מפגשבלוגרים! או כן, מפגש, ועוד של בלוגרים!

חהמן

New member
מפגשבלוגרים! או כן, מפגש, ועוד של בלוגרים!

ב 18.10 בשעה ארבע וחצי יתקיים מפגש של בלוגרים מתפוז! כלכם מוזמנים! מי שמעוניין להגיע בבקשה שיגיב להודעה זו! המיקום המדויק עוד לא ידוע, וגם הפעיליות שיהיו במפגש, מה שאומר שעדיין מוקדם מספיק בשביל שתוכלו גם להשפיע על מיקום ואופי המפגש! אז מה אתם אומרים? בא לכם לבוא לפגוש בלוגרים? אנשי חה! נ.ב. ויש סיכוי טוב שעל הדרך תפגשו גם איזה מנהל בלוגיה אנונימי... חה!

0r0r

New member
זה שזה יפורסם שוב בפורום עם קוראים קבועים

לא יעזור להביא עוד אנשים. (זה נשמע שהמטרה היא להציק לאנשים שיבואו ולא בדיוק לבקש מאנשים לעזור בתכנון. להציק אפשר גם יומיים-שלושה לפני.)

חהמן

New member
בצלאל ביקש לדעת כמה אנשים יבואו

אז התחלנו רשימה. מעבר לזה, התחייבנו להזכיר פעם בשבוע, ואנחנו עושים בדיוק את זה. אם זה מתחיל להיות (או לחילופין - כבר ממש ממש ממש) מציק, אנחנו נפסיק. אנשי חה!

דנטל

New member
אז אולי לא כשעדיין יש שרשור כזה באותו עמוד

כלומר, כן להזכיר, אבל... או פעם בשבוע, או כשהשרשור הקודם עובר עמוד - טווח הזמנים הגדול יותר מביניהם.

חהמן

New member
אים בעיה

נגיד ככה, פעם הבאה שנפתח כאן שרשור בנושא, יהיה או ב 7.10 (שבוע וחצי לפני המפגש, והזמן שבו כדאי שכל מי שבא יכתוב על זה פוסט ארוך ומושקע) או אם יהיה לנו משהו חדש ממש להגיד (נגיד שתפוז החליטו לצ'פר כל בלוגר שיבוא בדיסק החדש של רוני סופרסטאר...). בסדר? מצטערים על החפרנות. אנשי חה!

ע ל ו מ ה

New member
אולי תזכירו כל פעם בשלושה פורומים אקראיים

אחרים. מקסימום לא יבואו רק בלוגרים, יבואו סתם אנשים שגולשים בתפוז (כלומר... 16 במקום 8
). בכל אופן, אם wordcamp נבהלו והזיזו בשבוע <כדי שלא יהיה להם ריק כי כולם נוהרים למפגש תפוז> אז כנראה שיהיה מלא!

חהמן

New member
את תבואי?

בכל מקרה, במקום זה, אנחנו פשוט לא נזכיר את זה בכלל שבועיים. אנחנו מקווים שתפוז יעשו עם זה משהו, ואם לא, נחזור לכאן עוד שבועיים להזכיר לכולם, ולהתחנן שכמה שיותר ממכם יכתבו על זה בבלוג שלהם. ואנחנו לא היינו בונים על זה שיהיה מלא. אנשי חה!

ע ל ו מ ה

New member
אני לא אבוא...

בעיקר בגלל האאוטינג. וגם כי ההיתרון של הוירטואליה עבורי הוא בזמינותה לדקות פה ושם בין ים של עיסוקים. חיי החברה שלי הם בעיקר בוירטואליה, כי אין לי כל-כך איפה לדחוס חיי חברה אישיים שלי בתוך חיים עמוסים של חד הורית שמפתחת קריירה משגשגת בהייטק. אז... להפוך וירטואליה למציאות, באופן שגם מצריך נסיעה של שעות מהצפון הרחוק לתל-אביב... זה לא יקרה
.

gesus

New member
תוכל לספר קצת על המפגש?

אם זה המפגש הראשון אז אני משער שאין כל כך מה לספר אבל אם כבר התקיים אחד כזה אז פרטים עליו (מה עושים, על מה מדברים וכו') יכול למשוך עוד אנשים. רק לידע כללי, מפגש דומה בשם WORDCAMP של חובבי WORDPRESS מתקיים כנראה בחודש הבא.

חהמן

New member
אממ

קודם כל, עד כמה שאנחנו יודעים, WORDCAMP זה באותו יום, רק בבוקר-צהריים כמו שכתבנו אין עדיין אופי למפגש. בפעם הקודמת שהיה מפגש כזה, הוא היה מצומצם ו"אינטימי", ובשביל להבין מה היה שם, אתה מוזמן לחפש את התגית "מפגש בלוגרים" בבלוגיה של תפוז. אנחנו קיווינו שהפעם דברים יעבדו אחרת, שהמפגש יהיה יותר המוני (באזור הארבעים בלוגרים במקום באזור העשרה), ושנוכל לארגן גם תמיכה של תפוז (שלא הייתה פעם קודמת) וגם מבנה של הרצאה/סדנא שיעניינו בלוגרים. כרגע המצב לא ברור, אבל נראה שזה יהיה יותר קרוב למפגש הקודם מאשר לתקוות שלנו. אנשי חה!

חהמן

New member
אה

תודה אור! לא ידענו את זה. מצד שני, עכשיו זה אומר שלא נוכל לבוא ל WORDCAMP למרות שתכננו (זה היה אמור להיות יום בלוגים שלם...) טוב נו, לא נורא. אנשי חה!

חבל שזה עדיין לא מתקדם

כלומר, מבחינת המידע על המפגש ההודעה הזו זהה להודעה לפני מספר שבועות. אני מקווה שבהודעה הבא שתכתבו על זה, כבר יהיו יותר פרטים (כמו מיקום, לפחות). בכל אופן, אני אגיע.

כלכלונת

New member
אתם חפרנים.... לפחות תשנו את הצורה, תוסיפו אייקונים, תעשו איזה משהו צבעוני ומעניין ומשעשע כמו שאתם יודעים. חרוזים וכאלה. אני חושבת שאני אגיע. אלא אם יחליטו במפתיע על עוד "ערב התעוררות" כמו שעשו בחמישי שעבר ואז אני אאלץ לקפץ בין הרים וגבעות ולא לבוא או שחברתי היקרה כ' תודיע על חגיגת יומולדת, שחל באותו תאריך ואז בכלל אני לא אגיע. או שיתקעו לנו מבחן. ואז אני אגיע כי בכל מקרה יש איזה שלוש שעות נסיעה ../images/Emo3.gif

חהמן

New member
נכון.

מצטערים על זה. אנחנו נרגיע. מקווים שתוכלי להגיע. אנשי חה!

new revolution1

New member
קצת קשה לדעת לבטח

כשהתאריך עוד רחוק... מה שהכי מפריע לי זה התאריך שזה יום חמישי כי יש לי לימודים שאגב זה יפריע לעוד בלוגרים צעירים, או אולי זה הכוונה הזדונית שלכם?
- אני מעדיפה יום שישי. מה יש במפגש עצמו? ראיתי פה ושם שרוצים לתכנן הרצאות וכ'ו... אני חושבת שזה יהיה נחמד גם לבנות איזושהי תוכנית מסויימת ליום הזה. לילה מקסים, שבוע טוב וחג שמח.

למעלה