מפגשבלוגרים 2007!

חהמן

New member
מפגשבלוגרים 2007!

18.10 ארבע וחצי אחה"צ (כנראה שיהיו אנשים לפחות עד שמונה וחצי) כנראה בת"א. נראה לנו שהגיע הזמן לספירת ראשים ראשונית, ובגלל שאנחנו יודעים כמה אוהבים פה סקרים, אז: א. תבואו? ב. למה? (למה כן - כדי לעודד אנשים לבוא, למה לא - כדי שנוכל לתקן דברים אם משהו מפריע לכם) ג. איזה בלוגרים הכי הייתם רוצים לפגוש בעולם האמיתי? ד. יש משהו שהייתם רוצים שיקרה במפגשבלוגרים? אנשי חה!

חהמן

New member
לא

ב 18.10. אחרי סוכות. כן, יש עוד המון זמן. אנחנו מציקים כאן עכשיו רק כדי שדברים יקרו ואנשים יבואו. מצטערים אם בילבלנו איכשהו. אנשי חה!

כיסוף

New member
טוףףףף

חזרתי לשרשור ההוא, כתוב 18.10 לי היה נדמה שמדובר על ממש עוד כמה ימים ב 18.9.

א. אבוא

(במידה ושום דבר פתאומי לא יצוץ ביום שלמחרת, כמו מבחן חשוב). ב. כי לפעמים כיף להכיר את האנשים שעומדים מאחורי הבלוגים שאתם קוראים בכל יום. וגם כי אנשי חה! מבקשים מאוד יפה. ד. לדעתי מפגש חברתי זה טוב, אבל למען אלו שצריכים סיבה יותר טובה לבוא - כדאי להפוך את המפגש לחצי מקצועי, חצי חברתי. כלומר, לשלב גם הרצאות או משהו בכיוון (אני בטוח שאפשר להשיג 2-3 הרצאות על נושאים מעניינים שקשורים ממש בקלות).

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif והוא לא רוצה לפגוש אחרות, לטובתו..

א. אולי

עוד לא יודעת אם אגיע, אבל בהחלט מסכימה עם מה שנאמר לפניי ובשרשורים קודמים בנוגע לתוכן רלוונטי מעבר למפגש עצמו. יכול להיות מעניין לשמוע (ולראות) את נעמה ובצלאל, ואולי הרצאה חוץ תפוזית שקשורה לבלוגים או לכתיבה באופן כללי. יתרון נוסף של הרצאות בניגוד למפגש נטו חברתי, הוא היכולת לא להיחשף למי שלא מעוניין בכך. פשוט לראות ולשמוע אנשים, בלי ה'חובה' להציג את עצמך בפניהם. כמובן שהכי מעניין אותי לפגוש את אלו שאני קוראת באופן קבוע, ואם אני אקרא שהם מתכוונים להגיע יש סיכוי גבוה יותר שאחליט לבוא גם. ודבר אחרון, בנוגע למקום המפגש - מכיוון שממה שזכור לי מביקוריי בתפוז, שצפוף שם למדי, אפילו למפגש של עשרה אנשים, חשבתי שאולי נוכל להיפגש בבלוק של סרינה, היא הרי מזמינה אותנו כל הזמן... p-:

wranger

New member
../images/Emo6.gif

בבלוק של סרינה...

wranger

New member
ככה -

א. אשמח לבוא, אבל אני כרגע מחפש עבודה ולך תדע מה אני אמצא ואם תהיה לי אפשרות בכלל. ב. כי מישהו חייב לאכול את העוגיות שאני אופה, ועדיף שזה לא יהיה אני. ג. סוקי, אנשי חה (שפספסתי בכמה דקות(!) במפגש הקודם בגלל שזוגתי דרסה אוטובוס ערב לפני כן. לא משנה), דנטל, דיטי ו- Dantel. גם בצלאל, זה יכול להיות משעשע. שלא לדבר על אלה שכבר פגשתי בעבר, כמו עכבר, פגעסוס... ויש עוד, אבל לך תמנה את כולם עכשיו. ד. כן, אם אפשר לארגן קרב היאבקות בבוץ בין כמה דוגמניות בביקיני, זה יכול להיות נחמד.

בקשר ל-ד.

לא עדיף היאבקות בבוץ בין בלוגריות? (יש כמה בלוגריות שהייתי מוכנה להתפלש בבוץ איתן...
)

wranger

New member
גם בלוגריות וגם דוגמניות? ../images/Emo12.gif

נו, זה כבר לבקש יותר מדי...

דנטל

New member
ב. אשלח לך כתובת - זה יספיק!

ג. כבר אין בלוגריות בשמות דנטל, דיטי ו- Dantel.

Your sweet87

New member
תשובה

א. אני לא אוכל להגיע למפגש כי אין לי רשיון נהיגה, חוזרת הביתה מאוחר מהמכללה. ב. אממ.... בלוגרים מתוקים. ג. שנבלה?

suki da yo

New member
אמממ.

א. ברור. ב. כי זה יותר טוב מללמוד לבחינות, ובשבועיים חופש אני הולכת לעשות כמה שיותר דברים שאני לא עושה ביום יום. ברשימה: ללכת לים, לבשל, לישון 24 שעות, לפגוש בלוגרים, ללכת למוזיאון תל אביב . אז, כן, לפגוש בלוגרים זה ב-to do for fun שלי. ג. את מי שאני קוראת, כמובן, אבל בכלל את מי שיבוא. יהיה מעניין. ד. עוגיות (לא ירוקות) של טל. ולא למות. לא למות זו מטרה חשובה של כל מפגש עם אנשים מהאינטרנט

למעלה