מפגשיחה - שובם של המפגשים הפגניים

מפגשיחה - שובם של המפגשים הפגניים

בשעה טובה, המפגשים הפגניים חוזרים, הפעם במתכונת טיפה שונה. המפגש יהיה במתכונת "מפגשיחה" (מפגש-שיחה) - נעלה נושא לדיון, נקבל עליו הקדמה קצרה, ואח"כ כולנו נשתתף. הפעם, רינה קסם תעלה את נושא בניית ותכנון הטקסים – מהטקסים היחידניים (סוליטריים) לטקסים הקבוצתיים. אחרי ההקדמה הקצרה, כל אחד מוזמן לספר את חוויותיו, את דרכיו, לשאול את שאלותיו ולענות את תשובותיו. מי שירצה בזמן הדיון להעלות גם נושאים אחרים לדיון – הללו יתקבלו בשמחה. מאחר ומזג האויר עדיין מרשה לנו, את המפגש נעשה בחוץ. נפגש בשעת ערב (19:00) ב"גן המשולש", הנמצא במרחק הליכה הן ממסוף רכבת מרכז וכן ממגדלי עזריאלי (תחום בין דרך נמיר, דרך פתח תקווה ודרך "על פרשת דרכים"), כך שתחבורה ציבורית אינה בעיה, ויש חניה בשפע למי שבא ברכבו הפרטי (חניון הרכבת או החניון בעזריאלי). התאריך הוא ה- 12 באוקטובר, שיוצא ביום חמישי, חול-המועד סוכות, השעה – 19:00 בערב. אז מה להביא? 1) את עצמכם 2) דבר אוכל או שתיה - נחלוק כולנו ב"סעודה" מאולתרת 3) כוס שתיה אישית, ובכלל שאר כלי אוכל. אחרי הכל, כלים חד פעמיים לא בריאים לאמא אדמה 4) משהו לשבת עליו -סדין, כרית, אפילו כיסא מתקפל. 5) שבע היא כבר שעת שקיעה - נר יכול להיות רעיון מצויין. כזה בכוס זכוכית כדי שיהיה אפשר לשים אותו על האדמה. אז ביום חמישי, ה-12.10, נפגשים!

ChildOfTheWoods

New member
מממ רק כמה שאלות...

דבר ראשון כמה זמן אנחנו נהיה שם???... שבאמת נספיק להגיע לרכבת והכל... דבר שני איך מגיעים לגן המשולש מעזריאלי???...

כמה זמן?

בעקרון, כמה שרוצים. תמיד אפשר להעלות עוד נושאים לדיון אם ייגמר לנו הנושא הזה. אנחנו נשתדל לסכם בנקודות את הדברים הנאמרים, כך שמי שנאלץ ללכת מוקדם יוכל לקרוא אחר כך (בלי נדר). בכל מקרה, נראה לי שלקראת 22:00 אנשים בטח ירצו להתקפל. רכבות יש אפילו עד מאוחר יותר. מגיעים ברגל, זה לא רחוק. 5 דקות הליכה (10, עם עמידה ברמזורים). מחר או מחרתיים אני אוסיף לפה מפה וגם קווי אוטובוסים שמגיעים לסבידור ולעזריאלי. בעקרון, יוצאים מעזריאלי והולכים לכיוון רכבת מרכז. זה בדרך.

Wing Chan

New member
לא יקרה לך כלום גם אם תזרוק מילה...

פגאנים זה לא עם נושך בדר"כ. אולי רק ארדן.

הפגישות האלה לא מיועדות ל"תצפית"

הן נועדו להכיר ולשוחח. לא יהיה שם טקס, ולא תהיה שם פעילות מיוחדת כלשהי, למעט הדיון. כך שערך "תצפיתי" אין למפגש הזה. אם אתה רוצה לבוא וללמוד משהו, לשאול שאלות (וגם לתת תשובות) אתה יותר ממוזמן. גם אם אתה רוצה לבוא ולהכיר אנשים מהתחום באופן יותר אישי. אבל סתם לבוא ולהסתכל מהצד? לדעתי זה יהיה סתם.

אונתן

New member
מקוה שאני יוכל להגיע...

ואני מקווה להשתתף ולא להרגיש יותר מדי בחוץ...

כי ככה האלים אמרו!

לא, אני סתם צוחק. נכנסה בי רוח שטות. זה בערב כי לרוב בבוקר לאנשים יש עיסוקים אחרים - כמו עבודה. שלא כמו בית ספר, בהרבה מקומות עבודה אין חופש בחוה"מ סוכות.

taroboy

New member
חח,כן אבל...

לכל הקטנים שיש הורים פראנואידים,זה בעיה.... אולי נעשה את זה בשעות הצהריים? 2:00 ככה....

Polar Aurora

New member
זה הנושא

שבדיוק הבנתי שאני צריכה לרענן, תכנון הטקסים (10 מבחני בגרות ב-3 חודים דופקים את הראש ועוד איך), אז אולי אני גם אגיע, אם אמא לא תתחרפן יותר מדי מהרעיון. מזמן רציתי אשקרה לדבר עם אנשים מהכוכב שלי.

למעלה