מפגשפורומ בפסח מתי אתם רוצים לעשות? לפני\אחרי ליל הסדר? מתי?
Y Yuske New member 19/3/05 #2 כ.ש כמעט שכחתי- אני לחוץ על תאריכים כי אפריל כבר בפתח ואני צריך להודיע לצבא מתי אני רוצה לקחת ימי חופש לפני הלוח שמירות\תורניות שמביאים לנו כדיי שלא יתנו לי ביום של מפגשפורומ תשובות עד ליום שלישי
כ.ש כמעט שכחתי- אני לחוץ על תאריכים כי אפריל כבר בפתח ואני צריך להודיע לצבא מתי אני רוצה לקחת ימי חופש לפני הלוח שמירות\תורניות שמביאים לנו כדיי שלא יתנו לי ביום של מפגשפורומ תשובות עד ליום שלישי
Y Yuske New member 21/3/05 #4 למה יש לי הרגשה, שאף אחד לא יגיב פה והמפגש יהיה בסוף מפגש שלי ושל רמי שוב? לבד בפארק הירקון ואז נלך לקומיקאזה ואז נחזור הבייתה אחרי איזה שעה שעתיים?
למה יש לי הרגשה, שאף אחד לא יגיב פה והמפגש יהיה בסוף מפגש שלי ושל רמי שוב? לבד בפארק הירקון ואז נלך לקומיקאזה ואז נחזור הבייתה אחרי איזה שעה שעתיים?
Y Yuske New member 21/3/05 #6 אז...בואו נגבש עמדה מתי נעשה את המפגש...אנשים תקראו לשאר האנשים שהגיבו פה והיו כבר במפגשים, זה חשוב.
T Thestral New member 21/3/05 #7 וימים מרוכזים../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif
ה ה מ ש י ח New member 1/4/05 #9 אני אנסה לבוא אבל יש לי התנתקות ברקע. אבל זה לא המקום לדבר על זה.. העיקר שאנסה לבוא. מקסימום זה יהיה עם מדים ואז כולכם תצחקו עלי.
אני אנסה לבוא אבל יש לי התנתקות ברקע. אבל זה לא המקום לדבר על זה.. העיקר שאנסה לבוא. מקסימום זה יהיה עם מדים ואז כולכם תצחקו עלי.