מפגעי בריאות בישראל

מוחמד5

New member
לא מפתיע יא סדי2י

אלה תוצאות ההזנחה המתמשכת והבלתי פוסקת שכולם מודים שהיא קיימת.וההודאה שלהם היא בפה מלא. עכשיו יבואו החכמים ויגידו מה אתם רוצים ! למה אתם מצפים ! הם הביאו את עצמם למצב הזה . ואני עונה להם תשובה כזאת : התשובה שלךהיא תשובה של בור עם וארץ, זו תשובה של מי שאין לו מושג על איך מדינה צריכה להתנהל. למה ! כי הוא בור , כי הוא אטום ועוור.זאת תשובה של גזען ,ואיך יודעים שהוא מטומטם!! כי אחרי טיעוני הסרק בכדי לחפות ולהסתיר את הבורות שלו הוא יחייך או יקרוץ עיץ. בוקר טוב אכוי עמית.

THE WIZARD 55

New member
למה אתה מצפה? הם הביאו את זה על עצמם

מוחמד5

New member
תיוס ../images/Emo46.gif

שיפנו לאו"ם ויקבלו מעמד של פליטים צריך להעמיד תנאים למדינות כמו שיש ל חוקי תנועה, ברגע שעבריין תנועה מבצע מספר עבירות צריך לשלול ממנו את הרישיון. וכך צריך להתיחס למדינה שטוענת שהיא מדינה נאורה, מדינה של העולם המתקדם, מדינה של שיווין. צריך לשלול ממנה את מה שהיא מתהדרת להתגאות בו ולהתפאר בו, מדינה שמתפארת ביחס שלה למיעוט (בדומה לעבריין תנועה שעובר על כל חוק אבל הוא נוסע עם רכב חדיש ומצוחצח). צריך להוריד את המסיכה המזויפת ולחשוף את הפרצוף האמיתי . מדינה נמדדת ביחס שהיא נותנת למיעוט שחי בתוכה.

mike00

New member
לפי השיטה שלך אין בעולם הזה מדינות....../images/Emo6.gif

THE WIZARD 55

New member
אגב מפגעי בריאות יש בכל מקום

גם אצלינו בחיפה, בתי הזיקוק לא מפסיקים לזהם את האויר ומי מטפל בזה?..אף אחד..כבר נמצא שיש אחוז גבוה של חולי סרטן באיזור הקריות ונשר אוכ' חלשות לא משנה אם ערביות או יהודיות תמיד יסבלו. הטענה הנצחית היא שלא משלמים ארנונה, והחובות של העיריה או הכפר תופחים.

מוחמד5

New member
בלי\עם קשר

רק אתמול דיברתי עם אונקולוג ילדים, ואמרתי לו שיש עליה של כ 25 % במקרע סרטן הראש אצל ילדים. הוא לא הסכים איתי כי לא ניתן להשוות את הנתונים היום לנתונים מלפני 20 שנה כי אין נתונים כאלה. הוא טוען שישנה עליה גם בלוקמיות ובכלל בכל סוגי הסרטן (אני מדבר על ילדים ).קיים קושי במיפוי מקרי הסרטן , כך שרו המחקרים הם נכונים בחלקם. שאלתי למה !! ענה לי מה בריא בעולם הזה !! נכון מייק , צריך להחמיר עם החוקים הבינלאומיים במיוחד עם המדינות הטוענות ומוכרות סחורה של מדינה מתוקנת ונאורה.

THE WIZARD 55

New member
המחקר שעשו לא התייחס לעליה

באחוזים של מקרי הסרטן מאז ועד היום.. הוא בדק את אחוז התחלואה בכל מיני מקומות בארץ ונמצא שבאיזורים שציינתי אחוז התחלואה הכי גבוה ביחס למקומות אחרים הניסוחים שלי על הבוקר

mike00

New member
אני אנסה לענות על חלק קטן מהטענות שלך...

נתחיל בזה שבהחלט קיימת הזנחה רצינית בחלק מהיישובים הערביים.... אני לא יכול למנות את כל המקרים אבל אני בטוח שרובם לא מוצדקים כלל......אבל,אני יכול לומר שחלק לא מבוטל מהמקרים בהחלט קשור לנושא של בנייה לא חוקית ללא תכניות מתאר,דבר שמאלץ את הרשויות שלא לספק שירותים בסיסיים לאותם מבנים.. אם היו לנו את כל הפרטים אפשר היה לנסות לנתח את כל המקרים אבל לצערי אנחנו לא יכולים לעשות את זה.. אתה גם רשאי לומר שיש לאותם אזרחים את הזכות לבנות את המבנים שלהם ושהמדינה שלנו אוסרת את זה עליהם ללא שום סיבה מוצדקת... ועל כך אני אענה:"התשובה שלך היא תשובה של בור עם וארץ, זו תשובה של מי שאין לו מושג על איך מדינה צריכה להתנהל. למה ! כי הוא בור , כי הוא אטום ועוור." למדינה שלנו יש חוקים,לא כולם צודקים,לא כולם הוגנים ולא כולם ברי יישום,אבל הם עדיין החוקים של מדינת ישראל והדרך להלחם בהם היא דרך בית המשפט ולא על ידי לקיחת החוק לידיים!! לא מזמן העלו פה כתבה על זוג ערבי שניסה להתקבל ליישוב במשגב "ולא התאים" ליישוב... את המשך הסיפור שלהם משום מה בחרו שלא לעלות פה אז אני אספר לך את ההמשך.... הם פנו לבית המשפט בעזרתם של עמותות וארגונים שמטפלים בנושאים מהסוג הזה.....ונחש מה? השופט הצדיק את טענת הזוג,הורה ליישוב לשריין מקום עבור הזוג הערבי עד לסיום הבירור שלהם בבית המשפט.. שים לב,לא רק הצדיק אותם.....גם שמר להם מקום שחלילה לא יגיע לידיים יהודיות "שכן מתאימות" ליישוב.... דרך אגב מוחה,למה אתה בוחר לסמן את השאלות שלך בסימני קריאה? באמת מסקרנות

מוחמד5

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מטעמי נוחיות. כמובן שהכתבה היא רק תקציר ,אין בידינו את כל הפרטים ואת שאר ניתוחי הניתונים. אבל שמת לב שדופקים את השחורים !!

mike00

New member
נוחיות??למה אתה ניטפל לכינוי שלי?../images/Emo6.gif

כשאני רוצה לעשות סימן קריאה אני לוחץ על shift בצד שמאל של המקלדת ועל 1 בצד ימין שלה.. זאת אומרת משתמש בשתי הידיים.. כשאני רוצה לעשות סימן שאלה אני לוחץ על shift בצד שמאל של המקלדת ועל הכפתור הקרוב אל shift מצד ימין שלו... זאת אומרת משתמש ביד אחת.. לדעתי יותר קל לסמן את זה בדרך השניה
אבל זאת מדינה דמוקרטית,איש איש באמונתו יחייה.... לפחות נותנים למיעוטים לבחור את הסימנים שלהם בצורה חופשית.....שלא תגיד שאין חופש ביטוי אחרי זה

mike00

New member
מרבית הפעולות הננקטות בישובים, ננקטות ע"י

הרשות המקומית ולא ע"י הממשלה. עיקר הבעיה בישובים הערביים הם הגרעונות הכספיים האדירים שהם נמצאים בהם. גרעונות הנובעים מאי-תשלום ארנונה, מהתחברות לצינור המים "לפני השעון" ובכך עוקפים את המונה ולא משלמים על המים שהם צורכים, למעשה, קופת העיריה המדולדלת משלמת על המים שהאנשים הפרטיים צרכו, מינויים לא תקינים ו/או לא ראויים ו/או מיותרים למשרות בעיריה רק בגלל שהאיש הממונה לתפקיד הוא מהחמולה של ראש המועצה או מהחמולה שראש המועצה חייב לה. אז בוא ותגיד לי מהיכן יהיה לרשות מקומית כזאת כסף להשקיע בתושבים, מה יותר פשוט להאשים את הממשלה בכל שחיתות של ראשות מקומית ? למה שתושבי רעננה, שאחוז הגביה שם הוא 98% מהפוטנציאל יסבסדו את תושבי רהט שאחוז גביית הארנונה עומד על 8% (שמונה אחוזים !!!), גם כאשר הממשלה עושה מעשה ומפזרת את המועצה הנבחרת, המושחתת וממנה "ועדה קרואה" בראשות נציג מטעם הממשלה כדי להבריא את הישוב, עובדי העיריה הנמנים ברובם עם חמולת ראש העיר המודח כמו בטייבה, לא משתפים פעולה עם ראש הועדה הקרואה ומפגינים נגדו. למה אזרח שגר בעיר חדשה נאלץ לשלם מכיסו הפרטי תמורת מיזוג מרכזי לבתי ספר שילדיו לומדים בהם, מלבד כל הוצאות האחרות לבית הספר, זה בנוסף עבור מיזוג. אבל אותו ערבי מאיזה כפר יטען שהוא מקופח כי בבתי הספר שלהם אין מיזוג... חלק ניכר מתקציבי המדינה לרשויות המקומיות ניתן בשיעור הדומה לאחוז גביית הארנונה ביישוב, כדי לתמרץ ישובים ורשויות לגבות ארנונה. כלומר, אם ליישוב מסויים מגיע תקציב X מהממשלה בתחום מסויים, וגביית הארנונה באותו ישוב עומדת לשם דוגמא על 60% מהפוטנציאל, תקציב המדינה שינתן ליישוב יהיה 60% מה-X, כך שישוב בגובה 98% מהפוטנציאל יקבל מהממשלה 98% ממה שמגיע ואילו ישוב הגובה 20% ארנונה יקבל 20% ממה שמגיע. הישובים הערבים רוצים יותר ? בבקשה, שיעמיקו את הגביה בישוביהם. אין הצדקה שישובים כמו רעננה, מודיעין, מכבים, צהלה וכו' יסבסדו ישובים כמו אום אל פחם, טייבה טירה ואחרים.

fifanowftw

New member
ארנונה, ארנונה, ארנונה...

אני אוהב אותך ארנונה.... ידוע שהערבים, איך נאמר זאת, לא מחבבים את הארנונה יותר מדי.

למעלה