מע' יחסים עם סטוץ, אפשרי?

ליבנת28

New member
מע' יחסים עם סטוץ, אפשרי?

טוב, אז הכרתי בחור ממש חמוד בפאב כלשהו בת"א, התמזמזנו כל הערב ולבסוף שכבנו אצלו בדירה.
שוחחנו על הרבה נושאים שונים ומשונים, היה אחלה וויב וסקס מעולה **הכי טוב שהיה לי- ואני לא מגזימה.
הדברים התנהלו בצורה כזאת שברור היה לשנינו שזה הופך למע' יחסים יזיזותית.
אני מאוד רוצה אותו בתור בן זוג (אני לא טיפוס של סטוצים/יזיזים) ולכן החלטתי שעדיף לסיים את זה כעת, מאשר מאוחר יותר כשיהיה רגשות.
דיברנו על זה במהלך השבוע והוא אמר שנהנה להיות איתי והוא ישמח להיפגש שוב (לא רק לסקס).
אני מאוד סקפטית לגבי הרצון שלו להיפגש, ברור לי שהוא מצפה לשכב איתי שוב כשניפגש ואני גם יודעת שיהיה לי קשה לסרב לו.

מה עושים, טיפים יש לכן/ם?
מה חושבים--> סטוץ יכול להפוך ליחסים? גברים, סקס במפגש ראשון מוריד לכם/מדליק/לא משנה, ולמה בעצם זה משנה?

קריסטה

New member
זה תלוי איזה בן אדם הוא ומה הוא רוצה

אם הוא רוצה מערכת יחסים והוא לא ניאנדרטל שסקס בדייט ראשון מפריע לו - אז תצא מזה מערכת יחסים.
אם הוא בבון/לא מעוניין במערכת יחסים אז לא יצא מזה כלום.

שלום

סטוץ אינו רצוי ואינו מכובד, אבל גם אינו דבר רע. מערכת-יחסים נוצרת כשאוהבים, בדרך-כלל בגלל האופי. כדאי ליצור את הקשר לאט ובהדרגה, ולהשקיע בו בנתינה כדי שהרגש יתפתח.

בן הזוג

שלי מזה שנתיים התחיל כסטוץ. שנינו היינו מאוד מאוד לא רציניים.

אני חושבת שאין כללים. אם כיף לכם להפגש והסקס טוב, אז למה לא?

אבל אם מראש את רוצה בן זוג והוא לא בעיניין אז עדיף לחתוך. מה שיקרה במהלך הזמן זה שאת כל הזמן תנסי לכופף אותו להיות מה שאת רוצה, והוא ירגיש צורך לשים גבולות ברורים שהוא רק יזיז ולא בן זוג. חבל.

מספיק שזה קרה פעם אחת וזה יכול לקרות שוב

משמע- יש לכולנו המון המון דוגמאות לקשרים שהתחילו כך, גם לי. מסקנה: זה קיים וזה אפשרי, אבל זה תלוי בך בו ובכימיה בינכם.

lost green eyes

New member
אין לי טיפים ..

אבל כן, מסטוץ יכולה להיווצר מערכת יחסים .
אגב ..למה שלא תשכבו בפגישה הבאה? מה הבעיה? הרי כבר שכבתם ..אז מה כאילו פתאום "לשחק אותה" ?..לא ממש ברור לי.

orig429

New member
תנסי. מה יש לך להפסיד.

סקס זה לא הכל, אך זה כבר משהו. אולי תגלי שיש גם כימיה מעבר,
אם אתם מכוונים לקשר רציני באמת.

תצהירי בפניו שאת לסבית ואם הוא עדיין יהיה מעוניין תגידי לו שגילית את האור ומצאת אהבה בדירה ממול

אתה צודק, הוא קיבל הארה. הוא מוכן עכשיו

להרצאות בינלאומיות במקום המהרישי.
בין לבין הופעות הודיני על איך תוך חודש הופכים מסקס בדייט ראשון לחתונה אורתודוקסית בצפת.

Cade Foster

New member
תמיד עניין אותי איך נראה העולם בשחור ולבן

נראה לי שאת זו שצריכה לתת הרצאות בינלאומיות.

(זה לחלוטין האייקון הכי טוב בתפוז)

אייבורי

New member
מצחיקה

קסם אמיתי זה לקחת מערכת יחסים להפוך אותה לסטוץ\יזיזות

סתם זיון שהפך למערכת יחסים זה כמעט בנאלי

אייבורי

New member
נראה לך ?

בשביל מה יש לי אישה
התפקיד שלה לחשוב ושלי לכתוב את מה שהיא אומרת לי

היית מאמינה שהכל התחיל בזיון מגניב אחרי כמה דרינקים בפאב?

למעלה