מפגעשישי

O r e n E

New member
מפגעשישי

שלום לכולם, מזכיר לכולם שנפגשים בנקודה הרגילה החל מ 15:30 וצפונה בים. אורן

CentaurX

New member
שאלה

נניח ואני מעוניין לבוא למפגש, אבל איך אני מקבל את הפרטים של המפגש והמיקום? לפי חוקי הפורום וכמובן גם למען שמירת הפרטיות וסינון מציצים, אין למסור את הפרטים על גבי הפורום. זו בעיה להצטרף מבלי לדעת את הפרטים. תודה.

O r e n E

New member
נכון ...אבל

שלום לשניכם, בואו נעשה סדר. כמו כנעט כל דבר בחיים הנושא מתחלק לשלוש: 1. הקהילה הרבתית מכל קצוות הגיל, מין וצבע 2. העמותה שהיא ארגון פרטי הרשום ברשם העמותות ומתנהל על פי חוקה של העמותה אותה היא קבעה בעצמה. 3. פעיליות ומפעלים פרטים כגון החטיבה הצעירה או בשם אחר Regrouping, מפעל מפגעשישי בכל יום שישי שפתוח לכל ונווה מדבר בים המלח שמהווה החוף נודיסטים הרישמי שמוכרז. מפגעשישי הוא מפעל שהתחנו אותו אפור הזקן, גיורא ואנוכי לפני שלוש שנים. הוא פתוח לכל ואינו חסוי. בפורום שלי בהייד פארק לא רק שאנחנו מפרסמים ברייש גלא, יש שם מפה ותצ"א מדוייקים. אני יודע שהמפעל הזה גם מבחינתו של קוואנט אינו חסויי וחורג למעשה מכלל הברזל האמיתי של פרסום מקומות ההתכנסות. האיסור פרסום הוא בעיקר עבור הפעילות של העמותה הישראלית לנטוריזם, שמטעמם שלהם אינם נוהגים לפרסם את מקומות ההתכנסות שלהם ובצדק. אורן

tangerinedream

New member
מפגעשישי

למה במפגש ביום ששי מגיעים לכל היותר 20 אנשים ולנווה מדבר מגיעים לפחות חמישים?

O r e n E

New member
שאלה מצויינת

ענין של גאוגרפיה, משאבים (רכב) וסדרי עדיפויות של פעילות בשישי או שבת. חוץ מזה, נוה מדבר יש לו יתרון של חוף מבודד יחסית בעוד שבגעש התרגלו כבר לנודיסטים אם כי עדיין יש תהלוכה של אנשים סקרנים. כרגע אנו בתחילת העונה. מהנסיון שלנו, ככה זה בהתחלה. אני מקווה שהעונה הזו תהיה תוססת יותר ופעילה יותר הן בגעש, נווה מדבר, פעילות של בריכות סגורות, פסטיבלים וכו'. אבל הכל תלוי רק בכם !!! אני ואפורצ'יק מזמן כבר שם ! אורן

ערן שחר

New member
מה העבירות לשם ברכב פרטי

הייתי שם השבוע עם חברה ושהגענו לדרך עפר ( או חול) היה נראה לנו שלא נעבור אז חזרנו והשארנו את הרכב באיזור שם ומשהוא עם גיפ לקח אותנו טרמפ לחוף. היה מאוד נחמד ושקט באמצע השבוע , היינו 2 זוגות ועוד 2-3 בודדים

למעלה