מפגש בובות חנוכה והמלצה כייפית

פ י ו ל ה

New member
מפגש בובות חנוכה והמלצה כייפית

השבוע הגיעה למפגש סימונה סביבונה. מוס פגש אותה בדרך לגן והתבלבל לגמרי. יצורה סגולה ובמקום רגליים יש לה שפיץ ועל הראש כובע מלבן! ואיזה קטע.. היא אמרה שהיא הולכת לגן שלו, אותו הגן שהוא הולך!! הוא הזמין אותה להצטרף אליו ועד שהגיעו לגן גילתה סביבונה שמוס לא מכיר את חג החנוכה. אך מזל שהילדים שלנו כן..וכך זכו הילדים לשוחח עם מוס כל אחד בתורו ולהסביר לו על סימני החג, לבחירתם. מה עושים ומה אוכלים, במה משחקים וכו'. פרסי כמובן פתח וסגר את המפגש. הפעם הם כבר היו טבעיים הרבה יותר עם הבובות שלהם וזה שימח אותי מאוד. הכי חשוב לי כמובן השיחה. חנוכה זה רק תירוץ ;) והמלצה לכל בוני התאטראות מקרטון: בקייטנה אני עושה איתם תאטרון צלליות! שיפצתי אתמול באמצעות טפט קטיפה שחור, זה גאוני! לא יודעת למה לא חשבתי על זה קודם..ועכשיו הוא אף חתיך עוד יותר. אז כדאי, זה קל ומהיר והתוצאה יפה. המשך חג שמח לנו! ושישתלטו צוותי הכיבוי על השרפה. אמן!!

אין על סימונה הסביבונה ../images/Emo6.gif

נשמע שהיה לכולם כיף

shir300

New member
שאלה במטותא

הי יקירתי, מה שלומך? למה את מתכוונת כשאת כותבת על תיאטרון מקרטון? אני בדיוק חושבת להכין משהו כזה, מסך לצלליות ואשמח לשמוע איך עשית אותו ואם הוא קל מהיר וחתיך- זה בול מתאים לי! תודה

תיאטרון מקרטון ומפיות נייר...

את כמובן יכולה להחליף את מפיות הנייר בבדים, ציורים, אפליקציות או קטיפה שחורה כמו שהציעה חמוטל אז הנה משהו שיתן לך כיוון תיאטרון מקרטון

מסך צלליות-עשיתי ממסגרת של עץ

, מטר על מטר. עם שתי חריצים למטה לרגליות שנשלפות..ומטחתי סדין עם נעצים קל , פשוט ונוח גם לנשיאה..

פ י ו ל ה

New member
תודה לכולם!!! -תשובות

הי חברים, תודה על הפרגון!! סליחה על האיחור בתגובה, יש לי בעיות אינטרנט בדירה. מקווה שהשבוע זה יסתדר. הוא פשוט בא והולך.. לצערי אני לא יכולה לצלם את הילדים בשעת פעולה או בכלל. זה חלק מהכללים של המקום ובטח שלא לפרסם אותן..לכן תצטרכו להסתפק בסיפורים שלי ובתמונה של סימונה שהעליתי כבר בעבר ואני יכולה להעלות אותה שוב. אולי היא איפשהו, אפשר להקליד בחיפוש. לגבי התאטרון צלליות- בניתי אותו ממסגרת של כמה שכבות קרטונים ואת הצירים של הכנפיים עשיתי באמצעות רצועות של בד. את הצירים ציפיתי בקטיפה אדומה בצבע של הוילון ואת הקרטון ריססתי בספריי שחור ואחר כך שידרגתי וציפיתי את החלק הקדמי, המסגרת של המסך בטפט קטיפה שחור. בחלק האחורי של המסך יש לייסטים למעלה ולמטה לאורך כדי לשמור על הקרטון מהתקפלויות למינהן בעבודה הצפויות עם הילדים שמסתובבים שם מאחור ולוחצים על המסך. זה תאטרון הצלליות שלי. אצרף תמונה מאוחר יותר, כי אין לי על המחשב הזה אבל צריך להיות כאן, כי כבר העליתי בעבר. אז אפשר להקליד בחיפוש... בהצלחה!!

למעלה