מפגרת מפגרת אבל......

Gil shaDy

New member
מפגרת מפגרת אבל......

או קיי הדבר הזה הולך להפתיע אתכם(אני מקווה לפחות...) אחרי כמה חודשים של עבודה,אתר המחתרת החדש,שפועל באנימציית פלאש מרהיבה וקל יותר ומשופר לשימוש,מוכן ומזומן ותוכלו לקפוץ להתרשם החל מיום שלישי הקרוב! אני מוכרח לציין שראיתי כבר הרבה אתרי היפ הופ ישראלי וכאלה ברשת,אבל האתר הזה לא ישתווה לאף אחד!!! ולמה אני כל כך צנוע? האתר המדהים הזה הולך להכיל את כל אותן תמונות קיץ סוער שלא הספקנו להעלות עד עכשיו(היפ הופ בפארק,מסיבות הג'י לצעירים ומסיבת "תעשן את זה" בבארבי בכפר סבא[כולל תמונות עירום חלקי של מולטי]). והתמונות זה רק פרט קטן האתר יכיל מגזין היפ-הופ שוטף שיכלול ראיונות עם אנשי סצינה למיניהם, יסקר אירועים שונים של היפ-הופ ועוד-ויש עוד! האתר יכיל במה,כמו האתר במה חדשה,כל אחד יוכל להעלות שירים שלו,לכתוב שירים וכאלה,והמעוניינים יוכלו להשתתף במצעד. בנוסף-רכילויות חמות בצהובון המחתרת,פרטים על אלבומים חדשים,אתרים חדשים,קליפים חדשים והכי הכי חשוב-הכל כולל הכל סובב סביב נושא אחד והוא היפ הופ ישראלי!!!!!!!!! אני קורא לכם,כל "מביני" הסצינה למיניהם,לבוא לבקר באתר,להתרשם,לעזור אם מתחשק-יש היום המון המון אנשים חדשים שאוהבים היפ הופ ובתור "מבינים" בדבר אתם יכולים רק לעזור! מחכים לראות את כווווווווווולם באתר החדש(הכתובת לא משתנה www.hiphopzioni.com ) צוות המחתרת

Gil shaDy

New member
בושה וחרפה

דבר כזה צריך להישאר למעעלללללללההההההההההה עד יום שלישי! וזו גם הודעת פרידה קטנה,אני יוצא לשבוע דיגידי גדנ"ע... אני רוצה הרבה הקפצות,הרבההההה הקפצות!!!

mally17

New member
אם היית קורא כמו שצריך...

אז היית מבין שרק מיום שלישי יפעל האתר החדש...

c h i n o

New member
יופייי!!!

הגיע הזמן!!! אחלה אתר אני מקווה שהוא באמת יעלה סוף סוף...

קודם רציתי להקפיץ...

אבל איך שלחצתי רענון ראיתי שגיל הקפיץ בעצמו... אז עכשיו אני כן אקפיץ.... קפוץ!

Silly A

New member
../images/Emo26.gifלהכנס, מסר חשוב ביותר../images/Emo36.gif

לפורום המחתרת, נדבקה סטיגמה של פורום של ספאם וילדים קטנים ודפוקים. אני לא אומר אם זה נכון, או לא... מה שהיה היה. הייתה תקופה בהחלט מגעילה של ספאמרים ושל באטלים וכו'... היום במחתרת יש 2 מנהלים ראשיים, אני וסייפ, שעובדים במלוא המרץ שיהיה שם טוב. ולהעלות שם את הרמה. ויש עוד מנהלים לכל פורום... שעושים עבודה מצויינת. ב"המחתרת" יש הרבה זבל שצריך לנקות. מודה. ועכשיו, כשפותחים דף חדש, זאת ההזדמנות. שכחו מהסטיגמות, שכחו מהתוויות... אנחנו בונים קהילה חדשה. שכמובן שרובה יהיו המשתמשים הוותיקים של המחתרת... ואתם! אנחנו נחזק את הסינון, ונמחק את השטויות... ונעשה שם סדר. אז... מה שאני מבקש, זה שתיתנו לזה צ'אנס... סך הכל, זה אתר היפהופ ישראלי עצמאי, שהמנהלים שלו מתחשבים וקשובים (אנחנו פתוחים לכל הצעה), ויכול להיות אחלה דבר לבנות שם באמת קהילת היפהופ חזקה ורשמית. בקיצור, השם נשאר... כל השאר משתנה רק לטובה. כשהאתר יעלה, אני ממש אשמח לראות אתכם שם. תודה, סילי.

CyberP

New member
מירו???

איך אתה פה ומאג בבית חולים? ולמה חמי גונב??? נ.ב.

Yuvalhaim

New member
באמת סבבה לקרוא שם תהודועות בזמן

האחרון רק חבל שביום אחד חחח זה סגר לי תהודעות וזה לא נרשם לי יותר. אחלה פורום באמת רק יש כל מיני דברים דפוקים חפייייייף אני יבקר באתר המשופר גם

למעלה