מפגשיר

noa08128

New member
מפגשיר

הוו היום רונה במפגשיר עם גידי גוב!! כמה אני מחכה! 22:00 ערןץ 24

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

מתי השידור החוזר? אני בהצגה בערב.

noa08128

New member
מועדים (לשמחה וחגים לששון)

יש ביום שישי ב7 וביום שבת ב10 עומר תהנה בהצגה

0mroosh

New member
תודה המונים! ../images/Emo9.gif

ההצגה הייתה מעולה, אני מאוהב במרים זוהר.

galvin

New member
מילות השיר

(בית 1,חסר) היא מזמינה אותי לארוחת בוקר אני מזמין אותה לחנוכת בית היא אף פעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח כמה מתוק ומריר הכאב, רק בגללו אני מוכן להתאהב בעינים בורקות בחיוך רעב ... אני רוקד את הריקוד המוזר של הלב (חסרה שורה) ברחובות של פאריז איך היה לנו קר התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר היום אני יוצא היום אני עושה מעשה מישהו זרק לי גלגל הצלה ואמר אהבה זה דבר מדבק גוד בלס ויירלס לאן.

galvin

New member
בית ראשון

אני כותבת לי שורות קצרות ואני עונה במגילות המחוות שלה מאופקות ושלי עולות על גדותיהן

galvin

New member
../images/Emo163.gif טוב, תתקנו לבד...

וגם, פתאום אני רואה שיש עוד טקסט. אז אח"כ וזהו.

galvin

New member
מילים, והפעם זה סופי

היא כותבת לי שורות קצרות ואני עונה במגילות המחוות שלה מאופקות ושלי עולות על גדותיהן היא מזמינה אותי לארוחת בוקר אני מזמין אותה לחנוכת בית היא אף פעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח כמה מתוק ומריר הכאב, רק בגללו אני מוכן להתאהב בעינים בורקות בחיוך רעב ... אני רוקד את הריקוד המוזר של הלב כל היום אני הולך ונזכר ברחובות של פאריז איך היה לנו קר התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר (אבל) היום אני יוצא היום אני עושה מעשה מישהו זרק לי גלגל הצלה ואמר אהבה זה דבר מדבק היא מזמינה אותי להזהר, אני מזמין אותה להשאר. היא מגיעה בשעה המדויקת ולרגע הכל מתאפשר. היא כותבת לי שורות קצרות ואני עונה במגילות המחוות שלה מאופקות ושלי עולות על גדותיהן כמה מתוק ומריר הכאב, רק בגללו אני מוכן להתאהב בעינים בורקות בחיוך רעב ... אני רוקד את הריקוד המוזר של הלב

noa08128

New member
huu

איזה מפגש מדהים ומעולה - תודה על המילים :) סגנון מופלא לחן ומילים ממש נוגעות! רונה תעשי יותר שירים כאלה יותר נוגעים ופחות קודרים :) אני מאוהבת שנית

0mroosh

New member
../images/Emo23.gif

אילו מילים מדהימות.
. לילה מקסים כולם,
.

tipeshet

New member
סיכום מפגשיר ../images/Emo9.gif

אז ככה.. היה מדהים, רונה מדהימה. באמת שהיא כזאת. את השיר גם אני טרחתי והוצאתי אבל גל כבר כתב אותו, אז - תודה על ההשקעה
כמה נקודות- *לרונה יש כלבה חדשה, גורה, קוראים לה מאיה [אם היא לא שינתה את השם שלה, כי זה היה השם שלה בכלביה] *מאיה בלזיצמן היא הצ'לנית שניגנה להם בשיר, והיא גם הצ'לנית של אפרת גוש [היה לי נחמד לציין עובדה זאת
] *הדבר הכי מפחיד שקרה לרונה בחיים, לדבריה, הוא החדר חושך הזה שנקרא 'דיאלוג בחשכה'. *רונה, לטענתה, לא אוהבת להתקע בעצים. *רונה וגידי הם שילוב מדהים. נהנתי

tipeshet

New member
כן, גם אני חושבת.

תהיתי לעצמי אם זה היה כינוי או השם החדש שלה.. אבל גם אני שמתי לב לזהP:

noa08128

New member
עוד משו

מי שבאמת גרופי - הוציא את הכתובת.... לצערי כל מאמצי עלו בתוהו. בקליפ עצמו ישנם קטעים מעבר כאילו רונה שם נראת יותר מסתם בחורה יפה - היא נראית אפילו סקסית
(עד כמה שאפר להגיד על רונה), הקטע עם הסיריה בכלל עשה לי את זה
, מי שחושב שרונה צריכה יותר להשקיע בעצמה ירים את היד!

galvin

New member
אז ככה,

בהתחלה תהיתי מה תעשי עם כתובת, לו היתה לך. ואז חשבתי לשלוח אותך לכתובת של דוד שלי, שגר באזור. אבל, מאחר ואני אדם חביב יחסית,

noa08128

New member
היה על זה דיון קצר בחדר בסולסיק.

זה לא שיש לי באמת מה לעשות חוץ ממלכת לרונה הביתה חח בכל מקרה רונה בדמות הליידי מיסטר מפעם כל כך יפה . אז ככה נראו לסביות פעם?!

galvin

New member
בעיני, הפשטות עושה לה טוב יותר,

ויש לי גם מובאה יפה של אלתרמן בענין זה ... אבל רק התעוררתי..
קורי שינה, וכו'.

galvin

New member
במקום זה,

כדי לא להזניח, מילים מקסימות לשיר מקסים של זמרת מקסימה. בוקרטועועוב. (*******************************************) בואי אראה לך את סוף העולם, מקרוב, שתדעי לאן. אז בואי אראה לך, את סוף העולם, מקרוב, שתדעי לאן. אל תגידי לי לאן להסתכל אני לא בדיוק יודע מה את רוצה אני בטוח שאת החברה היחידה שלי, בסוף העולם אז בואי אראה לך את סוף העולם, מקרוב, שתדעי לאן. אני חושב שאני אוהב, אני לא בטוח, לא בטוח, בכיוון הרוח שאת, לא אומרת לי לאן. אני חושב שאני אוהב, אני לא בטוח, לא בטוח, בכיוון הרוח שאת לא אומרת לי לאן, פתאום נבהלתי שהלכתי, לא ידעתי – מה אתה אוהב, בי. יש בי דברים, יש בי צדדים, שאי אפשר לקחת ואי אפשר לתת. אז תן לי יום לנשום, ותן לי עוד מקום, לחזור אליך שוב. שוב. סוף העולם. מקרוב. שתדעי לאן. Hush pretty baby, don’t you cry, Come with me, sit with me, tonight.

0mroosh

New member
כה מוזר!

לא ידעתי שדיקלה מבצעת משירי הדרה לוין!
בוקר אור.
חם לי.

galvin

New member
ואני בדיוק אוכל פתיתי אורז מצופים

דבש, עם פקאן סיני. איזה צירוף מקרים.

למעלה