מפגשים שכאלה -ברשות עינת1

זוהיא

New member
מפגשים שכאלה -ברשות עינת1

לידיעת קוראי הפורום - קיבלתי את רשותה של עינת1 לזרום עם הפנטזיות שלי לגבי הסיפור שלה שאהבתי. אז הנה חלק ג` - גירסת זוהיא - ועוד מעט יהיה חלק ג` גירסת עינת1 ואולי חלק ד`???? ====================================================== גופה רעד מעצם המחשבה שתשמע את קולו. לבסוף הרימה את שפופרת הטלפון. ``זו את?`` שאל הקול המלטף. ``כן`` ענתה בלחישה. ``אני רוצה לראות אותך. בהקדם האפשרי. מבלי לבזבז זמן על דיבורים`` ירה לה באוזן. היא היססה ולפתע החליטה לזרום עם זה. ``בסדר`` ,אמרה,`` אבל אני קובעת את תנאי המפגש``. ``עבדך הנאמן…``, צחק, ``גלי לי``. ``א. זה יהיה במלון מחוץ לעיר. אתה תזמין חדר ותתקשר אלי לפלאפון לומר לי מספר חדר``. ``קיבלתי, רות , עבור`` אמר. ``ב. החדר יהיה חשוך. אני רוצה להמשיך את אוירת הצ`ט. בלי לראות. רק להריח, לגעת, למשש, לטעום. בשקט`` ``ותעמדי בזב? תתאפקי?`` ````כן. אני רוצה את זה כך ולא אחרת`` ``יש לי רעיון. מוכנה לשמוע?`` ``בודאי`` ``אני אכין מסכות. כל אחד ישים מסכה על פניו. ליתר ביטחון….`` ``אחלה. קיבלתי``. ``מתי גבירתי?`` ``עכשיו. כלומר, בעוד שעה מעכשיו, אחרת לא אעמוד במתח.`` היא הניחה ת השפופרת בצד. ממתינה לקריאתו. נכנסה לאמבטיה מרגיעה אולם הרגישה שכולה רועשת וגועשת. כל ראשה, דמיונה, גופה היה ערוך ומוכן למפגש. לפתע הפלאפון צילצל. ``אני כאן. מתי את?``

עינתי 1

New member
זוהיא -אהבתי מעינתי

לכל אחת מאיתנו הפנטזיה שלו בסיפורי השתדלתי לתאר את כל ההכנות לקראת המפגש ביניהם הפגישה היתה אמורה להיות השיא. בכל אופן יקירתי אהבתי את ההמשך כפי שנאמר לכל אחד מאיתנו חשיבה שונה

למעלה