מפגשבלוגרים 2007!

חהמן

New member
מפגשבלוגרים 2007!

רוצים לפגוש את כל הבלוגרים האהובים עליכם מתפוז? רוצים להכיר בלוגרים חדשים שאף פעם לא שמעתם עליהם? רוצים לדבר עם בלוגרים ותיקים שיספרו לכם סיפורים נוסטלגיים על וינדווס 95? כן? רוצים? אז חבל. אבל אם אתם רוצים לפגוש אותנו, וכנראה עוד שניים שלושה בלוגרים אחרים, ביום חמישי, ה 18.10(כן, זה עוד יותר מחודש, אבל ככה לפחות לא יהיה לכם את התירוץ של "אם הייתי יודע בזמן..."), החל משעה ארבע וחצי (כנראה משהו כמו ארבע שעות. אם יהיה מעניין אולי יותר, אם יהיה מת אולי פחות.), יתקיים מפגש בלוגרים! יהיה כיף! תבואו! איפה? אנחנו עוד לא יודעים. כנראה בתל אביב. כנראה ליד תחבורה ציבורית. אנחנו עדיין מקווים שתפוז יתפסו על זה פיקוד, יארגנו לנו את כל מה שצריך, בעצם לא, ייארגנו לנו את כל מה שאנחנו רוצים (כתבנו את זה כבר מספיק פעמים בצלאל, או שנכתוב שוב?) ויישדרגו את המפגש למשהו שאנשים באמת ירצו לבוא אליו! אבל, גם אם לא, אנחנו בטוחים שעדיין יהיה מצחיק, עדיין יהיה כיף, וכנראה שאפילו יהיה אוכל (כן, טל, זה אומר אתה...) אז מה, יהיה אוכל, לא תבואו? אנשי חה!

suki da yo

New member
טל! עוגיות בשני צבעים, כן?

ועכשיו שהחתול קיבל חסינות, אז זה אפילו לא יהיה מפחיד לטעום

Purple Mushroom

New member
:0) כן כן כן! רוצה רוצה ..! :D.

למה לא ? אני רוצה לפגוש את כל הבלוגרים האהובים עלי מתפוז
(זה בטח לא יקרה . ) רוצה להכיר בלוגרים חדשים שאף פעם לא שמעתי עליהם . אלא רק קראתי :0) . אם אני אגיע למפגש ואפגוש אתכם (תזכירו לי) (אני בלוגר בתפוז יחסית ותיק אך לא פופולרי מבחינת קריאה) .. אני יכול לספר לכם סיפורים נוסטלגיים על וינדוז 95 (אם אני אזכר) . אבל רק מאז תקופת אוגוסט 1996 , שאז בערך , רק אז השגתי windows 95 . והתחברתי לאינטנרט . יש לי גם סיפורים על windows 96 ו windows 97 (אבל זה כאמור רק בדיחות שרצו אז ברשת ) :0) .

חיה 2סרט

New member
נראה לי מצויין!!!

יהיה כיף לראות את כולם ולהכיר. תעדכנו כמובן מיקום מדוייק וכו' שנה טובה

wranger

New member
בסוף אני אדפוק לכם "עכבר כחול מדבר"(*) ../images/Emo6.gif

ה-18.10 עדיין כל כך רחוק... מאיפה אני יודע מה יקרה אז? אבל אם אני אבוא, אני מביא איתי עוגיות. לא בשני צבעים, סוקי, שלושה. את מקבלת את הירוקה.
----------------------- (*) לדפוק "עכבר כחול מדבר" = מונח שהמצאתי ברגעים אלה ממש, שמתאר מצב שבו בלוגר מסוים מבטיח להביא משהו טעים למפגש הבלוגרים, ואז בכלל לא מגיע.

ע ל ו מ ה

New member
אה... ../images/Emo6.gif חשבתי ש...

במקום החתול המגולח והעוגיות הורודות החלטת להכין עכבר כחול

suki da yo

New member
למה ?../images/Emo201.gif

אבל אני אוהבת את העוגיות הלא מקולקלות!

wranger

New member
כי זה מה שקבענו! (לא?)

שוין, האמת שהשבלולים האלה הורגים אותי. אולי אני אפתיע עם משהו אחר. אולי אני בכלל אעלה סקר בבלוג שלי בשבוע שלפני, או משהו. נגיד, שוקולד צ'יפס מול, אה, לא יודע, חלבה, או משהו כזה. בכל מקרה, שוב - לא יודע איפה אני אהיה ב-18/10. נדבר בעוד חודש, ככה.

Your sweet87

New member
אתה לא מפחד מהניאו נאצים שפועלים בכל הארץ?

אולי תארגן את מפגש הבלוגרים במקום בטוח, כגון: קניון, מסעדה, בית קפה וכו'.

למעלה