מפגשים לאמהות חד הוריות

• פותח הנושא ELA00
  • פורסם בתאריך

ELA00

New member
מפגשים לאמהות חד הוריות

אני אם גרושה לילדים בני 6 ו10 ואני מעוניינת להכיר משפחות דומות לי ולילדי. מפגשים בכוללים טיולים ובעקר פעילות בשבתות האם יש לכן מושג אם קיים כזה דבר ו אולי אפשר ליצור אותו פה בתודה אוהבת אתכן ושיהיה לכן בהצלחה

ח.ג.

New member
מפגשים למשפחות חד הוריות

לשואלת שלום הכנסי לפורטל שלi.o.l יש שם פורום של משפחות חד הוריות מנוהל ע``י דניאלה יש להם מפגשים חברתיים ,תמצאי זאת למתאים.בהצלחה.

ELA00

New member
לא ברור

את יכולה להיות יותר ברורוה לא הבנתי בדיוק מה זה? סליחה על הבורות

דניאלה-

New member
למיכל

הי וערב טוב אז קודם כל מזל טוב לפתיחת הפורום. שנית, קראתי את הודעתך ונדהמתי, פה את כותבת שהפורום לא קיים, ולמטה בתגובה אחרת (לחגית) את כותבת שאת מכירה את הפורומים שהיא הזכירה באופן שטחי. אז ככה, למען הדיוק... קהילת משפ` חד-הוריות באי.או.אל - חיה, קיימת, תוססת, אוהבת, מחבקת - מקיימת מפגשים חודשיים בפארק, קיימה בעבר סדנת משפ` חד הויות בסמינר הקיבוצים ועוד היד נטויה. מאחלת לך ולפורום המשך פורה. לילה טוב דניאלה מנהלת קהילת משפ` חד הוריות IOL

פלג^ר

New member
נהפוך הוא מיכל עוד בהתחלה עדכנה

אותנו בפורום שלך ואגב מיכל שיבחה והמליצה בחום

פלג^ר

New member
התנהגותך מביכה את המעמד.(ממש)

לדעתי מיכל צריכה להעביר לך קורס בניהול פורום.ממש חוצפה מצידך

מיכל לב

New member
מתוקה שלי, אהובה,

המון המון תודה על התמיכה, תגידי, מה את עושה ערה בכזו שעה? מקווה שמתענגת, אם כי בעיניי התענוג הכי גדול בכזו שעה הוא להיות ישנה במיטה. ד``ש לשמש הזורחת, נתקשקש בהמשך אולי עם השמש השוקעת? אוהבת,ומודה, ממני נשיקה.

מיכל לב

New member
בוקר טוב דניאלה היקרה!

אני יותר משמחה לשמוע שהקהילה של iol,חיה ותוססת ואשמח אם תבהירי מה קורה אצלכם, עד כמה שידןע לי iol סוגרים את הקהילות ועוברים לפורמט של וואלה וגם מנהלי הפורומים יוחלפו במנהלים של וואלה. אני טועה?הבמה לרשותך. כמו שכבר פלג`ר כתבה,אני חולקת עם חברי הפורום כאן כל אינפורמציה לגבי מקומות/אתרים בהן ניתנת תמיכה למשפחות חד הוריות , אין לי שום כוונה ,רצון או יכולת להיות להיות ה``תומכת היחידה`` ועושה לי טוב על הלב לדעת שישנם אנשים שאכפת להם ומקדישים מזמנם לתת כתף ועידוד למשפחות החד הוריות שהרבה פעמים הופכות את הבלתי אפשרי לאפשרי עבורם ועבור ילדיהם, תוך שהן מתמודדות עם אתגרים יומיומיים לא פשוטים. בקיצור דניאלה יישר כוח,כן ירבו הפעילויות. אני מאמינה שיש מקום לכולם, לכל אחד תרומתו הייחודית והרצויה וכל אחד מוצא את עצמו בחברה הנעימה לו. אני מוצאת שהרבה יותר מהנה ומפרה לשתף פעולה ואת יותר ממוזמנת לחגיגה הגדולה. דניאלה אני מצרפת לך קובץ נהדר שתוכלי לחלוק עם חברותייך וחברייך. אני חושבת שזהו קובץ שחשוב שיופץ במסה ליצירת ``המסה הקריטית``שתביא את השינוי הכל כך רצוי. בברכת המשך עשייה פוריה ושיתוף פעולה, מכל הלב, מיכל לב. :cool:

מיכל לב

New member
שלום לך,

וברוכה הבאה. חיים הפנה אותך לפורום אחר של חד הוריות שכבר לא קיים. צייני את אזור מגורייך ואשתדל לעזור לך בנוגע לאינפורמציה על פעילות מהסוג הזה שכבר קיימת. פרט לכך אני חושבת שבהחלט נוכל להתארגן גם כאן. מתארגנת קבוצת תמיכה להורים במשפחות חד הוריות בהנחייתי, שבמסגרתה נשלב פעילויות שונות, במידה וזה יעניין אותך, אשמח לתת פרטים נוספים בהמשך. עד אז במת הפורום לרשותך. :)

מיכל לב

New member
מקווה שלא התבלבלת,

מכל המהומה, לדעתי יצא רק לטובה. ELA00 היקרה מצרפת לך לינק,שחברות הפורום כבר מכירות, לאתר נחמד שיכול להתאים לילדיך ולספק פעילות מהנה בחופשת הקיץ. מקווה שתהנו, מכל הלב, מיכל לב :)

למעלה