מפגש אינטימי עם דיויד ברוזה בחודש הבא מפגש עם דיויד כל הפורום מוזמן במוזיאון תל אביב
G glitter8 New member 2/2/09 #1 מפגש אינטימי עם דיויד ברוזה../images/Emo24.gif בחודש הבא מפגש עם דיויד כל הפורום מוזמן במוזיאון תל אביב
מפגש אינטימי עם דיויד ברוזה../images/Emo24.gif בחודש הבא מפגש עם דיויד כל הפורום מוזמן במוזיאון תל אביב
G glitter8 New member 3/2/09 #4 ../images/Emo45.gifבאותו יום יתקיים מפגש פורום../images/Emo168.gif כמובן שננצל אירוע חגיגי זה למפגש פורום, לפני או אחרי האירוע, מי מגיע? אני כמובן מגיעה קדימה, להתפקד (גיל, נראה לך שנוותר לכם?? תבואו ותביאו את החתולים...)
../images/Emo45.gifבאותו יום יתקיים מפגש פורום../images/Emo168.gif כמובן שננצל אירוע חגיגי זה למפגש פורום, לפני או אחרי האירוע, מי מגיע? אני כמובן מגיעה קדימה, להתפקד (גיל, נראה לך שנוותר לכם?? תבואו ותביאו את החתולים...)
Y YulaShpil New member 3/2/09 #6 ../images/Emo45.gif מקווה להגיע למופע לפחות, זה נקרא ממש נחמד. וכמובן שיהיה נחמד לפגוש שוב את כולם
A alti26 New member 6/2/09 #8 ישנה בעיה קטנה לא קסטל ולא המוזיאון עצמו יודעים ממכירת כרטיסים לאירוע זה המוזיאון מאשר כי הוזמן אולם וקסטל לא יודעים על מה אני מדבר בקשר לתאריך לא מוכר להם דודי
ישנה בעיה קטנה לא קסטל ולא המוזיאון עצמו יודעים ממכירת כרטיסים לאירוע זה המוזיאון מאשר כי הוזמן אולם וקסטל לא יודעים על מה אני מדבר בקשר לתאריך לא מוכר להם דודי
G glitter8 New member 8/2/09 #9 סבלנות האירוע עוד יותר מחודש. גם על מצדה קסטל לא ידעו כ"כ הרבה זמן מראש. האירוע יתקיים כסדרו ואין שום בעיה.
סבלנות האירוע עוד יותר מחודש. גם על מצדה קסטל לא ידעו כ"כ הרבה זמן מראש. האירוע יתקיים כסדרו ואין שום בעיה.