מףה דעתכם על התיאוריה שלי

ne ro

New member
מףה דעתכם על התיאוריה שלי

ארה"ב החליטה לסכסך בין האיסלם המתון לאיסלם הרדיקלי. העיראקי הממוצע היה עדיף לחיות תחת שלטונו של סדאם. מעבר לכך, ארה"ב משתמשת בצורה צינית ומרושעת בזכרונות 11ץ9 כדי להשתלט על משאבי הטבעיים של עיראק ובראש ובראשונה - הנפט, בעמדה צבועה של "ייבוא" חופש ודמוקרטיה לעולם. נכון?

ne ro

New member
ובכן

האימפריאליזם האמריקני לא נעלם מהעולם. רק כעת הוא בעמדה צבועה בהרבה. בוש ( שהוא רוצח ופושע מלחמה ואוייב העולם החופשי) החליט להשתלט על עיראק, והוא הולך להרוס אותו.

כל הדיבורים האלה על אימפריאליזם

זה פשוט קישקוש, מה לעשות ארצות הברית היא מעצמת על ולא בגלל בוש, להיפך הוא רק הוריד אותה בתחום הזה. אני מבין שיש לך שנאה קשה לעולם המערבי ומנהיגו, אולי בוש עשה המון טעויות (לא אולי הוא עשה), יותר מידי (לא רוצח ולא פשע מלחמה), אבל הוא עשה, בניגוד לאירופה. אירופה רק דיברה, לא עשתה כלום נגד הטרור העולמי, העזרה שלה מינימלית, וכידוע מי שעושה תמיד יהיה סיכוי שהוא גם יטעה, מי שלא עושה כלום לא טועה, אני מעדיף את מי שכן עושה ולא רק מבקר, זה הכי קל בעולם!).

ne ro

New member
אין לי שום שנאה לעולם המערבי

יש לי רק שנאה לבוש ומדיניותו. זו מדיניות פשיסטית.

לא מאמין בתיאוריות קונספירציה

אני דוחה אותן באופן מיידי. תאוריות הנפש היא שיטחית וצינית שלא מבוססת על כלום, נכון שארה"ב יש אינטרסים המזרח התיכון, לה ולכל העולם המערבי, אז? לא הכל זה כסף ולא הכל זה נפט, נכון שזה נכנס איפהשהו בין שאר המשתנים אבל לא יותר מזה. ארצות הברית מתחרה על השפעה זה דבר שתמיד היה בין מעצמות והוא עדיין היא לא מקרה יחיד.

ne ro

New member
זו לא תיאוריית קונספירציה

סדאם היה חילוני. בוש הסלים את הטרור האיסלמי בעולם. תמיד אמרתי שזו מלחמה פרטית של בוש ובלייר

הטרור האיסלמי לא צריך סיבות

הוא אינו רציונלי ולכן אין שום דבר בעולם שבוש או בלייר יכולים לעשות כדי להגביר אותו. הטרור האיסלמי הוא אינו תלוי מציאות ואינו תלוי מה המערב יעשה, אם אתה חושב ככה אז כנראה קנית את כל הבולשיט ולוחמה פסיכולגית של הטרוטר האיסלמי, דבר שהם אכן כיוונו לו, הוא בונה על כך שהמערב יסתכסך בינו לבין עצמו ויתפרק, הוא בונה על כך שהמערב יאשים את אצמו או גורמים מתוכו בטרור ולא את הטרור עצמו, כך יהיה לו הרבה יותר קל לזרוע הרס כאוס ופחד בחברה המערבית. בירכותיי, נפלת בפח! לגבי עירק עניתי מספר פעמים אז אתה יודע מה אני חושב.

ne ro

New member
מנת הפרופגנדה הפרו-ערבית להיום ../images/Emo9.gif

למעלה