מפאת החשיבות, הרשיתי לעצמי לפתוח שרשור חדש.... אז איך היה ביום הראשון? חוויות והתרשמויות- לכאן....
M mayan174 New member 1/9/05 #1 מפאת החשיבות, הרשיתי לעצמי לפתוח שרשור חדש.... אז איך היה ביום הראשון? חוויות והתרשמויות- לכאן....
N noooga New member 1/9/05 #4 אממ.. וואי, יום קצת מוזר.. יש מלא מלא חדשים עד שלרגע אחד חשבתי שעברתי בצפר.. היה בסדר.
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/9/05 #5 -בעזרתך אבא- וואיי! היה כיף! 41 בנות בכיתה! קצת הגזימו, לא?? די מוזר להיות בשכבה הכי גבוהה...
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/9/05 #12 -בעזרתך אבא- חחחחחחחחחחחחחחח.............. אנחנו רק בנות בבית ספר! ותאמיני לי שהכי טוב ככה...
ל ללוש המאמוש New member 1/9/05 #14 אה..... טוב, גם נחמד (למרות שאני עדיין מעדיפה להיות עם בנים בכיתה...) אנחנו רק 11 בנות, ועוד איזה 20 ומשהו בנים
אה..... טוב, גם נחמד (למרות שאני עדיין מעדיפה להיות עם בנים בכיתה...) אנחנו רק 11 בנות, ועוד איזה 20 ומשהו בנים
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/9/05 #22 -בעזרתך אבא- דוד, אני לא מתכוונת לרדת לרמה שלך... אתה יכול להמשיך לדבר עלי כמה שבא לך... לפחות תהנה מזה...
-בעזרתך אבא- דוד, אני לא מתכוונת לרדת לרמה שלך... אתה יכול להמשיך לדבר עלי כמה שבא לך... לפחות תהנה מזה...
מ מותק של ילדה10 New member 1/9/05 #16 יוו 41 בנות???? אני בכיתה יב' ואנחנו הכיתה הכי קטנה שיש בה רק 18 בנות!!
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/9/05 #20 -בעזרתך אבא- חחח... נכון... אבל יותר מידי קצת, זה גם כן משעמם, המורים (או בבית ספר שלי - המורות!) תמיד יכולות להשתלט, אצלנו בכיתה, אנחנו עושות מה שבא לנו, אי אפשר לדעת מי עשתה מה..
-בעזרתך אבא- חחח... נכון... אבל יותר מידי קצת, זה גם כן משעמם, המורים (או בבית ספר שלי - המורות!) תמיד יכולות להשתלט, אצלנו בכיתה, אנחנו עושות מה שבא לנו, אי אפשר לדעת מי עשתה מה..