מפגשי סוכות בבן שמן

bensha11

New member
מפגשי סוכות בבן שמן

האם גם אתם מרגישים שהמפגשים השנתיים בסוכות הולכים ו"מתים"? האם זה רק תחושה שלי? איל ניתן ללבות את המפגשים ולהפוך את המסורת ל"מסורת"??

faridi

New member
מה הכוונה "מסורת"? מה אתה מציע?

אני לא יכול להגיע בימים כמו שבת. אם זה יהיה בחוה"מ ותהיה אפשרות להגיע, בשמחה!

bensha1

New member
תראה איך "בנו" את זה האחרים

נכון שאנחנו לא רבים כמו במימונה או הסהרנה אבל אני מציע להתארגן לפני ולעשות "תעמולה" בין יוצאי יוגוסלביה "להזכיר להם" (כאילו) שיש את ההפנינג המסורתי. לארגן דרך ההתאחדות (אם היא בכלל קיימת) מוסיקה בהיקף יותר רחב מאשר בנקודה אחת אומללה בשטח. בטח יש עוד רעיונות וצריך לנצל אותן!!

bensha1

New member
נכון!! צריך לארגן את זה בחול המועד סוכות

ולא בשבת או חג זה אפשרי רק צריך לשבור את ה"מוסכמות"

אולי נתחיל במפגש פורום משודרג??

דבר שאותו אנו יכולים לעצב ממש ממה שנקרא Scratch. 1. ערב נעים במסעדה (אבל לא סמוך לסוכות כדי שנפגש פעמיים בשנה). 2. נבקש מפארידי ומרינה טושיץ להכין תוכנית מוזיקלית שתתאים לפורום ותאושר ע"י Bensha ומירי מירי. 3. נפרסם את המפגש מעבר לאוכלוסיית הפורום גם בכל ה-HOJ ובאוניברסיטאות בהן לומדות ולומדים עולים חדשים ובנציגויות מדינות X יוגוסלביה בישראל. הערות הארות? .

bensha1

New member
זה רעיון טוב

אבל לדעתי צריך להעשות בשלבים. יתכן ששלב ראשון צריך ויכול להיות מפגש של משתתפי הפורום באחד ממוצאי השבת בביתו של מי מהפורום. אני מוכן להתנדב למפגש כזה אצלי למשל, משהו "קז'ואל" לא מחייב במיוחד. לדעתי צריך לבחון "גיבוש" לפני ש"יוצאים" בגדול. בשלב זה נשמח להכיר אחד את השני מבלי ל"הטריד" כרגע את פרידי ומרינה, אבל איזה כיף יהיה להכיר את כולם! מיקי

faridi

New member
מה דעתכם על ירושלים?

ואגב יש לי תכנית לגבי ירושלים, אם כי אני בספק אם הרֹב יתעניינו בזה.

ומה דעתך על עוטף עזה?

בנשה הציע ברוב טובו לארח במרכז הארץ וזה נראה כרגע כדבר הטוב ביותר.

פארידי יש עגבניות ישר מהשיח טבעי אז תגיע

פארידי היקר, יש עכשיו עגבניות ישר מהשיחים, טעם מדהים ואמיתי זה נטורל ללא ריסוס וגם לא אורגני ממש כמו שעגבניה צריכה להיות, ויש חצילים מהשיחים שלהם ובצלים, בטטות, חזרת ותבלינים - עמלנו כמה שנים עד שזה מצליח ככה - זה הכי טוב שיש אז מתי אתה בא?

למעלה