מפגעשישי - פתיחת עונת הקיץ בגעש

קוואנט

New member
מפגעשישי - פתיחת עונת הקיץ בגעש

ביום שישי הקרוב, 4.5.2007, נפתח חגיגית את הקיץ ב"מפגעשישי" - מפגש יום שישי בגעש. המסורת של מפגעשישי התחילה לפני שנתיים בייסודם של אורן ואפור הזקן (מקווה שלא פספסתי קרדיטים לאנשים נוספים
) ומאז היא ממשיכה בעוז בגאון
. נהיה שם בשעות הצהריים, החל מהשעה 14:00 (אם כי לרוב גם מגיעים מוקדם יותר). המטרה של המפגש היא לקבץ את הנטוריסטים בנקודת המפגש בחוף געש לצורך חברותא, ניקוי הראש מתלאות השבו וסתם לקשקש בשמש. בנוסף, מפגשי געש הם מקום מצויין לנטוריסטים חדשים שמחפשים מקום מתאים להתנסויות ראשונות. המפגש פתוח לכולם, ואין לנו תנאי קבלה מיוחדים למעט כיבוד הזולת ומתן מרחב מחיה. למי שמתלבט, ניתן לקרוא על חוויות מהעונה הראשונה והשניה
. מי שלא מכיר את נקודת המפגש, מוזמן להגיע בין 15:30 ל - 15:50 לחנות צומת ספרים
. הודעה על איש הקשר שיחכה בצומת ספרים תבוא בנפרד. עונה טובה לכולנו

קוואנט

New member
מפת הגעה ../images/Emo26.gif

בהצלחה למנווטים
תודה לאורן על התמונה

O r e n E

New member
תודה קוואנט

אכן כפי שנאמר, אנו פותחים את העונה השלישית בגעש. ראיתי שצורפה מפת הגעה (עבודה יפה איש) שמסבירה איפה להחנות את הרכב ובאיזה נקודה אנו נמצא. טרם התקבלו בקשות לחבירה בצומת ספרים. מי שעדין זקוק לאיש קשר, מתבקש להשאיר הודעה לא יאוחר מיום ה' בצהרים על מנת שנוכל להתארגן. תיקון קטן, הרוב מגיעים החל מה - 15:30 וצפונה בשל השמש. אולם יש צדיקים (איציק) שמגיעים מוקדם יותר וניתן לבחור אליהם. אני מאחל לכולנו עונה טובה ומוצלחת. אורן

sl 3977

New member
אני

רוב הסיכויים שכן אגיע לגעש בין 15:30 לבין 16:30 אבל אני קצת מפחד מכל מיני סוטים ומציצנים יש לי ממה לחשוש? ואשמח להכיר את כולכם ובמיוחד אותך קוואנט מנהל הפורום

Kitsune

New member
אזהרת קרינה/תאילנד

הכל מאוד יפה ונחמד שנפגשים בגעש :) אבל רק למי שלא מנוסה\שכח, אל תשכחו שאנחנו בעיצומו של גל חום אשר בזכותו אחמדיניג'אד עלול להחליט שפשוט כבר אין טעם לזרוק פה את הפצצה - גם בגלל הטמפרטורות וגם בגלל הקרינה, אף אחד פשוט לא ישים לב. לכן, פרט לקרם הגנה, אולי כדאי להביא משהו שיעשה צל... יכול להיות שכבר מביאים דברים כאלו ואני פשוט לא יודע? (לא הייתי במפגשים כאלו בעבר (פרט לבומבמלה - לא נחשב...), הלכתי יותר לבד). אם מישהו מגיע מראשל"צ או מהאזור ומתבאס לסחוב שמשייה, אשמח לקבל ממנו\ה טרמפ בתמורה לעזרה בסחיבה :) (בתנאי שגם אני אוכל מדי פעם להשתטח בצל אם יהיה צורך כמובן :) ). אגב, אני טס לתאילנד בשעה טובה ב-29 לחודש, מישהו מכיר איזה מקום נחמד שם עם נטוריסטים?

שלום לכולם

נתראה ביום ו' לעונה חדשה. שימו לב כי כדאי לחנות במגרש העליון, שכן המגרש התחתון עדיין סובל מפגעי החורף(חריצים וכד').

למעלה