מפגשפורום-כיבוד

dark max

New member
מפגשפורום-כיבוד

אני חושבת שכדאי להתארגן מבחינת כיבוד מכיוון שאחרת או שלא יהיה או שמי שיישכח להביא אוכל/חטיף מהבית לא יהיה לו [הסבר צולע... אבל אתם מבינים למה כדאי, נכון?] שרשרו לכאן מה שאתם מתנדבים להביא, כמה שיותר יותר טוב [אבל אל תביאו כל כך הרבה שסתם ניתקע עם זה...]. הכיבוד נחלק ל-3 סוגים: -שתיה [קולה, ספרייט, מים, תפוזים וכו'] -חטיפים [ביסלי, במבה, אפרופו וכו'] -ממתקים [גומי, שוקולד, פופקורן וכו'] -עוגה [ליפי יש יומולדת, לא?] כמובן שצריך גם דברים כ: -כוסות וצלחות חד פעמיות. -סכו"ם ד פעמי -מפיות -שולחן מתקפל, אם למישו יש וזו לא טירחה גדולה מידי. אני מתנדבת להביא שני בקבוקי קולה ו-50 כוסות חד פעמיות [זה מספיק?] אם אתם חושבים שיש עוד משו חיוני, או משו לא חיוני, שרשרו לכאן יחד עם מה אתם כן מביאים, אם אתם יכולים להביא.

דפנע

New member
אני מתנדבת להביא

בקבובק שתיה ואיזה 2 שקיות של חטיפים אומשהו. אני בטוחה שאמא שלי תעמיס עלי עוד :p

דפנע

New member
כן אבל זה יהיה נחמד עם תביאי דברים

ממ.. וגם לא כולם רוצים לקנות אוכל

dark max

New member
ולא לכולם יהיה כסף למנגות והאוכל

לי למשל לא יהיה. אני רוצה לקנות 3 מנגות, וכל אחת עולה 55 ש"ח. בנוסף לכך, יש כמה צימחוניים בפורומנו הקט, את רוצה שהם יאכלו בבורגרנץ'?

דפנע

New member
קיי כי עם נעצור בקומיקאזב אני אוכל

לקפוץ הביתה להביא שטויות וכאלה P:

אה, לא חשבתי על זה... צודקת.

אבל מה הקשר מנגות? אני ואולי עוד מישהי אחת או שתיים אולי נלך לקנות, לא יותר...

לחם מלא? ../images/Emo3.gif

אני לא ממש יכולה להביא משהו רציני, מקסימום צלחות חד-פעמיות [אין לי בבית שום דבר מהמאכלים שקיל ציינה.]. כי אני באה כנראה ברכבת ועם תיק מינימלי למדיי. וחוצמזה, זה יהיה מסורבל לנסות לסדר את הכל. [ואישית, אני לא אוכל כלום.
אני מתעבת חטיפים סטייל בסלי במבה וקולה, ואסור לי מתוק.]

dark max

New member
לא חובה

במבה ביסלי וקולה בלבד. אפשר להביא גם מלוחים או משו... תיראי, גם צלחות חד-פעמיות או מפיות זה טוב. כיד הדימיון. ל דבר שאת חושבת שהוא חיוני, ואת יכולה להביא אותו, הביאי. במקרה הכי גרוע [או טוב, תלוי כיצד מביטים על זה], את תחזירי את זה הביתה. אם את באה עם תיק מינימלי, כיצד תוכלי לסחוב את המנגות שתיקני, או לא תיקני?

הוא לא כזה מינימלי.X=

ואת שאלת מי מתנדב להביא כיבוד/כלים חד פעמיים. אני לא התנדבתי, כי אני לא חושבת שיתאפשר, מסיבותי שלי. קאפיש?

Mrs Puff

New member
אממ.. |קיפוד|

לויודעת מה אני יכולה להביא ^^ אבל אני אביא משו ^^ בטח שתיה וממתקים ^^

Jifannit

New member
ממממ,

אני אביא עוגה לקיפי, אוקי? D: ותסמכו עלי, העוגות של אמא שלי הן ממש ממש טעימות ולא מזיקות בכלל ^.^ אל תביאו דברים בשריים! >:

למעלה