מפגשים הבאים

מפגשים הבאים

נכון לעכשיו יש 4 כפפות שהורמו חלקית כלנית שהציעה את איזור הדרום NOH שהציעה את ירושלים רחל שהציעה את מודיעין סוזי שהציעה את איזור ירושלים רבתי אני מבטיח לעזור בכל שיידרש למציעים בעבר ובעתיד נשאר להחליט על יום ומקום ומשם זה ירוץ הלאה ואני אנצל את ההזדמנות להפנות את תשומת לבכם לסקר שכרגע הוא תיקו מותח... ליאור

ליאור

אתה קצת שוכח שיש פה גם הורים לילדים קצת יותר בוגרים מתינוקות אז אנא כשהנושא הוא "מסלולי טיול עם תינוקות" (לו הצבעתי) יש לקרוא לו "מסלולי טיול עם תינוקות וילדים"

ואגב נושאים שבועיים

בסופו של דבר כל הנושאים שברשותי יכוסו מן הסתם אני מניח שיבואו עוד רעיונות תכלס בשבוע שבו נדבר על טיולים -> הכוונה תהיה לאתר גם מסלול או שניים או יותר ולארגן טיול/י פורום , רצוי בעונה מתאימה (סתיו או אביב) עוד חזון למועד

לא נראה לי שנוכל להגיע כ"כ רחוק../images/Emo10.gif

בקושי הגענו עד רמת השרון. מכיוון שמדובר בד"כ במפגשים שאורכים כשעתיים-שלוש, נראה לי מוגזם לגרור את הילדים לנסיעה של שלוש שעות לכל כיוון. שתבינו כמה אני פוחדת בימים אלו מנסיעות ארוכות איתם - ויתרתי על קונצרט באבו-גוש שבו אחותי משתתפת כסולנית של המהקהלה. הם פשוט עושים צרות צרורות אם הם לא ישנים.

אני מבינה אותך כל כך...

גם שיר לא שורדת נסיעות ארוכות. זה עינוי כל כך גדול בשבילה ואנחנו מנסים לנסוע כמה שפחות. לפעמים אין ברירה ואז מנסים לדחוף כמה שיותר דברים באותה נסיעה כדי לנצל אותה עד הסוף. לא יודעת איך הייתי מתמודדת עם שניים. האחת שלנו לפעמים גורמת לנו להגיע לסוף הנסיעה עם הלשון בחוץ...

באיזו מקהלה אחותך סולנית?

איזה כיף לה! אני זנחתי את נושא השירה אחרי שנים רבות של שירה במקהלות והופעות ברחבי הארץ וזה קצת חסר לי...

וזו הסיבה שאני מנסה לעודד

גם כאלו שגרים רחוק יותר לארגן מפגשים כך שמי שהמרכז או הצפון רחוק לו יוכל להפגש גם

הכפפה שלי היא לא במיידי... ../images/Emo9.gif

אני עוברת דירה רק בתחילת אוקטובר, אז אני מבקשת טיפה זמן להתארגן. אבל אחרי זה, אשמח לעשות מפגש אצלנו בגינה! אני מזהירה שיש לי שתי מארחות פרוותיות במיוחד
והן לא חוסכות בליקוקים! כמובן ניתן לקשור באופן זמני אם זה יפריע למישהו. רחל

ריטה1

New member
ושכחת אותי

אני מסגירה את עצמי גם אני התנדבתי, לארגן משהו יותר דרומי, ויש לי אפילו רעיון לגבי מקום נחמד. (אלא אם כן נחכה עד האביב ונעשה את זה אצלנו על הדשא, צריך לחשוב על זה). אני צריכה רק זמן להתארגן על עצמי, וזה יהיה יותר מאוחר, קודם ששי תתחיל את הפעוטון ואז אני אתחיל לחפש עבודה, ובין יתר העיסוקים, נחשוב גם על המפגש.

noh1

New member
טוב, אני מוכנה להרים את הכפפה ראשונ

ראשונה. מבחינתי כל יום אחר הצהריים יכול להיות נחמד. יש לנו גינה (לא מטופחת בינתיים , אבל גדולה ונחמדה) ויש ליד הבית גן שעשועים מדהים! חדש דנדש וממש מושקע. אז איפה שרוצים. אז רק כדי להסביר - גבעת זאב זה ליד רמות, כרבע שעה מירושלים. מתאים לכל הירושלמים וגם ללא ירושלמים שאוהבים לנסוע. מתי שבא לכם, אני מוכנה!

למעלה