מפגשי פורום עוברים לקנדה בישראל 25 ו 26 ליולי

מפגשי פורום עוברים לקנדה בישראל 25 ו 26 ליולי

פורום "עוברים לקנדה" עורך מפגש חברים בישראל. במפגש נשוחח על החיים בקנדה, אתגרי המעבר וההתמודדות איתם. נארח גם את יועץ ההגירה אמיר שובל שידבר על מסלולי ההגירה האפשריים וההבדלים ביניהם, יתקיימו שני מפגשים: המפגש הראשון יתקיים במרכז הארץ ביום שישי ה 25 ליולי בשעה 7:45 בערב, באכסניית בני דן, ברחוב בני דן 32 בתל אביב (חנייה ברחוב שמאחור במגרש החנייה של בית הספר), מי שכבר נרשם אינו צריך להירשם שנית. מי שלא נרשם מוזמן לעשות זאת בקישור הראשון למטה. מי ששומר שבת או לא יכול להגיע ביום שישי , מוזמן לשמוע את אמיר ואותי ביום חמישי ה 24 ליולי , (באירוע שאינו מפגש של "תפוז"), המאורגן על ידי משרד עורכי דין קנטור שביט שמשתמש בשירותי הייצוג של אמיר כמייצג רשמי מול CIC, ואני מטפל בקליטה של לקוחותיהם בטורונטו. ההרשמה היא ישירות מול משרד קנטור - שביט בלינק המצורף. מפגש שני יתקיים באיזור באיזור כרמיאל-נהריה בשבת ה 26 ליולי בשעות לפני הצהריים, הרשמה אצל שאטלס בלינק השני. (אין בהפנייה למפגשים משום המלצה או "אחריות" של הנהלת "תפוז" לתוכן המפגש, לטיב השירות של קנטור-שביט של אמיר שובל או שלי ואין בהפנייה הבעת דיעה על הנחיצות של שכירת נותני שירותים מול ייצוג עצמי, וכל אחד מוזמן תמיד לבחור נותני שירותים כראות עיניו).

מפגש פורום בתל אביב ביום שישי 25 מי שלא יכול

להגיע מכיוון שהוא דתי או מכל סיבה אחרת, יוכל לשמוע את אמיר ואותי בכנס של משרד עורכי הדין שביט קנטור שיתקיים יום קודם, (כלומר ביום הולדתי...) יום חמישי ה 24 ליולי במלון ישרוטל טאוור ברחוב הירקון. מטבע הדברים האירוע שלהם ידגיש את מגוון השירותים שניתן לקבל מהם, ויהיה פחות זמן לקטע החברתי. אין מניעה שמישהוא יילך לשני האירועים. מפגש הפורום יהיה באכסניית בני דן, ויהיה בו מפגש חברים גדול כולל נטוורקינג קצר (נרשמו הרבה למעלה מ 100 גולשים), של גולשי "תפוז", המפגש השני אינו של הפורום, ואני מדווח עליו לטובת אלה שרוצים לנצל את היותנו בביקור בארץ, ולא יכולים להתפנות למפגש הלילי של הפורום.

למעלה