבוקר אני אכין לו ארוחת בוקר עם פאנקייקס וכאלה, בצהריים בטח נתבטט קצת בבית ואחרהצהריים סרט ב-VIP...בערב בטח נצא עם המשפחה שלו/חברים :)

אז קני את הספרים!

גם לי לא היה השנה רעיון "יצירתי" למתנה לחבר, אז קניתי לו שני ספרים, ובקבוק משקה, ואת הברכה עיצבתי בתור סימניה (וניילנתי - שיוכל להשתמש בה) - בתור החלק האישי במתנה. מה דעתך?

עדכון:

בסוף קניתי לבחור 2 חולצות יפות מTNT ובוקסר עם ציור של חיילים כזה...משהו נחמד. וכרטיסים לסרט ב-VIP שזה הדבר הכי מגניב בעולם בערך...ואני אכין לו ארוחת בוקר בחמישי עם פאנקייקס וכלמיני דברים מתוקים. אה, והכנתי לו כאילו שער בבלייזר עם תמונה שלו מחובק עם בר רפאלי :]

GrowingMadness

New member
וואו, אחלה מתנה!

נראלי שאני יגנוב לך את זה כשתתקרב היומולדת שלו
ד"א את אחת המשקיעות! סחתיין.

למעלה