[URL unfurl="true"]https://www.naturism.org.il/Events.aspx[/URL]19.1 מפגש נודיסטים במרחצאות של העמותה לנטוריזים,הוזמנתי נראה אך יהיה שם ,צריך להרשם חברים
בודאי הייתי כמה פעמים,למזלי הכרתי פנויה מהקהילה הנל ,אם אתה יחידי אין הזמנה,יש הצפה של גברים ללא בת זוג בעוד כמה תחומי עניין
תיזהר מפטריות.19.1 מפגש נודיסטים במרחצאות של העמותה לנטוריזים,הוזמנתי נראה אך יהיה שם ,צריך להרשם חברים
מין הסתם מנקים שם עם אקונומיקה ,למרות שמגקוזי ואמבטיות אם יש פליטת זרע שנכנסת יכולים להכנס להריון,היה מקרה של ילדה מתבגרת שאבא היה לפניה באמבטיה ,ואז היא נכנסה אחריו,ולא הבינו מהיכן הריון ,עד שגילו שהוא אונן או נפלט לו הזרע באמבטיה,שנים יודע שיש לא מעט נשים שלא נכנסות לגקוסי כשיש גברים בפניםתיזהר מפטריות.
יקיר יקירנו,מין הסתם מנקים שם עם אקונומיקה ,למרות שמגקוזי ואמבטיות אם יש פליטת זרע שנכנסת יכולים להכנס להריון,היה מקרה של ילדה מתבגרת שאבא היה לפניה באמבטיה ,ואז היא נכנסה אחריו,ולא הבינו מהיכן הריון ,עד שגילו שהוא אונן או נפלט לו הזרע באמבטיה,שנים יודע שיש לא מעט נשים שלא נכנסות לגקוסי כשיש גברים בפנים
מה זה עוזר?מין הסתם מנקים שם עם אקונומיקה ,למרות שמגקוזי ואמבטיות אם יש פליטת זרע שנכנסת יכולים להכנס להריון,היה מקרה של ילדה מתבגרת שאבא היה לפניה באמבטיה ,ואז היא נכנסה אחריו,ולא הבינו מהיכן הריון ,עד שגילו שהוא אונן או נפלט לו הזרע באמבטיה,שנים יודע שיש לא מעט נשים שלא נכנסות לגקוסי כשיש גברים בפנים
עובדתית זה יכול לקרות ,בגלל זה דתיות גם הולכות לערבים לנשים וכו גם בחמת גדר,במלונות אין לך בעיה ,רוקן את המים נגב עם מטלית ניקוי משמידה חיידקים והכול בא על מקומו בשלום,לי למשל לא מעט פעמים נפלט לי זרע בעיסויים למשל מבלי לגעת בומה זה עוזר?
אם נכנסת לפני שניקו עם אקונומיקה?
נדמה לי שכך גם עם הזרע זה עובד
הנה תשובה של איזה רבי לענין -
[URL unfurl="true"]https://www.medethics.org.il/ask/%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%94%20%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F%20%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%A2%20%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9D/[/URL]
גקוזי לא שמעתי על הריון ,אלא התקפי לב ,מאמבטיה במקלחת שמעתי על הריונות מוזרים של נערות
שמעת? האם ראית? האם יש לך הוכחה אחת מוצקה לשמועות המגוחכות הללו?גקוזי לא שמעתי על הריון ,אלא התקפי לב ,מאמבטיה במקלחת שמעתי על הריונות מוזרים של נערות
אישית לא הייתי במקלחת שנערה נמצאת באמבטיה,היו כמה סיפורים ופרסומים שפרסמו רופאי משפחה,כי הרי נערה מתבגרת שנכנסת להריון ,ישר מתחילים לחקור וכו ולבדוק,אני יודע שיש לא מעט ילדים שמתקלחים עם הורים והילדים לא בגיל 3-4, יש דברים שזה אסור גם לילדים ,אבל מי אני שאחנך אנשים ומשפחות?שמעת? האם ראית? האם יש לך הוכחה אחת מוצקה לשמועות המגוחכות הללו?
יקיר,אישית לא הייתי במקלחת שנערה נמצאת באמבטיה,היו כמה סיפורים ופרסומים שפרסמו רופאי משפחה,כי הרי נערה מתבגרת שנכנסת להריון ,ישר מתחילים לחקור וכו ולבדוק,אני יודע שיש לא מעט ילדים שמתקלחים עם הורים והילדים לא בגיל 3-4, יש דברים שזה אסור גם לילדים ,אבל מי אני שאחנך אנשים ומשפחות?
לא הבנת ,אני ממש לא מדבר על אלו שעושים כך וכך במקלחת,מדבר על ילדה מתבגרת ,שבמקרה הנל נפלא לאבא שלה באמבטיה או לא יודע מה עשה ,הוא יצא מהמקלחת ,והיא נכנסה,וכשבדקו ובדקו היטב ,גילו שלא היה לילדה או הנערה מישהו אהוב ,לא היה אביזרים או לא יודע מה בחדר או אצל החברות ,נדמה לי גם שהביתולין נשמרו ,כבר לא זוכר את הכתבה ,בבריכות ציבוריות יש כלור, מעיינות מים טבעי אין כלור ,אין עניין פאדופילי ,כמו שיש נודיסטים יש הורים שמתקלחים עם הילדים עד גיל מסויים ,זה בודאות אני יודעיקיר,
מה קרה?
דובר על הריון מזרע בבריכה, אתה עונה לא לעניין.
סקס לא מוגן במקלחת/בריכה הוא סקס לכל דבר.
מה שייך רחצה משותפת ופדופילים?
אוי.
[URL unfurl="true"]https://healthy.walla.co.il/item/2893794[/URL]יקיר,
מה קרה?
דובר על הריון מזרע בבריכה, אתה עונה לא לעניין.
סקס לא מוגן במקלחת/בריכה הוא סקס לכל דבר.
מה שייך רחצה משותפת ופדופילים?
אוי.
OMGלא הבנת ,אני ממש לא מדבר על אלו שעושים כך וכך במקלחת,מדבר על ילדה מתבגרת ,שבמקרה הנל נפלא לאבא שלה באמבטיה או לא יודע מה עשה ,הוא יצא מהמקלחת ,והיא נכנסה,וכשבדקו ובדקו היטב ,גילו שלא היה לילדה או הנערה מישהו אהוב ,לא היה אביזרים או לא יודע מה בחדר או אצל החברות ,נדמה לי גם שהביתולין נשמרו ,כבר לא זוכר את הכתבה ,בבריכות ציבוריות יש כלור, מעיינות מים טבעי אין כלור ,אין עניין פאדופילי ,כמו שיש נודיסטים יש הורים שמתקלחים עם הילדים עד גיל מסויים ,זה בודאות אני יודע
[URL unfurl="true"]https://healthy.walla.co.il/item/2893794[/URL]
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.