מפגשבלונימים

Lust chan

New member
מפגשבלונימים../images/Emo135.gif

אז מכיוון שהרוב (..וגם זה לא כ"כ הרבה!@#) הצביעו ל2-5.4, וה2-3 הם לא ימים שבדיוק אפשר לעשות בהם את המפגש (ליל הסדר עצמו +עוד משהו @___@~~~) אז יש שני תאריכים אפשריים למפגש-
4.4- יום רביעי
5.4- יום חמישי
בשביל יום רביעי שרשרו
בשביל יום חמישי שרשרו
ואם שניהם בסדר מבחינתכם, שרשרו
. כמו שכבר אמרתי קודם, כדאי ואף מומלץ לארגן -פיקניק-. משמע אוכל, שתיה.. כי פרט לתחנת הרכבת אין בדיוק מקור מזון קרוב XD;; הצעות ועניינים- לכאן.

MomijiSan

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo215.gifD:

טוב אם צריך אוכל וזה אז צריך לארגן רשימה ומי שרוצה להביא משהו ישרשר עם הסמילי + תאריך מועדף , לדעתי ברשימה שאני אכתוב יש תדברים הכי חשובים לפיקניק .. 5 בקבוקים של שתייה - לומשנה מה D:
5 שקיות של חטיפים - במבה , ביסלי...
2 שקיות זבל - כי להשאיר מלוכלך זה לא יפע ;;
1 חבילת כוסות - 50 כוסות בחבילה אומשו כזה ><
1 חבילת צלחות ח"פ - משהו כמו בערך 50 צלחות שנשים בהן תאוכל וככה לא יעשו חבילה עוברת מהאוכל
מפה - שנשב עלייה ^-^
ובשביל רוח החג אפשר להביא מצות ושוקולד למריחה ! D:
אני פחות או יותר חושבת שזה הכל אבל מי שחושב שצריך עוד משהו להוסיף לרשימה ולהגיב את הסמיילי של החטיף ושל התאריך !

Lust chan

New member
מביאה שניים-שלושה בקבוקי שתיה|גלידה

וגם עוגיות שאני ובארו נכין יום קודם. אנשים, בחייכם, תגיבו כאן.

MomijiSan

New member
לאלא><../images/Emo215.gif

את אל תביאי את כל בקבוקי השתייה נחלק את זה ככה שכולם יביאו זתומרת את תביאי בקבוק אני אביא לא הכל את זה לא פייק כלפייך><

פררר.

בקבוק שתייה, ואולי אקנה עוד אחד מכספי בדרך. 6-3 שקיות חטיפים. ו..זהו, אני חושבת~

MomijiSan

New member
טוב הרשימה המעודכנת יותר../images/Emo215.gif

חבילת כוסות חבילה של צלחות ח"פ מצות+שוקולד 2 בקבוקי שתייה אני אביא תכוסות אצלחות והבקבוקי שתיה שנשארו ככה שנשאר מצות ושוקולד למריחה ואם מישהו רוצה אפשר להביא משהו שלא קשור לרשימה וזה ^^ טודע לנעם גל וליסע על ההתנדבות ואנשים להגיב זה חשוב!><

MomijiSan

New member
כע אבל לעולמות לא כולם באים../images/Emo215.gif

זה לא שזה כנס שכולם באים 100% כמו בקון וזה..

Mana Sama

New member
../images/Emo221.gifבתקווה שאני אחזור מהצפון~

כי ב-4.4 אני בטוח עוד אהיה שם וזה

למעלה