מפגשי פורום עוברים לקנדה בישראל

מפגשי פורום עוברים לקנדה בישראל../images/Emo124.gif

מפגש פורום "תפוז" - עוברים לקנדה בישראל בהמשך לסקר המוקדם ולמסרים שקיבלתי נקיים בוודאות מפגש אחד לפחות מקום המפגש: אכסניית נוער בני דן ברחוב בני דן מתי: יום שישי בערב, 25 ליולי משעה 19:45 ועד 23:00, אסור להכניס למקום מזון ומשקה מבחוץ ולכן נא לא להביא כיבוד, ולבוא אחרי ארוחת ערב. במפגש תינתן סקירה של המושבניק על המעבר לקנדה בהיבט הפסיכולוגי והתרבותי, יינתנו הסברים בנושא עבודה ועסקים, חינוך הילדים ופתרונות מגורים, וכן סקירה של יועץ ההגירה אמיר שובל על מסלולי ההגירה השונים, ועל האפשרויות הפתוחות בפני המעוניינים להגר לקנדה. זמן רב יוקדש לשאלות ותשובות. אם לחברי הפורום יש רעיונות או בקשות, אפשר להגיב בהמשך השירשור. אם יש חבר פורום שמוכן לארח מפגשים נוספים ביום חול באיזור תל אביב, ויום חול או בשבת בבוקר בחיפה, נא להודיע, המתנדב צריך לתת רק מקום לכינוס, וכסאות, לכיבוד ידאגו האחרים. נא להירשם בקישור למטה או במסר אישי, נא להשאיר כתובת אי מייל , שם וטלפון.

shuttles

New member
מפגש באזור הצפון

נשמח להציע את ביתנו הקט למטרת המפגש החשוב. מבחינתנו גם בוקר של יום שבת וגם ערב של כל יום חול מתאים. אנחנו גרים באזור עכו-נהריה. נשמח לפגוש ולארח אנשים כמונו וללמוד מהמנוסים כמוכם.

roz האחת

New member
מושבניק ,יש באמת אפשרות לאיזור הצפון ?

או לפחות משהו באמצע, שגם אנחנו הצפוניים נוכל להגיע ?

כן. אני מחכה לתגובה נוספת כדי לראות אם יהיה

מתנדב מאיזור חיפה לפני שאני מנצל את ההזמנה הנדיבה של שאטלס ומקיים מפגש צפוני באיזור נהרייה.

student2323

New member
שלום מושבניק

היינו מעוניינים מאד להגיע למפגש, אבל אנחנו במסלול הגירה לנובה סקוטיה האם ינתנו פרטים גם על נובה סקוטיה או רק על טורונטו?

ידובר על מסלולים פרובינצייאלים בכלל

אבל לא ידובר על נובה סקושיה בפירוט כי אין לנו מידע על החחים שם מעבר למה שאתם יכולים למצוא לבד באינטרנט. המקום מאד נחמד, הליפקס היא עיר נמל אנרגטית, מסלול ההגירה הפרובינציאלי של נובה סקושיה יתואר, אבל אם אתה כבר באמצע התהליך לא נחדש לך הרבה. לגבי תרבות, מנטליות, עולם העבודה, כל האיזורים העירוניים בקנדה מתנהלים באופן דומה כך שמה שאני אספר רלבנטי לכל קנדה ולאו דווקא לטורונטו.

כן. צריך, אנחנו צריכים לדעת כמה אנשים יבואו

הקשה על הלינק בהודעה שפתחה את השירשור הזה תפתח חלונית של משלוח אי מייל אלי. נר לרשום שמי ישראל ישראלי, מספר טלפון לתיאומים וכתובת אי מייל.

roz האחת

New member
ומה יהיה לנו במפגש ../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

האם הוא רלוונטי לנו , אלו שמחכים כבר כמעט שנתיים לקבלת הPR ? או לאלו שרק מתחילים לגשש בנושא ?

למעלה