מפגשים

yardenbm

New member
מפגשים

אז ככה יש לנו את עיר הבירה 27-28, יש לנו את ההופעה של שייגעצ בטוואר רקורד ב29 והמפגש פורום ב1.8 אז מי בא למה?
מי שבא לעיר הבירה שיסמן
מי שבא להופעה בטוואר רקורדס שיסמן
מי שבא למפגש פורום שיסמן
דבר שני אם שמתם לב הצ'אט דיי יבש אז מחר ב10 וחצי כולם בצ'אט מי שמבריז מת פחח סתם אבל תבואו שבוע טוב

../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif, ו-אולי אולי../images/Emo105.gif

אני צריכה כסףףףףףף אני מרוששתתתתתתתתת

invAsion

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo103.gif

כנראה שכלום. עבודה, כסף, לחם. (הופעת עשור של היהודים) אבל תהנו! ובקשר לצ'אט, אני יוצא למחנה חניכים מחר ב8.. אבל תהנו.

טולייצ

New member
לא יודעת לאן אני באה

יש מצב שלעיר הבירה ב 27.7 כי אני ממילא בת"א,ואולי למפגש ב 1.8

../images/Emo153.gif

מממ לפסטיבל הבירה אנלא יכולה לבוא כי אני באותו זמן בטיול.. ולהופעה אנלא יכולה יום שישי באלגן ולחץ אין לי כוח.......

אלוהים ישמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

אני כולי רועדת ממה שקרה עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאלהההההההההההה אני נכנסת במלוא המרץ להטיל את מימיי [לעשות פיפי, נו] מורידה תמכנסיים, פתאום אני קולטת מקק מגעיייילל על המכנסיים שלי!!!! ואני מעיפה אותו בהיסטריה מהמכנסים..!! ואז אני קולטת שהוא על הריצפה.... פותחת תדלת, תופסת תמכנסים ביד ובורחת ובורחת למקום הכי רחוק שיש בבית :O
וזאת לא הפעם הראשונה שלי עם מקקים, כאילו, הם נטפלים אליי כל הזמן :( אווףףףףףףף מה עשיתי להםםם הידיים שלי עוד רועדות ואחותי הפוסטמה הזאת צוחקת עלי :(:( מוות למקקים

ManRed

New member
ככה הג'וק גם חושב עלייך

פעם ג'וק נכנס לי לתנור ואפיתי אותו..

Maytallll

New member
../images/Emo105.gif לעיר הבירה

למרות שאני בקושי יודעת על זה משהו... יש כניסה מתחת לגיל 18? כשנגמרות ההופעות ב27 צריך לחזור עד לב"ש ולבוא למחרת להופעות ב28

למעלה