מפגש אי-עשייה יום שישי ב 12:00. פרטים במסרים. (הפעם אתן טלפון ליתר בטחון). SEE U
O o fri New member 28/8/05 #1 מפגש אי-עשייה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif יום שישי ב 12:00. פרטים במסרים. (הפעם אתן טלפון ליתר בטחון). SEE U
מפגש אי-עשייה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif יום שישי ב 12:00. פרטים במסרים. (הפעם אתן טלפון ליתר בטחון). SEE U
F fire snake New member 30/8/05 #3 איזה קטע! חשבתי ששלחתי לך מסר אישי טעות שלי? בכל אופן, תיבת המסרים שלי מגמגמת, לא תמיד נפתחת... והמסר - מסר.
איזה קטע! חשבתי ששלחתי לך מסר אישי טעות שלי? בכל אופן, תיבת המסרים שלי מגמגמת, לא תמיד נפתחת... והמסר - מסר.
O o fri New member 31/8/05 #4 מי רוצה להיות "אחראי" על המפגש השבו ע? רוב הסיכוים שבסופו של דבר לא אהיה במפגש הזה. להיות אחראי על המפגש רק אומר לרכז את "מי רוצה לבוא", לחכות בנק' מפגש, ואם תסכימ/י גם לתת טלפון שלך. אם אף אחד לא יתנדב אודיע על ביטול המפגש שקבעתי.
מי רוצה להיות "אחראי" על המפגש השבו ע? רוב הסיכוים שבסופו של דבר לא אהיה במפגש הזה. להיות אחראי על המפגש רק אומר לרכז את "מי רוצה לבוא", לחכות בנק' מפגש, ואם תסכימ/י גם לתת טלפון שלך. אם אף אחד לא יתנדב אודיע על ביטול המפגש שקבעתי.