מפגשי שבתות אמהות-ילדים - המשך

lioraisr

New member
מפגשי שבתות אמהות-ילדים - המשך

בהמשך ליוזמה של גילי למפל (עתונאית מ"את") לארגן מפגשי שבתות לאמהות חד-הוריות וילדיהן, נתבקשתי על-ידה לפנות אליכן בבקשות הבאות: 1) למי שיש בית גדול באזור המרכז ומוכנה לנדב אותו לצורך המפגש הראשון, שתיצור קשר עם גילי למפל או עם לי; 2) אמהות חד-הוריות שמוכנות להיחשף בשמן המלא ולספר את ספור ההתמודדות ההורית והיומיומית שלה, מוזמנות לפנות אליה. וקצת על גילי - גילי למפל עתונאית בעלת מדור "שני בתים" במוסף "להיות הורים" בירחון "את", אם חד-הורית, נחשפת במדור שלה וגם במופע יחיד שנקרא "מעזה לבד", ולכן הפניה לעיל היא לנשים שתסכמה להיחשף כדי להעצים נשים אחרות. 3) למעונינות לצפות במופע היחיד של גילי "מעזה לבד" שהינו מופע של סיפורים אישיים שהיא מספרת ורוקדת (מינימום 20 נשים מאזור המרכז), נא ליצור קשר עם לי באמצעות הפורום. כ"כ, גילי תשמח אם מישהי עם בית גדול תסכים לארח בביתה את המופע. לי, טל. 591535-052; גילי למפל, טל. 506791-051.

העקשנית

New member
אולי אפשר לעניין../images/Emo36.gif

חברות שאינן חדהוריות, אבל שתהיינה מוכנות לארח בביתן את הקבוצה. אני אישית גרה בדירה,לא בבית, אבל יש בחצר הבית דשא מגודר, ואפשר בהחלט להפגש שם.אלא אם רוצים-בתןך הבית, אז אפשרי-אבל קצת יותר צפוף-אז תלוי במספר המשתתפים ובמטרות המפגש. ולחדהורי-לדעתי-אתה עשוי להיות מופתע. אולי גילי כן תתעניין דווקא בסיפור האישי שלך כאבא חדהורי? למה לא? ואתה לא היחיד.... ושאלה בנוגע לסיפורים האישיים- לאיזו מטרה? האם לצורך העלאת הסיפור במופע? לצורך דיון? לאיזה צורך בקיצור....

lioraisr

New member
לצורך כתבה בירחון "את"

כדאי לפנות לגילי ולשאול אותה את כל השאלות. לגבי גברים חד-הוריים, היא התעקשה לבנות קבוצה על טהרת הנשים. מבחינתי אפשר להקים קבוצה מקבילה מעורבת. אם מישהו מוכן לארגן קבוצה כזו - יבורך! לי

"על טהרת הנשים" אוי גילי אוי גילי../images/Emo88.gif

אמממממ הרבה הרהורים חלפו במוחי....
לא יודע אם לצחוק או לבכות..? אה!! החלטתי לצחוק
אומנם קבוצה שכזו אכן יכולה להיות נחמדה... ומועילה גם...
אבל גילי היא עתונאית!!! משהו בסופו של דבר חייב לעמוד מאחורי קבוצה של משפחות חד הוריות "על טהרת הנשים"
אמממ לרגע הרגשתי כושי מהמאה ה-18 אבל גילי שכחה שיש לנו את אביגיל ו ניצת שושן, ועוד....
מה הסטטוס של גילי
ו לי שלא באשמתך כמובן.... אבל אין ולא קיים עתונאי בלי EMAIL

אם גילי רוצה רק אמהות אני בחוץ |../images/Emo88.gif

מה האפליה הזאת? האם אבות חדוריים לא עוברים אותם מכשולים? ואולי לפעמים אפילו יותר כיוון שלרב אינם מקבלים מזונות וגם הבוס לא תמיד מתחשב,ובכל מקום אליו הם מגיעים מרימים גבות... לא מוכנה לתת יד לאפליה מכל סוג. ובעצם למה רק נשים? שנשב ונקטר על הגברים? ועל האבא,כמה הוא חרא? ואולי נעסוק בענייני מחזור? סליחה חברים אם ההודעה שלי קצת בוטה ,אבל יש דברים שמצליחים להוציא אותי מהשלווה! ומה מעבר לכך? שתמיד נהיה רק נשים וילדים? היכן האיזון? הציפיה שלי מקבוצה שכזו היא בעצם בילוי משפחות,כמו שבילינו כשהיינו משפחות שלמות,טיולים,מפגשים של כיף וביחד.

"על טהרת הנשים" אוי גילי אוי גילי../images/Emo166.gif

חחחחחחחחחחח אני לא יודע עם לצחוק או לבכות.... אה!! החלטתי לצחוק
לרגע הרגשתי כושי במאה 19 ... אבל אני בטוח שחוץ מהתענוג והכייף שטמון בקבוצה שכזו..הרי גילי היא עתונאית.... אז משהו חייב להסתתר מאחורי ארגון קבוצה שכזאת
כך אני מרגיש... אולי אני טועה...!

לי יש , אבל

אני גמקן רוצה להבין יותר ברור קודם , למה רק אמהות . לא רק שאנחנו סטטוס מיוחד , אז עכשיו זה גם למיין שלב נוסף? חיי החברה הרגילים מורכבים משני המינים , לא הייתי רוצה לשנות , לפחות את זה. ואני בטוחה ש ל - בנים , עוד יותר קשה למצוא כזה סוג של חֶברה מאשר לנשים , במצב של מכנה משותף - חדוריות. ואם כבר ליצור "קבוצה של חדוריות" למה לא לתת לה את הייחודיוּת של קבוצה מעורבת? שמחתי לשמוע שגילי יצרה קשר , כי אני עדיין לא קיבלתי תגובה על המייל. אני מקווה שהפנית אותה גם לכאן , (שובפם : "היי גילי "
)

מסכימה עם אביגיל

יש לא מעט חדהוריים ואין כל סיבה שהקבוצה לא תהיה מעורבת.אפליה מכל סוג שהוא לא מקובלת עלי.

lioraisr

New member
לגילי אין אימייל!

לכן היא ביקשה באמצעותי להעביר לכן את בקשותיה. בענין קבוצה מעורבת, אביא זאת לתשומת ליבה. היא מתעקשת על קבוצה הומוגנית של נשים. לדעתי אפשר להקים קבוצה מגבילה מעורבת. מעל במה זו אני מזמינה כל מי שמסוגל/ת לארגן קבוצה כזו לקחת את היוזמה ולעשות זאת, ותבוא עליו הברכה... אגב לגילי יש טלפון נייד, אפשר וניתן להתקשר אליה. 506791-051. לי

lioraisr

New member
מצידי בכיף, אבל גילי רוצה אמהות

הצעתי היא ליזום קבוצה משלנו לנשים/גברים חד-הוריים. מוכן להרים את "הכפפה"?

העקשנית

New member
לגבי נושא הקבוצה-יכולה להבין../images/Emo36.gif

את הצורך בקבוצת תמיכה רק של אמהות=נשים, מכיוון שאשה זה אשה וגבר זה גבר, ולא יעזור אבל אנחנו שונים. יכולה גם להבין את הצורך של נשים חדהוריות שכבר רוצות לשתף גברים בחייהן, גם חדהוריים. לא כל הנשים החדהוריות חדהן..כלאמר-יש כלכך הרבה סוגים ווארציות, ולא נתקלתי עדיין בשתיים עם סיפור זהה.מה שכן-נשים הן אלו שיולדות, ויש להן תכונות בסיסיות שונות מאשר לגברים, ותפיסתן את העולם והחיים שונה מזו של הגברים-גם אם אשה היא פמיניסטית או לסבית. מצד שני-אם נסתכל למשל על קבוצות הגייז כדוגמא-אז נראה הרבה קבוצות מעורבות של גברים ונשים. אז אולי גם זה צורך-אולי נובע מצורך חברתי. בקיצור. יכולה להבין את גילי, ויכולה להבין את האחרים. מה שחשוב-שאם יוצרים קבוצה-אז שבאמת תהיה קבוצת תמיכה, עם פתיחות מחשבתית, עם יכולת להכיל את כולם, את כל הסיפורים, את כל הוואריציות, את כל הקשיים, וגם את הדברים הטובים. מאד תלוי גם לשם מה נוצרת הקבוצה. מהי המטרה שגילי מעמידה לפניה. זו יכולה להיות קבוצת תמיכה, או קבוצה שתהווה אולי גרעין למלחמות פוליטיות וכו´. אז????

אם חד הורי לא בפנים גם אני בחוץ

מה זה החרטה הזה..??????? נשמע קשקוש עוד מאתמול משום מה לי נראה שסתם מחפשת סיפור טוב על חשבוננו.

העקשנית

New member
מוצאת אותך וחדהורי-אתם מכירים?../images/Emo99.gif

רואה שיש כאן אמפתיה. טוב לראות. לדעתי יש כאן שני דברים. האחד-באמת סיפור בשביל גילי-כי מזה היא מתפרנסת מה לעשות-וזכותה. ובנוסף-אולי באמת רצון אמיתי להיות בחברת נשים כמוה כקבוצה אם לחברה ואם לתמיכה-כל עוד גילילה החביבה לא כותבת כאן בעצמה-לא נדע. ואגב-גילי זהו שמה האמיתי? וכמובן-מי שחפץ להפגש-ייפגש בכל דרך וצורה ובכל מקום. העולם פתוח וחופשי.

מכירים ??../images/Emo98.gif

אישית לא.... מכאן בלבד...... ולכן תמיכתה ראויה ליותר הערצה ....
וגם של ניצת ואביגיל....ושל כולכן למעשה..

מרימה את הכפפה

בתנאי אחד שאקבל עזרה בגלל התקופה הלחוצה שאני עוברת,אבל בהחלט אם ידרבנו אותי אהיה שותפה פעילה. (זהו כתבתי את זה ועכשיו אכלתי אותה
)

למעלה