מפגגגשששששששש!!!!!

yaeli4

New member
מפגגגשששששששש!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

פותחת ברשותך, רולן, הודעה חדשה ושרשור חדש כי כבר אפשר ללכת לאיבוד בשרשורים הקודמים. אז ככה: שבת, 28.6 אצל רולן ואוהי, בסביבות 12:00 בצהריים מפגש לאנשי הפורום על בני זוגם וילדיהם. נכון לעכשיו: נוכחים סופית לאחר שאישרו: רולן, אוהי והנספחים שלהם בחלקם, עלמה + מורכב + מיוחדת, יונה + פיצי, סול, יעל + רגיעון + אור + קטנצ'יק, תמרי, וכנראה בלונדה, מחכים לאישור. לא מגיעים, לצערי, אלא אם כן יתחרטו, יערית ומעוף והפרי האסור. עדיין מחכים לאישור של בונוסית ומונה וטושה ונתי ומי שלא יהיה ששכחתי ולא באופן אישי כמובן אלא בלהט הכתיבה. אנא, אשרו הגעה, נעשה חיים משוגעים. כתובת מדויקת מרולן במסרים ומה להביא, ליעל במסרים. יאללה, מחכים לעוד התפקדויות.

yaeli4

New member
יופי, פדלאות חמודות שלי!!!!

דחפתם אותי לתחת של העמוד ושמתם פס, הא??? 30 שניות היקפתם ת'בסיס.... מה זה הדבר הזה? אני טורחת ומעצבת עם בלונים הודעות ואתם משת***ם בקשת??? אז לא יעזור, הקפצתי את עצמי שוב. לא תיפטרו ממני כל כך מהר. וגם קרן אור והאור של קרן מתבקשים להגיע לחאפלה.

maof

New member
עלמה יקרה../images/Emo39.gif

אני עולה למעלה.....בגלל אורכו של השירשור...... יש לי בעיה אישית....עם דברים לא מזוהים
שאני אוכל דבר מסוים....הוא אמור להיות מוגדר !! מוצק !!! או ....נוזלי !!! וכל דבר אחר שאין לו הגדרה ...לא ניכנס לי לפה
מעוף

עלמה 3

New member
מעוף, חידה - צ'ורבה זהההההה ../images/Emo35.gif

זה - רומני או הונגרי
או זה נוזלי או מוצק
ועכשיו הבנתי אותך, עם הבעיה האישית של דברים לא מזוהים
אותי קשה לזהות - בעקבות האי סימטריה של הסילקון

maof

New member
פינת ....התשובות../images/Emo6.gif

שאלה ראשונה.........
תשובה...רומני !!! שאלה שניה...... תשובה....... אין הגדרה
מעוף

עלמה 3

New member
רמז: מרק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב נמצא לך משהו אחר..... אולי אתה תגדיר

blonda3

New member
תגידו......./images/Emo140.gif

כמה אנשים הייתם רוצים שיבואו? כי תמיד אפשר לעשות למפגש עוד פרסומת..... והשאלה גם האם תשמחו לראות אנשים חדשים שאינם כותבים פעילים בפורום ורק קוראים כי גם זה קיים.

rolan

New member
חס וחלילה, לא צריך פרסומת

הרי אנחנו מבקשים לפגוש אנשים שכותבים וחווים יחד חוויה. להביא אנשים שאינם שותפים פעילים כאן, נראה לי מיותר לגמרי... ממש לא לעניין, מה יהיה להם לחלוק איתנו?!.... כך זה בעיני....

*יערית

New member
מה אומר לכן בננות../images/Emo24.gif

אתן ניפלאות....אל דאגה קיבלתי עדכון על כך ...לא מסתירים אצלינו דבר
אז...בינתיים התשובה היא "נחשוב על כך" וזה צעד ענק! אז תודה לכל אחת ממכן
ואת האמת...לגבי מה שבלונדה ציינה אני נגד..לא מתאים לי אנשים שלא משתתפים פעילים כאן, את זה יש לנו בפורום אחר
ותודה על ההקשבה.

בונוסית

New member
יוצאת שפנה

מצטערת. זו תקופת מבחנים ואני
...לצערי. נכון שאתם בכול זאת אוהבים אותי?????

blonda3

New member
אוקיי...בסדר...ושפננה-כן אנחנו../images/Emo23.gif

מתנצלת שלא היה לי זמן לקרוא אותך לעומק, ועוד אי אילו שרשורים כאן, אבל...לאט לאט...אני אשלים את החומר.

עלמה 3

New member
בלונדיקה - מה פרסומת חלילה וחסה

וחסקה ..... את החלטת כבר
כי אני צריכה להחליט גם האם להביא עבורכם את חיית נמחמד
עלמה

blonda3

New member
עלמה-בינגו! 13.38../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif

אם אנחנו נבוא-אז אני מבקשת שיהיו שם לפחות כלב אחד וחתול..... ולא-כינים....

עלמה 3

New member
בלונדיקה, מה זאת אומרת אם אנחנו ??

לא מקובל עלי...תעשי מאמץ ומבטיחה בלי פרעושים , בלי קרציות וכינים יש לאוהי

blonda3

New member
טוב....../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

נשתדל... אבל יהיו חתולים וכלבים?

1נתי 1

New member
../images/Emo31.gif לצערי

לצערי לא אגיע מהסיבות הבאות: 1. בן זוגי חוגג יום הולדת ב - 29.6 ומתכננת לו הפתעונת למוצ"ש 2. והאמת - קצת נרתעת ממפגש שכן האנונימיות תעלם לא מצליחה להסביר תחושותי - אך ברגע שהאנונימיות תעלם נראה לי כי הפתיחות והשיתוף בפורום - יפגעו 3. אבל - אם הצפוניות והמרוחקות מגיעות למרכז אשמח מאד למפגש בנות מצומצם מקווה שתמשיכו לפנק אותי בעוגות וקפה גם עכשיו ובהצלחה במיפגש - תעשו חיים

סול11

New member
סיבות

סיבה מס' 1 מקובלת סיבה מס' 2 עשי חשבון נפש סיבה מס' 3 מתנגשת ב2 ולא משנה בנות, או בנות ובנים. זה חומר למחשבה סול

למעלה