https://www.hidabroot.org/article/1195734
שמלת תחרה1 Well-known member 4/6/24 #1 מפגינה פרו-פלסטינית ניסתה להשתלט על משאית של נהג אמריקני - וחטפה מפגינה פרו-פלסטינית שעברה את הגבול וניסתה להשתלט על משאית של נהג אמריקני, לא ציפתה לתגובה הזו מצדו ... www.hidabroot.org
מפגינה פרו-פלסטינית ניסתה להשתלט על משאית של נהג אמריקני - וחטפה מפגינה פרו-פלסטינית שעברה את הגבול וניסתה להשתלט על משאית של נהג אמריקני, לא ציפתה לתגובה הזו מצדו ... www.hidabroot.org
XמX של Wון Well-known member 5/6/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מפגינה פרו-פלסטינית ניסתה להשתלט על משאית של נהג אמריקני - וחטפה מפגינה פרו-פלסטינית שעברה את הגבול וניסתה להשתלט על משאית של נהג אמריקני, לא ציפתה לתגובה הזו מצדו ... www.hidabroot.org לחץ כדי להרחיב... האמריקני סמך על עצמו, ולא על אביו שבשמים.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מפגינה פרו-פלסטינית ניסתה להשתלט על משאית של נהג אמריקני - וחטפה מפגינה פרו-פלסטינית שעברה את הגבול וניסתה להשתלט על משאית של נהג אמריקני, לא ציפתה לתגובה הזו מצדו ... www.hidabroot.org לחץ כדי להרחיב... האמריקני סמך על עצמו, ולא על אביו שבשמים.