מפגשבלוגרים!

חהמן

New member
מפגשבלוגרים!

ב 18.10, יום חמישי, מארבע וחצי אחר הצהריים, יתקיים מפגש בלוגרים של תפוז, הידוע גם בכינויו, מפגשבלוגרים! כולכם מוזמנים! אה, כן, אנחנו עוד לא יודעים איפה בדיוק זה יהיה (כנראה במרכז ת"א איפשהו) אבל יש עוד חודש שלם לדאוג לזה. העיקר זה לשריין את הזמן ביומנים! אה, ובצלאל, יש חדש? אנשי חה!

Bezalel P

New member
אני בכל מקרה אשתדל לבוא

אבל אין חדש בכל מה שקשור לתמיכה שאני יכול להביא איתי.

חהמן

New member
זאת כבר התקדמות!

אז מעכשיו אפשר לשווק את המפגש הזה בתור: "בואו לפגוש את בצלאל!" ? אתה רוצה שנדאג לסידורי אבטחה בשבילך? בידוק ביטחוני בכניסה, מתקני שיקוף וכל זה, או שאתה לא מודאג? חה!

wranger

New member
בטח מודאג!

עם כל גדודי המעריצות האלה, בצלאל, אף אחד לא יוכל להתמודד לבד.

חהמן

New member
ועוד לא דיברנו על העוגיות של טל...

בגלל זה חשוב שתדאג לאוכל! חה! (סתם, טל, אנחנו לא מתכוונים. בבקשה אל תיקח לנו את העוגיה שלנו!) אנחנו חשבנו יותר בכיוון של בלוגרים ממורמרים, אבל זה בסדר, אנחנו לא חושבים שזה איום אמיתי. אם כבר להיות מודאג ממשהו, זה שבחודש הקרוב אנחנו נבנה למפגש הזה (ולך) כזה הייפ, שאתה בחיים לא תצליח לעמוד בציפיות... למרות שאנחנו בטוחים שבעזרת חוש הומור, ופרטי טריוויה בנוגע למסע בין כוכבים, אתה מסוגל להמיס כל בלוגר... חה!

wranger

New member
לטובת כולם,

עדיף שלא תעשו הייפ מטורף לעוגיות שלי...
לא, אני מתלוצץ, כמובן! הנה, למשל, עוגיות אגוזים (ללא קמח, אבל עם הרבה אגוזים!) מהסופ"ש האחרון. לגבי בלוגרים ממורמרים... טוב, אני יכול להעלות בדעתי כמה כאלה. בצלאל, עדיף שתבוא מחופש. נגיד, לקלינגון.

חהמן

New member
חה!

העוגיות נראות טובות, אבל אנחנו היינו מעדיפים שתצרף את התמונה הזאת חה!

wranger

New member
אה, אוקיי... (?)

אז... לבקשת חהמן - עוגיות אגוזים! ככה התכוונתם?

חהמן

New member
חה!

טל, אם אתה מכין עוגיות בצורת קלינגונים, אנחנו מביאים לך בקבוק שוקו מתנה! אנשי חה!

suki da yo

New member
אני רעבה.

אתה לא עוזר. מה, ללכת להכין אוכל? עכשיו? מחר בחינה. טוב, עוד יום של מנות חמות. אתמול אכלתי את הדבר הכי קרוב לאוכל אמיתי שאכלתי שבוע- פיצה. עם בולגרים וזיתים שחורים. מסתבר שפיצה כם 2 תוספות יכולה לעלות 31 שקלים וגם להיות ממש טעימה.

suki da yo

New member
ברור שאתה צריך להיות מודאג

האינטרנט הזה, רק מופרעים יש פה. לך תדע כמה פסיכופטים עם גרזנים יחכו לך שם

Tali1912

New member
יענו מה....

סידורי אבטחה? הוא לא צריך הבלוגיסטית הפרובלמטית לא תופיע <אני> וחוץ מזה אני בטוחה שאנשי חה ישמשו כאבטחה אישית
מפני "גורמים עויינים"
טוב אני לא בדיוק בלונדינית.

חהמן

New member
אנחנו לא דיברנו עלייך

ממש לא מודאגים ממך, וכמו שכבר אמרנו לך, חבל לנו שלא תבואי, ואנחנו בטח שלא מתייחסים אלייך בתור "גורם עוין". אנחנו מודאגים מהילד-בן-חמש-עשרה-דיכאוני-שמאשים-את-בצלאל-בזה-שהוא-לא-מקבל-המלצות-ובטוח-שבגלל-זה-אין-לו-חברים, מצד שני, אנחנו בטח סתם פרנואידים. אנשי חה!

wranger

New member
רק לחדד -

לפחות לגבי האפשרות לקיים את המפגש בבניין תפוז, זה "לא" מוחלט או "אולי"?

malka3

New member
זה מסביר הכל...

תגיד.. יש רופא באופן קבוע בבניין ?

חהמן

New member
חה! זה אדיר!

בצלאל, עכשיו חייבים שהמפגש יהיה אצלכם בבניין! make it happen! בבקשה? בבקשה בבקשה? אנשי חה!

למעלה