מע' יחסים על בסיס משיכה מינית בלבד

bad girl201

New member
מע' יחסים על בסיס משיכה מינית בלבד

כן/לא - פרטו נמקו והסבירו!!!

liontamer

New member
לא

לעשות אהבה לוקח פי אלף גבוה מאשר סתם לשכב עם מישהי. אני גם מסוג האנשים שלא מסוגלים להשאר דקה במיטה אחרי משגל עם מישהי שאני לא אוהב.. לאון צדק צדק תרדוף! בקש שלום ורדפהו!

magenta73

New member
לא ממש אפשרי, בשבילי

אחרי כמה זמן וכמה פגישות אינטימיות, מאוד קשה להפריד בין רגש וקירבה לרק "משיכה מינית" או, במילים פשוטות סקס. מעבר לכך שנכנסת למערכת היחסים סוג של רכושנות, לא יודעת, זה לא בריא, לי לפחות.

זכוכיות

New member
תלוי למי

לא לכולם זה מתאים (לי זה לא היה מתאים) כי אני לא הייתי מסוגלת להנות ממערכת היחסים הזו. מה גם שאני בכלל לא מסוגלת להימשך מינית לאדם שאין לי כלפיו רגשות כאלה ואחרים ואני מכירה מאוד מאוד מאוד טוב. אבל יש אנשים שמסוגלים לנהל מערכת יחסים כזו ולהנות ממנה, אז אני לא שוללת את קיומה שכזו- רק את קיומה בחיים שלי.

bad girl201

New member
זה ממש לא יכול לעבוד...../images/Emo11.gif

לפחות לא אצלי...אני כמעט נכנסתי למערכת יחסים כזו עם האקס שלי, ואם לא הייתי עוצרת בזמן אז הייתי עושה את טעות חיי- הוא רצה רק סקס ואני רציתי מערכת יחסים, ככה שזה כמעט אף פעם לא יכול לעבוד למעט מקרים ממש נדירים ששני הצדדים מעוניינים בקשר המבוסס על סקס בלבד. נאלצתי להתגבר על המשיכה והאהבה שהיו לי אליו וממש להרוג אותם- וכל זה כדי לא לפגוע בעצמי: כי כשנכנסים ליחסים כאלה כשצד אחד רוצה יותר מסתם סקס אז ברור שהוא יפגע אחרי הסקס...מה אתם אומרים?

pain is MY love

New member
יש משהו בדברייך אבל זה לא מדוייק..

קודם כל זה אף פעם לא יכול להיות קשר שמבוסס רק על סקס עם חבר לשעבר כי תמיד יהיו רגשות מעורבים. אבל כששני אנשים נפגשים לראשונה לא בהרכח חייב לצאת מזה קשר שמבוסס על רגשות וידה ידה ידה יש פעמים שבאמת שני אנשים מבינים שהם נמשכים זה לזה ואין סיבה שהם יעצרו את עצמם... נכון, ברוב הפעמים אחד הצדדים יתחיל לפתח רגשות אבל זה כבר משהו שתלוי באופי של הבן אדם ולכן זה לא מתאים לכולם..

pain is MY love

New member
כן.

כי מערכת יחסים זה דבר מאוד מורכב שלא תמיד מתאים לכולם ולא תמיד נוח ומתאים לאותה תקופה.. משיכה מינית לאומת זאת זה משהו שתמיד יהיה קיים ואי אפשר להתעלם ממנו אז למה למנוע מעצמנו הנאה רק בגלל הגדרות מטופשות של מערכות יחסים מורכבות?...

אביב1988

New member
ממש לא!!!../images/Emo4.gif

שמעו עכשיו אני נמשך אליה מחר אני נמשך לאחרת לעומת אהבה שזה לא בא והולך אהבה היא לאורך זמן....

קטרפי

New member
לא ../images/Emo128.gif../images/Emo110.gif

עכשיו בכולמקרה זה ממש לא מתאים, לא הייתי רוצה שהפעם הראשונה שלי תהייה ככה. בעתיד אולי הייתי מוכן להיכנס לקשר של סקס עם ידידות שלי אבל גם זה לא ממש קשר רק על משיכה מינית אלא עם מישהי שאני כן אוהב אותה, אולי לא במובן של אוהב-אוהב אבל בכול זאת משהו. אוף סיבכתי הכול, מקווה שהבנתם מילה ממה שאמרתי

BigFatBaby1

New member
לא נראה לי

אם הולכים לפי סטיגמות אז קשר שמבוסס רק על משיכה מינית הוא הקשר המושלם לנו הגברים... אבל זה לא אפשרי, אנחנו נקשרים יותר חזק מהבנות ( לצאת מהשוק, אני יודע על מה אני מדבר...) ואפילו אם רגש או משיכה אמוציונלית לא קיימים אז זה הופך להיות תפל מהר מאוד, בסביבות השבועיים בערך מבחינתי... ניסיתי... לא הלך... את המערכות האלו אפשר להגדיר רק בדרך אחת והיא "יזיזות"...

bad girl201

New member
בחורים נקשרים יותר?! הצחקת אותי!../images/Emo6.gif

אתם הרי כ"כ משחקים אותה מאצ'ואים שזה מדהים...(ואני אומרת בהכללה, אבל ברור לי שבכל כלל יש יוצא מן הכלל- אז נא לא להתעצבן
) אותו אקס שדיברתי עליו היה כ"כ מופנם וסגור שזה משהו... רגש? אם הוא אמר שהוא מתגעגע כשהיינו בקשר זה היה נס, כן, עד כדי כך נדיר! וגם כשקמתי והלכתי אז הוא רצה שאני יחזור ולא בשביל קשר רציני אלא בשביל סקס...שהוא כמובן לא קיבל...! ככה שממש לא נראה לי שהוא נקשר אליי. אז לדעתי, ומניסיוני האישי- שלא כולל רק את האקס - יש הרבה גברים שמה שמעניין אותם זה סקס והם יהיו מוכנים (כן, כן...תתפלאו
) לשחק אותה שהם נקשרים אלינו...ושוב אני לא מכלילה ובנות, שימו לב לסימנים: יכול להיות שהבחור שאתן מתות עליו הוא הגבר המושלם שרוצה אתכן בצורה שאתן רוצות אותו, אבל...יכול להיות שגם לא!

לא....

למרות שמשיכה מינית זה דאי חשוב אבל וואלה אני לא רואה את החיים שלי עם איזה בחור חתיך שאני נמשכת עליו בטירוף והסקס מצוין איתו אבל אין לי נושא שיחה איתו אז כן זה כיף סתם לאיזה קטע או סטוץ אבל לא לקשר רציני!

RS87

New member
אפשרי

יש כאלה שיכולים להסתדר עם מערכת יחסים של מין בלבד ויש כאלה שלא יכולים זה תלוים בבן אדם אבל אף אחד לא יכול להמשיך עם זה לאורך זמן או שניפרדים או שמיתגלים רגשות

זאת כבר לא מערכת יחסים....../images/Emo128.gif

יותר בגדר ה"יזיזות", ויזיזות, זאת לא מערכת יחסים לפי דעתי..
ולמרות שאין לי בעיה עם סטוצים, אני חושבת שסקס מתוך רגש הוא הכי מהנה ומספק.. קצת קשה לי להיות במערכת יחסים עם מישהו שכל מה שאני מרגישה כלפיו זה רק משיכה. ויכולה להיות משיכה כלפי מישהו, אבל אהבה בלי משיכה זה דבר מבוזבז.. שלא ממש קשור כרגע.. בכל אופן, אני נגד.. בסופו של דבר, אחד הצדדים נפגע.

למעלה