מפגשחג

מפגשחג ../images/Emo137.gif

חג שמח לכולם!!!!!! ביום חמישי, הבא עלינו לטובה ב22.12.06, בשעה 17:30 .... אנו מתכננים את המפגש הבא שלנו, אבל הפעם,,,,,, כולכם באים!!!!!!! מי מצטרף? מי יכול להציע מקום מלבד קניון עזריאל? חג שמח

פרלמנים

New member
../images/Emo137.gifחג שמח לכולם!../images/Emo138.gif

לצערי, כמו שכתבתי בשרשור אחר, לא נגיע. יש לנו מכון פילת ביום חמישי ולא יודעת מתי יסתיים (אחלו לנו הצלחה!) דניאל יהיה אצל אמא שלי כל היום, וזה בכלל לא באזור המרכז... מצטערים להבריז שוב, ממש רוצים לפגוש את כולם! אם יהיה שינוי נודיע ונעדכן! חג שמח וסופגניות מתוקות... רק בריאות, ג'סיקה

פרלמנים

New member
אבל...../images/Emo197.gif ../images/Emo4.gif

יש הרבה שומרי שבת שהייתי רוצה לפגוש (תחיה, סיגי, חיה...ובטח עוד) לנונוח אולי במוצ"ש, אבל איפה? לא בקניון.(תינוקות-נזלת-וירוסים-רעש)

פרלמנים

New member
יש לי רעיון בערך../images/Emo13.gif

אולי כדאי לברר באיזה בית קפה שהוא גם ידידותי לילדים. הרי כל מקום ישמח לקבל חבורה של אמהות/אבות וילדים... שישתו כוס קפה או איזה עוגה- על הדרך. פשוט צריך מקום שקט יחסית, שיש בו מקום לכולנו ומרווח מספיק בשביל כל הדניסים והדניסים במיל. למשל, רק כדוגמא-יש בית קפה מקסים ליד הבית שלנו, "קאלימה" -גם כשר, גם שקט ומאוד מפנק. יש שם מקום לעגלות, ילדים וקפה טוב... יש רעיונות בסגנון? אבל חמישי לא נוח לנו בכל מקרה. ג'סיקה

פרלמנים

New member
עין שריד. "קאלימה" זה בעין ורד

סתם זרקתי מקום, אפשר באזור המרכז יותר כי עין ורד זה באזור השרון ליד קדימה...

ליבי א

New member
אני חוגגת באותו יום לנוגה

יומולדת לכן לא אוכל לצערי להגיע. אולי ביום רביעי?

ליבי א

New member
אם מדברים על מקום אפשר

בדיאדה בתל אביב למי שמכירה זה מקום במיוחד לקטנים וגם יש מקום לשבת ולשתות קפה.

פרלמנים

New member
אפשר לברר אבל למתי?

אין לי בעיה להתקשר לדיאדה ולקבל תפריט, אבל למתי אנחנו קובעים?

פרלמנים

New member
אבל אנחנו לא באים בחמישי

אשמח לברר בדיאדה את המחירים ואם צריך להזמין מקום אבל אנחנו לא מגיעים, כנ"ל עידית... אולי במוצ"ש? ב ב ק ש ה !

למעלה