מפגשים בירושלים ובניית מצודה.

מפגשים בירושלים ובניית מצודה.

אנו מארגנים מפגשים בירושלים. המפגשים יהיו ביער ירושלים ועוד לא ברור מתי. מה שכן, אנחנו רוצים ליצור אווירה של אין פליי (בין השאר) ולאפשר לארוך קרבות של כיבוש ערים... בשביל זה, צריך עיר. סך הכל, אנחנו מנסים להרים פרוייקט ולבנות מצודה ליד מגדל שנשאר מהתקופה הצלבנית והוא עומד ללא שימות ביער ירושלים. התחלנו כבר לבנות אבל אנחנו צריכים כוח אדם! יש המון מה לבנות והדבר מתוכנן להיות בגובה של 3 מטר, ואמור לספק מקום איחוד ללארפיסטים בירושלים. אז יאללה חברה, תתקשרו!

Unrealtanas

New member
ולמה לא דיברתם עם גרי"ר?

אנחנו אחראים בקשר לכל מה שקורה בירושלים, אנחנו היינו צריכים לדעת מזה. צרו קשר.

אז ככה.

נתחיל מזה שאתם לא אחראים על מה שקורה בירושים. אני לא בא כנגד הגרעיר, אלא להיפך מנסה לעזור ולדחוף, אבל "אחראים" זו קצת מילה חזקה. התכוונתי לדבר אתכם על זה בלארפ של ה29, אבל ההודעה כאן, הייתה מופנת גם כלפיכם.. אתה רוצה שאני ישלך לך את זה אישית או משהו?

אלף אפל

New member
אני פועל מלידה! ואשמח לעזור

היי, אממ... אתה חבר של "רייסטלין מאז´ר" ו"חני"? כי אותם אני מכיר, אני אישית חושב שזה רעיון נפלא. אנחנו בתור הגריר מנסים לגייס שחקני תפקידים לקטע של המשחקים החיים ולכן כמעט כולם ניוביז, אבל התקווה היא שהם יבואו ללארפים גדולים ירכשו נסיון ותתחיל קהילה. אני גם חדש יחסית (הייתי רק בסאגה) אבל אני קורא בפורומים, ובאתרים ומקשיב להרבה דברים. באיזה גיל אתם? שבונים את המצודה? אתם לא חושבים שיער ירושלים זה קצת יותר מדי בשיפוע ומסוכן? תמיד חשבתי שיש שם רק מנגלים מקולקלים וגני שעשועים, לא מבצרים צלבנים. אני אשמח לדבר איתך ולארגן לך פועלים חחח... רק שיהיה תגמול נאה.

אלף אפל

New member
אני פועל מלידה! ואשמח לעזור

היי, אממ... אתה חבר של "רייסטלין מאז´ר" ו"חני"? כי אותם אני מכיר, אני אישית חושב שזה רעיון נפלא. אנחנו בתור הגריר מנסים לגייס שחקני תפקידים לקטע של המשחקים החיים ולכן כמעט כולם ניוביז, אבל התקווה היא שהם יבואו ללארפים גדולים ירכשו נסיון ותתחיל קהילה. אני גם חדש יחסית (הייתי רק בסאגה) אבל אני קורא בפורומים, ובאתרים ומקשיב להרבה דברים. באיזה גיל אתם? שבונים את המצודה? אתם לא חושבים שיער ירושלים זה קצת יותר מדי בשיפוע ומסוכן? תמיד חשבתי שיש שם רק מנגלים מקולקלים וגני שעשועים, לא מבצרים צלבנים. אני אשמח לדבר איתך ולארגן לך פועלים חחח... רק שיהיה תגמול נאה.

טל

מאמי, ידי זהב שלי! לא ציפיתי לשום דבר אחר. אני אתקשר אליך או אל חני. יום שלישי כנראה.

למה אני מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי

אני חבר של טל (רייסטלין) ושל חני, כן אפשר להגיד. אני גם חבר של נדב, והייתי אמור להיות אתכם בישיבה בתלפיות. אני גם מכיר את חגי. אנחנו בני 17, אך יש גם קהילה רוסית שלמה שאנחנו עובדים על לצרף אותה לעסק. אנחנו כנראה נפגשים ביום שלישי להמשיך לבנות (כבר התחלנו) אני ונדב נדבר ונעדכן אתכם.

Unrealtanas

New member
LOL

אוקיי, זה היה רק חצי רציני :) אנחנו צריכים לדעת, ויש לנו די חובה לדעת, אבל כמובן שלא צריך לדעת לפני כולם, אבל עדיף. משהו כזה. בקיצור, בפעם הבאה תודיעו לנו, ונעזור לכם, יש לנו תקציב גרעיני.

אז תתקשרו!

אני רוצה לארגן מפגש בנייה ביום רביעי.. תרימו טלפון, ויאללה, בואו נרים סוף סוך קהילה נורמלית בירושלים, נאחד את הלארפיסטים השונים, נבנה לעצמנו מקום למפגשים ומשחקים!! יאללה לעבודה!!

אלף אפל

New member
לאריק! יריבי משכבר הימים!

היי , זוכר אותי מהלארפ? אני הייתי המנהיג מייג´ים שהביא עליך חמולות של לוחמים. אם אתה לא זוכר, אז אני זה שעשית דו-קרב פרטי נגדו בזמן שכל שאר המייג´ים והערפדים נלחמו בקרב הגדול בזאבים. ציטוט מועדף: אתה: זה לא אירוני שבזמן שהלוחמים שלנו נלחמים ביחד, אנחנו 2 המנהיגים נלחמים פה. אני: אתה? מנהיג הערפדים? אתה: באמת חשבת שהשוטה ההוא מנהיג? אני: מה כבר אפשר לצפות, מערפד, שלא יהיה שוטה?

אלף אפל

New member
אז מתי יהיה מפגש?

מתי יהיה מפגש בקשר ל"מצודה" ויש כבר אישורים לשימוש בה?

אלף אפל

New member
Building or Not???

אם אנחנו הולכים על עניין המצודה כדאי להיפגש, אפשר באחד החופשים של אחד החגים. צריך לקבוע ולהודיע לאנשים, ונוכל להפוך את זה גם לאירוע קטן, של אירגון הלארפ הבא (על האלפים) ואולי זירת קרבות קטנה.. וכו

למעלה